| Urzică a întrebat:

Voi cum vă călcaţi hainele?

Răspuns Câştigător
| Muflă a răspuns:

Pun o morsă caldă peste ele și o țin acolo 10 minute, dup-aia le dezlipesc de pe burta ei cu un clește. Dumnezeu știe cum încălzești o morsă...

95 răspunsuri:
| wizopo a răspuns:

Cu pantoful plin de noroi dau pe ele :asa le calc eu laughing

| MalinaH a răspuns:

Cu fierul de calcat...

| RamyF a răspuns:

Hmm eu am o metoda interesanta insa nu cred ca este pentru toata lumea. dar o sa zic totusi! tata lucreaza in armata si cand are chef sa de-a pe acasa vine cu tancu...atunci toti(eu, mama si fratimiu)ne punem hainele pe strada, dar atentie, inainte sa vina tata, dupa aia el trece cu tancu si gata! avem hainele calcate! se intampla mai rar ce-i drept laughing insa e bine o data la 5-6 luniwinking iti recomand tancurile rusesti au sinele mai plate si nu lasa dungiwinking... sper ca te-am ajutat totusi la experienta ta iti recomand un fier de calcat si o masa de calcat.ai grija sa nu te frigi! succes!

| SuntDinWonderland a răspuns:

Pe persoana fizica.Se iau hainele, se pun peste ele cacareze de oaie incalzite in filtru de cafea, se calca in picioare ca sa prinda mireasma piciorelor si a cacarezelor (gen:Lenor Parfumell) apoi...se ia un porc(te sfatuiesc sa fie un porc romanesc nu luat de pe Brodway ca ala nu stie d'astea e invatat cu covor rosu) incalzit in cuptoru cu microunde, se intinde porcu pe haine. si gata! Ai calcat hainele si le-ai dat si mireasma pajistilor pe care se caca olie lu' bunica si porcu lu strabunicu...

| aaaa12345 a răspuns:

Eu imi pun hainele langa calculator si am pun program pe calculator care se numeste 'calcare automata pentru generatia tanara' dau ok si se calca (virtual) laughing

| Marius_1057 a răspuns:

Le arunc in fata buldozerului.

| Dianné a răspuns:

Buna!
Buna intrebare. Cu sucitorul! ( facaletul ) rolling on the floor
te-am pupat. kiss

| Suzzy_5903 a răspuns:

In picioarelaughing) Eu nu calc haine decat asalaughing)

| Beiibby a răspuns:

Pai daca ma obosesc sa le calc eu (in picioare)
mama ce mai face dupa? laughing
asa ca o las pe mami sa le calce ca nu vreau ca doamne fereste sa se plictiseasca laughing

| Larissa_9205 a răspuns:

Hainele trebuiesc clatite cu balsam de rufe si nu trebuiesc foarte bine uscate pentru ca asa le calci mai usor.Eu folosesc statie de calcat cu aburi, dar daca nu ai nu e o problema, fierului de calcat trebuie sa corespunda temperatura cu tipul de tesatura si nu uita sa le calci pe vertical.Adica pe lungimea fibrei de tesatura.Succes!

| n0name a răspuns:

Nu ştiu eu d astea!

| NaNyJustLovee a răspuns:

Da`cine a zis ca trebuie calcate?laughing si-asa se sifoneaza cand le imbraci, deci e inutil laughing

| Andruza a răspuns:

În picioareeee rolling on the floor)

| Marina_4164 a răspuns:

Sincera sa fiu eu nu imi calk hainele...:-p

| KaMy a răspuns:

Cum calca un cocos gainarolling on the floor)
in cazut in cae te referi la sosete palea nu le calclaughing

| Alecssa98 a răspuns:

Da` cine a zis că trebuie să le călcăm noi?!
Mama ce mai face?batting eyelashes

| Alice1122 a răspuns:

Daca la calc eu mama ce mai face?

| denisinho32 a răspuns:

Cu mana...

| Iasmiine a răspuns:

In picioare.

| schlau a răspuns:

Ai probleme la cap.Cum dracu' sa calc hainele-cu fierul de calcat... ce viata ai si tu.laughing

| Crystal112 a răspuns:

E incalzire globala nu mai trebuie sa incalzesti tu morsa

| frumusikasuper1000322 a răspuns:

Vai! Nu stii cum? Bagi fierul de calcat in priza, il lasi pana se incalzeste si incepi sa calci, sau, o rogi pe mama sa le calce ea.

| AleX_4541 a răspuns:

Stiti cum le calc eu? sunt mai smecherwinking
ma duc afara cu picioarele prin noroilaughing...vin in casa pun hainele pe jos cu grija si incep sa le calc cu picioarele... daca nu iese bine le bag in automata la 90 grade si le scot afara si incep sa le calc din nou tot asa pana iasa bine.big grin

| Daniel210399 a răspuns:

Eu le calc in picioare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... stai sa iti explic ca e mai complicat:
1. Asez hainele pe un covor moale.
2. Ma incalt cu pantofii cu toc foarte mare.
3. Incep sa am plimb prin casa.
4. Uit de haine si nu le mai calc.
5. O sun pe mama.
6. Ii spun ca are haine de calcat. laughing
Sper sa iti fie de folos rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le calc. le las pe calorifer sa se usuce sa aiba model interesant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu fieru de calcat

anonim_4396