Pun o morsă caldă peste ele și o țin acolo 10 minute, dup-aia le dezlipesc de pe burta ei cu un clește. Dumnezeu știe cum încălzești o morsă...
Pun o muzica beton, la maxim si pun hai nele in fata boxelor, se vor indrepta precum betonul
Sosetaaa eu am inteles intrebarea ta( de fapt toti au inteles-o) si a-si vrea sa-ti fiu de folos:
Camesile - incep cu manecile, intind maneca, bag cusatura ce e de-a lungul manecii dedesubt, dupa care ii fac dunga. Dupa ce am terminat cu ele fac gulerul
Gulerul - de obicei dunga la guler se face exact pe langa cusatura, NU pe langa cusatura ca se vede urat.
Si apoi calc camasa, ce a mai ramas di ea
LA PANTALONI daca le trebuie dunga ii rasucesc pe lateral, apoi incerc sa fac jumatatile egale tragand de fund, e foarte greu de explicat in teorie...ma rog tot timpul rufele se calca cel mai bine cu aburi pe o masa de calcat. BAFTA!
Eu imi pun hainele langa calculator si am pun program pe calculator care se numeste 'calcare automata pentru generatia tanara' dau ok si se calca (virtual)
Pai daca ma obosesc sa le calc eu (in picioare)
mama ce mai face dupa?
asa ca o las pe mami sa le calce ca nu vreau ca doamne fereste sa se plictiseasca
Avand in vedere numele tau, cred ca te referi la cum calcam o soseta.Simplu,ii zic lu' mama:calca-mi si mie asta.Si gata!
Ai probleme la cap.Cum dracu' sa calc hainele-cu fierul de calcat... ce viata ai si tu.
Eu nu le calc, le tin pe cuiere in dulap, ele nu se bosesc! incearca iti va fi de folos!
Hmm eu am o metoda interesanta insa nu cred ca este pentru toata lumea. dar o sa zic totusi! tata lucreaza in armata si cand are chef sa de-a pe acasa vine cu tancu...atunci toti(eu, mama si fratimiu)ne punem hainele pe strada, dar atentie, inainte sa vina tata, dupa aia el trece cu tancu si gata! avem hainele calcate! se intampla mai rar ce-i drept insa e bine o data la 5-6 luni iti recomand tancurile rusesti au sinele mai plate si nu lasa dungi... sper ca te-am ajutat totusi la experienta ta iti recomand un fier de calcat si o masa de calcat.ai grija sa nu te frigi! succes!