Sunt in Anglia si, cred ca matusa ta minte foarte foarte mult. Tara e cea mai murdara din vestul Europei, ploua non-stop, mancarea este jalnica, si englejii murdari-grasi si galagiosi. Si apropo -nu se barbieresc in zonele intime. Deabea astept sa scap de imputitii astia.
Sunt aici. E mai mudara decat Bucurestiul, ploua non stop, englejii sunt pe cale de disparitie aici( sunt mai multi indieni, pakistanezi si turci).
Mancarea este jalnica. Iar ei-englejii sunt nespalati, galagiosi, si nu se barbieresc la zonele intime.
Si devin din ce in ce mai rasisti.
Numai bine.
Bravo! E cea mai buna alegere. Iiti spune -cineva care a calatorit mult.
Bine depinde ce anume cauta fiecare la o tara.
Suedia e tara cu cel mai curat aer.
Cei mai curati oameni
Cea mai sanatoasa mancare
Cei mai sanatosi oameni
Cea mai buna protectie a copilului.
Cele mai frumoase fete
Cei mai frumosi baiti.
Cei mai civilizati oameni
Si lista continua. A si eram sa uit. foarte zambitori.
Si vreau sa te intreb pe tine. Tu cum ai ajuns la concluzia ca Suedia e cea mai beton tara?
Coreea de Sud Evident!:X:X Imi plac la nebunie oamnenii, cultura, muzica (K-pop= Trupele), limba lor, serialele si tot ce este legat de aceasta tara:X:X.....Imi place si japonia dar mai ales animeurile japoneze:X:X
Aş vrea să vizitez Franţa, deoarece mi se pare totul interesant acolo, are multe obiective turistice, tot felul de mâncăruri şi limba este foarte frumoasă.
Mi-am propus ca peste mai mulţi ani când voi avea banii necesari, să merg în SUA, Germania şi câteva ţări din Africa şi Asia.
Am o pasiune pentru ţările nordice. Îmi exprimă civilizaţie, muzică bună, oameni cu trăsături frumoase, frig. Şi-mi place limba. Are ceva frumos. Mulţumesc că împărtăşeşti asta cu mine. Ar fi o opţiune frumoasă de viitor, să reuşesc măcar să o văd.
Elvetia daca as fi cu masina ( au aia niste sosele de parca te toaga masina sa mergi cu ea pe acolo plus ca privelistea e superba) in rest Las Vegas, Los Angeles, Dubai pentru distractie ^_^
Bre,cineva te-a prostit bine de tot cand inca erai copila! Te lasa frantuju' una-doua pentru o bastinasa de-a lui, oricate farmece i-ai baga.
As vrea sa vizitez SUA deoarece iubesc LA-ul (Los Angeles) acolo sunt toate vedetele mele preferate,acolo au loc toate evenimentele speciale,sunt pasionata de aceste evenimente,sa vad toate platourile de filmare ale filmelor mele favorite.
Am intalnit o d-na din SUA, si am,, colectat" informatii de la ea, mi-a spus ca acolo vedetele merg pe strada fara nicio problema, cum ar fi Rihanna, Eminem, Demi Lovato [
Nu-mi pasa nici de aglomeratie nici de galagie, astea sunt peste tot nu-mi spune tu mie ca nu gasesc un loc mai retras in tot Parisul ). Si m-am referit in mod special dupa 8 seara, cand iese de obicei lumea in oras...sa se relaxeze, sa bea un vine/bere ceva si sa se simta bine.
Hmm de obicei ce am vrut sa vizitez nu am stat sa ma gandesc si am actionat.cred ca in viitorul apropiat o sa fac o vizita Regatului Unit.De ce? De curios
Buna! Eu as vrea sa vizitez : Franta unde sunt numai frumuseti de vizitat. Hawaii unde este o insula de vis. S.U.A unde as vrea sa ajung la Hollywood.
Eu vreau sa vizitez cipru. Aceasta tara e frumoasa sicel mai mult imi place marea de o culoare azurie deschis
Cauta pe Google exact asa : "Egalia school Sweeden","Sweeden hating on heterosexualism","Sweeden learning woman to hate men". Civilizatie si bun simt de da pe dinafara! O avea Sverige trupe si limba smechere, dar e la fel de rationala ca un afgan care vrea sa te omoare ca te iei de profet.Cam la fel si in celelalte doua tari, desi danezii sunt oarecum mai calmi si nu atat de idioti.