Pun o morsă caldă peste ele și o țin acolo 10 minute, dup-aia le dezlipesc de pe burta ei cu un clește. Dumnezeu știe cum încălzești o morsă...
In picioareee \m/. glumeam
mama/ bunicamea cu fierul de calcat. mai nou si eu cu placa de par cand e vreo "urgenta"
da' tu?
Simplu, cu fierul de calcat.
Daca insa nu ai asa ceva, iti spun metoda folosita in armata pentru calcarea hainelor. Mie niciodata nu mi-a iesit perfect, insa am auzit ca daca le aranjezi bine (ceea ce eu nu pot face niciodata), iti poate iesi perfect calcate. Deci, simbata seara ne spalam cu totii tinuta, si o lasam sa se zvinte nitel, iar mai apoi o aranjam frumos pe pat sub cearceaf in pozitia in care doream a fi calcata. Cind te culcai, simteai un pic umezeala, insa cind te sculai, tinuta era aproape uscata, plus ca mai era si calcata. Te asigur ca e un bun procedeu de a-ti calca hainele, in cazul in care nu ai curent electric sau fier de calcat!
Depinde la ce fel de calcat te referi la cel cu fierul de calcat sau in picioare
Logik ar fi sa le calcam stand in picioarepe masa de calcat cu masina de calcat rufe. Dar se pot calca in picioare sau acum depinde la ce calcat te referi u.Eu una le calc prin prima metoda doar la ocazii speciale ca in rest nu-i nevoie...