| NUUSTIU a întrebat:

Ce tara ati vrea sa vizitati? SI de ce?

118 răspunsuri:
| martino a răspuns:

Eu unu as vizita Australia... datorita peisajelor si faunei unice pe Terra...

| LolaGirl a răspuns:

Londra!

| CreepyFace a răspuns:

Japonia sau Coreea pentru ca mi se pare interesant tot ce tine de cele doua, au traditii diferite. Plus ca ma pasioneaza sa aflu mult mai multe despre traditie, obiceiuri etc. happy

| IacobitaAndreea a răspuns:

Dubai...pentru atractiile turistice!

| cnny a răspuns:

Eu as vrea sa vizitez Spania pentru ca limba mea preferata este...

| shippuden a răspuns:

In botswana in africa, de ce, ca asa vreau laughing, si daca ma voi pleca va voi aduce ca suveniruri moneda nationala laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul meu este. Japonia! sunt oameni de 100 de ori mai civilizati ca noi, majoritatea europenilor.
Au alta mentalitate..mancarea japoneza,orasele japoneza,limba japoneza, absolut tot ce tine de ea imi place. happy pe langa Japonia as mai vrea sa vizitez:Coreea de Sud, USA, Finlanda(ma fascineaza oarecum limba finlandeza), China si UK.defapt...aproape toate tarile importante le-as vizita, i love to travel.laughing big grin

| michaelionut a răspuns:

China ete o tara cu o mare istorie, cultura si am o atractie pentru chinezi

| DakotaRoyse a răspuns (pentru mixxjim):

Categoric day dreaming ăsta e unul din următoarele câteva zeci de motive pentru care mi-aş dori să vizitez toată peninsula scandinavă happy

| Reinholtz_Erich_1999 a răspuns:

As vrea sa vizitez SUA pentru a vizita NASA si muzeele celor mai mari trupe rock din istorie, de exemplu Metallica.

| andutzaorigami a răspuns:

As vrea sa vizitez America.E super, Sau Canada...

| NoShit a răspuns:

Suedia punct.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Eu una as vrea sa vizitez in mod special Spania, deoarece mi se pare foarte frumoasa(imaginile care le-am vazut cu Spania) si din cauza ca imi place foarte mult limba.
O zi buna!

| Gabi123412 a răspuns:

Pai eu vreau sa merg in : Kazahstan, Letonia WoW... E super acolo. obiceiuri extraordinare, si Italia deoarece mancarurile sunt extraordinare, obiceiurile si mai si decat mancarea laughing si cam atat... wave Paa

| blueheart a răspuns:

Romania. Avem o tara frumoasa. De de ca nu invatam intai despre tara noastra,sa nu o cunoastem intai pe ea,sa o vizitam pentru ca avem o multime de locuri frumoase, monumente, peisaje? Eu dau exemplu judetul meu-Buzau. Sunt o multime de locuri de vizitat: Focurile Vii din Comuna Lopatari, Vulcanii Noroiosi, Barajul Siriu-e un peisaj nemaipomenit aici, Lacul Vulturilor, Lacul Fara Fund.
Si sunt nenumarate locuri frumoase de vizitat in Romania. Intai sa ne cunoastem tara si apoi sa vizitam si alte tari. Asa vom putea face si o comparatie intre ce am vazut si vom vedea.

| habbubu a răspuns:

Germania.
as vrea sa le pot intelege modul de viata.

| BUBULINA a răspuns:

Asia (japonia,CHINA)
africa (kenya, sudan, tanzania,, somalia, congo
)
sua, AUSTRALIA

| Roxxannagb a răspuns:

Cred ca mi-ar placea sa vizitez Japonia sau China sau in orice caz o tara din Asia, pentru ca mi se pare ca sunt atat de diferiti de noi ca obiceiuri, menatlitate si traditii incat ar fi o experienta noua.Merita sa vezi "lumea lor" cu ochii nostri

| narcis300202fistiag a răspuns:

Eu as vrea sa vizitez Emiratele Arabe Unite-Dubai, pentru ca acolo am aflat ca este super frumos

| deya100 a răspuns:

Eu as vrea sa vizitez Paris., New York, Germania, Italia, America si Londra! happy mie mi se par cele mai frumoase tari alaturi de Romania!

| Brokk a răspuns:

S.U.A. pentru ca acolo traiesti viata la maximum! :X

| dragodana a răspuns:

Salut! As vrea sa vizitez Egipt pentru ca cred ca am trait acolo intr-o viata anterioara.Ma atrage tot despre Egiptul antic.

| mgtow a răspuns:

Ma multumesc sa raman in RO pentru ca am fost plecat in strainatate si nu mai vreau sa imi parasesc tara, daca ma reincarnez o sa aleg nationalitatea ruseasca sau cea nemteasca mai vedem ce va fi.

| dumitru15a97 a răspuns:

Romania, Spania, Italia, Grecia, Franta, Marea Britanie... etc. s.a.m.d.

| AnimatedSignature a răspuns:

As vrea sincer sa vizitez Danemarca sau Grecia, dar nu stiu de ce big grin

| RamonaB a răspuns:

Si eu as vrea mai multe tzari, dar intai as vizita INDIA tara care o iubesc enorm de mult. Acolo as merge cu mare placere din mai multe motive...; ca imi place totul acolo, ca sunt vedetele mele preferate acolo si etc etc.winking big grin smug :X

| SaveTheNature a răspuns (pentru 7):

Sunt in Anglia.Ploua non stop. Si e murdara. Poate cea mai murdara din Europa de vest,

| SaveTheNature a răspuns (pentru Faster2010):

Aglomeratie, galagie, -astea sunt romantice? cum vine asta?

| RamonaB a răspuns:

In India pentru ca e tara mea iubita si cultura tot ma fascineaza :X

| RamonaB a răspuns:

In India pentru ca iubesc cultura si ma fascineaza tot, etc :X

Întrebări similare