Unde sunt cei doi este întotdeauna distracţie şi voie bună, toată lumea se îndreapta către ei, iar eu pur şi simplu mă iau după lume
Ma ghidez dupa steaua nordului pana gasesc un tel ca sa-l pot suna pe Smiley si sa vina sa ma ia.
Intai imi folosesc laptopul, pentru ca eu nu plec nicaieri fara laptopul meu. Eu imi localizez telefonul de pe laptop cu o aplicatie instalata pe telefon. Dupa imi folosesc harta de pe telefon ca sa regasesc drumul.
Ma uit pe cer sa vad daca nu cumva vine Mos Craciun sa ma ia cu el pana la Smiley si Bartos!
Intru la o casa din apropiere si le spun sa imi dea telefonul lor ca sa mi-l sun pe al meu
Imi urmez instinctul si incerc sa-mi i-au ca punct de reper o casa unde atmosfera e incinsa si voia buna persista!
Ii voi intreba pe oamenii din jurul de locatia unde ma aflu si ii v-oi ruga frumos sa imi spuna unde se afla casa cea noua a lui Smiley si a lui Bartos, ca trebuie sa ajung la ei...
Ii fac cu mana lui Mos Craciun si il rog sa ma duc la ei! )))))
Caut pe net harta cand plec de acasa si mi-o imprim sau imi iau doua telefoane si tableta.
Eu m-as duce la cosmote m-as uita pe tableta la google maps si i-as localiza
As intreba o persoana de pe strada pe unde sunt si cum pot ajunge la sediul Pro TV, unde sigur as afla cum as putea ajunge la ei sau chiar as putea imprumuta un telefon acolo si i-as suna.Simplu! Asa ar zice Smiley!
Pai as putea cere la un om de pe strada care are telefon sa mi-l dea si mie ca sa-i contactez pe Smiley si Bartos