| AℓℓeAℓℓexa a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Sunt varcolac si vreau sa devin vampir cu tot cu TVA, ce pot sa fac?

67 răspunsuri:
| Huniar_Fabio_1998 a răspuns:

Iar eu sunt sfert dragon... aveti idee unde gasesc o nava spatiala ca sa imi petrec vacanta de iarna pe soare? big grin
As zbura dar sufar de "lene cronica" big grin

| Giarmati_Andrei_1997 a răspuns:

Pentru a devenii vampir trebuie sa te duci, la ora 12 noaptea, in fata oglinzii din baie, apoi dezbracate in chiloti, baga-ti mainile in bulion, iar apoi rosteste urmatoare incantatie:
"Sunt nebuna, sunt idioata,
Am uitat sa imi iau pilulele.
Ajutor Spitalu' 9, ajutor spitalu' 9"
P.S. Filmeaza tot si pune pe YouTube.
Bafta big grin

| Denis_3466 a răspuns:

Du-te la un psiholog bun!

| ABCDECE a răspuns:

:O unde traiesti varcolacit-o big grin?

| calyypsoo a răspuns:

Wtf?!laughing sunt singura normala de aici laughing)cum dracul sa fii vampir sau varcolac sau ce esti tu? laughing draga/ul meu/mea.....nu exista asa ceva laughing ai o minte geniala gandeste-te putin daca ar fi vampiri sau varcolacii ar fi mai putini oameni p planetaalaughing) lasa ca atunci cand cresti mai mare o sa iti aduci aminte de faza asta cu varcolacul sau vampirul si o sa raziii crede-malaughing) pentru ca asta fac eu acum!laughing) serios bafta in a deveni vampir nu ai nici o sansalaughing)))

| AℓℓeAℓℓexa explică (pentru calyypsoo):

Esti rea si nu cred ca ar trebui sa gadesti...hm,ca un adult pe aceasta categorie, aici facem glume, nu suntem seriosi in orice privinta big grin

| Dany_Edy_2000 a răspuns:

Sa intri pe olx si sa stergi anuntul in care zicea ca vinde un catelus!
nu de alta dar cred ca o sa ai niste parinti adoptivi!