Sa fiu si eu Mos Cosmote impreuna cu el si cu Pavel Bartos anul viitor.Sau varianta a doua : sa castig la loto.
Vreau sa renunt la o persoana care mi-a facut mult rau. L-as ruga sa ma ajute sa renunt si sa uit acea persoana.
" Eu vreau doar sa iau examenul, pentru ca dupa aceia sa mergem toti trei Hawai"Bineinteles ca ne vom intalni la areoport ca sa ne luam bilete, eu imi voi "uita" portofelul acasa si ii rog pe baieti sa mi-l plateasca si mie, asta si camera de la hotel, pe langa biletul de intoarcere, desigur
Vreau sa am realizari,sa nu mai pun suflet in toate prostiile,sa nu mai sufar,sa privesc inainte indiferent de probleme,sa tin mereu capul sus,sa fiu puternica, sa le arat ca nu-mi pasa si sa nu aplec urechea la toate prostiile, sa invat mult mai bine la scoala, sa le arat ca nu-mi pasa de nimic, daca-mi doresc ceva, voi reusi.Anul acesta vreau sa fie cel mai bun s cel mai frumos an dintre toti.
Păi in primul rând de unde naiba să aibă numărul meu de telefon? După ce lămurim îi spun că îmi doresc să iau doar note de 10 la matematică și la fizică sau mai bine la toate materiile.
Sa stau pe telefon pentru a trimite mesaje si mai ales pentru a vorbi cu tine si cu Bartos.
pSx întreabă: