1.Orice gen de muzica poate fi muzica diavolului, in general, majoritatea industriei muzicale este condusa de Iluminati.
2. Exista si ''rockeri''(un stereotip retardat, oricine poate asculta rock)care asculta si alte genuri, inclusiv manele.
3.Stiu ca e pusa la misto(is de mult pe t/a) dar totusi mi se pare retardat genul de intrebare.
,,nicihunui roakar"
''manelele e muzica lui Dumnezeu"
Daca manelele sunt muzica lui Dumnezeu, atunci sa ii ia la el pe toti manelisti.
Sper sa fie pusa la misto pentru ca ai scris roakar.
Daca nu mori in iad te rog
E T/A si A nu vine de la analfabet...
Normal ca e pusa la misto!
Prea multa tuica.Credeam ca's la religie amu
Nu-i cam tarziu pentru "una mica"?
"Si, de asemenea, stim cu totii ca nicihunui roakar nu-i place manelele." - Tu ce zici?
Cine a zis ca era mica?
Pai tu cu halba bei tuica?
La religie e ceva normal sa vorbeasca astia asa
Si daca te intereseaza. Mie nu place manelele
Asa e, uita-te la versuri, daca stii engleza, in fiecare vers zice sa ne inchinam lui Satan, hai ca ma fac si eu crestin si exorcizam melodia, ce zici? Il facem pe Ozzy preot!
Super tare melodia vere, o iubesc, am invatat-o la chitara pe toata .Versuri geniale, chiar daca cel care le-a compus e crestin (sectant). Daca ati privi afara din cutie, v-ati da seama ca are dreptate. Oricum cel care a compus-o e crestin, repet.
Scientolog, la inceput.
Melodia nu e despre Dumnezeu. El spunea asta intr-un interviu.
Cata pe YouTube.
Da, vroiam sa-ti zic ca n-are legatura.
Intrebarea ta e irelevanta.
Nu trebuie sa fi rocker ca sa nu-ti placa manelele.Maneaua nu este muzica lui Dumnezeu, muzica lui este cea bizantina.Deci,daca vrei sa ajungi in rai asculti muzica bisericeasca.
nu ai nicio logica
ai asasinat limba romana
o sa tratez intrebarea ta ca pe un ''pamflet''
guta este cel mai mare profet. Amin
Uitati-va si voi, macar o singura data, la categorie!
Respect pentru. primele 3 parti si "respect" pentru. ultima parte
Care gen de muzică e bun din punctul tău de vedere? Pop-ul ca Justin Bieber? Sau house-ul ca Inna?
Aici sunt de acord. Însă nu cred că te destrăbălează şi din punct de vedere religios, cum ai zis în urmă. N-are relevanţă.
Eu ascult rock, si pina acum niciun deavol nu m-a atins.
Si apropo de manele, nici n-am de gind sa ascult.
Da uitati-va, **** de **** ce ***** va ******** *** ***** la categorie!
=D
linisteste-te, om bun... =D
Da.Cu siguranta. Daca te-ai drogat, sau ai baut 10 kg de bautura.Asa ca revino-ti, nu mai creea absurditati, du-te spala-te pe fata cu apa rece si ai rezolvat situatia. Sper sa-ti dai seama ca intrebarea ta n-are sens.
Prea stupizilor, uitati-va la categoria intrebarii.
Esti nebun, omule Trebuie marit numele categorieri, pentru ochisorii mei este prea mic
Manelele "e" muzica lui Dumnezeu?
Glumesti?
Dumnezeu s-a ***** si asa au iesit manelele.
Ai postat intrebarea asta tocmai de ziua mea.
Seamana Guta cu asta? http://www.razbointrucuvant.ro/......onesti.jpg
Sigur ca daaaa!
Muzica rock nu e muzica diavolului.Sunt oameni prosti care nu vad dincolo de notele la chitara si versuri. Oameni prosti.
Nu nu si-a facut TepesunD pe ai mei. A facut asta pe TPU si pufoaica a prins viata: http://www.tpu.ro/utilizator/rdrx
In manele toti se mandresc cea ce nu-i place lui dumnezeu... iar muzica lui dumnezeu este muzica bisericeasca... FUNDA?
Greselile gramaticale se pot corecta, in special cele facute constient.
Cred...adica daca zici tu ca-s intentionate, nu te pot contrazice.
Ok,in primul rand rockul nu este muzica diavolului, ci a oamenilor, care sunt satuli de tot ce este comercial, si care vor libertate de exprimare.In al doilea rand manelele sunt mai rele decat chestiile comerciale; manelele sunt subculturale.Care manelist a cantat fara "cativa" euro in mana? Si nu, Guta nu este profet, este un mare prefacut, care canta pentu bani cea mai de prost gust gen de muzica din luma.Parerea mea...
S0nofS4tana întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: