Italia,vrem sa le facem nasilor o surpriza de ziua nasului, da nu stiu de ce acte avem nevoie poate ma poti ajuta
Sincer acum nici una dar pot sa-ti recomand Bulgaria Franta Ungaria. pentru ca aceste tari au monumente si locuri impresionante
Toate locurile minunate din România pentru că avem o ţară care merită vizitată, plus Germania care din punctul meu de vedere este cea mai organizată ţară.
Dar tu? Ce ţară ai vizita şi de ce?
Aș vreau să vizitez Germani, deoarece am văzut niște poze la unchiul meu și mi s-a părut drăguță țară. Am vizitat Romînie(sunt din Moldova), Italia, Ungaria, Ukraina...
Nu am nici-o problema, doar te-am corectat deoarece aveai o nedumerire.
Nu eram sigura, deoarece Hawaii e diferit de America ca si cultura si obiceiuri
Coreea de Sud pentru ca imi place foarte mult india pentru obiceiuri si egipt
Anglia,matusa mea este acolo si mereu imi povesteste cat de frumoasa este tara, am vazut poze si mi se pare curat si foarte frumos!
Eu una, as vrea sa vizitez Korea, deoarece imi plac foarte mult koreeni... Sunt si un mare fan a Serialelor Koreene. .
Austria.Pentru muntii cei semeti, pentru lacurile frumoase, pentru Dunare si Rin, pentru civilizatie.
Plus ca Austria e la o aruncatura de bat de Romania.
Eu as vrea sa vizitez : Coreea de Sud, Japonia, Grecia, Italia, Franta si SUA
Finlanda, să-l văd pe Moş Crăciun
Şi restul ţărilor scandinave, pentru concerte xD
Eu as vrea sa vizitez SUA.Imi place limba engleza si acolo se vorbeste limba aceasta.
Japonia, m-am indragostit de ea si-mi doresc s-o vizitez de 1000 de ani, de cand am citit Shogun - desi acum, din pacate, sigur Japonia nu mai arata cum arata atunci
Italia. Locul unde a inceput renasterea.
O tara plina de cultura si clasicism.
Buna! Ce as vrea eu sa vizitez ( nu numai tari ) . As vrea sa vizitez : Dubai, Caraibe , China, Franta si Anglia!
Aaaah da! Si dorita America
Acolo e minunat sa vezi si aurora boreala, a ceva absolut minunat si deosebit
De mic visez sa vizitez candva Parisul si U.S.A.Sunt locatiile mele favorite.Au peisaje splendide si obiceiuri.Mai ales ca viata lor e diferita de a noastra in mare parte.