| TPU.ro a întrebat:

Ce sms romantic i-ai da jumatatii tale de Valentine's Day?

205 răspunsuri:
| lollipops a răspuns:

Te smotocesc tot daca nu-mi iei ce cadou vreau eu.

| MariaHorran a răspuns:

Dragul meu, azi facem 1 an de cand suntem impreuna. De atunci, viata mea este din ce in ce mai buna. 12 luni petrecute cu tine, mii de saruturi si cateva certuri, dar esti un iubit minunat. Intotdeauna mi-ai adus aminte de cuvintele "Fapte, nu vorbe!", si iti multumesc din toata inima. M-ai alintata si m-ai iubit! Ai tinut la mine cat tii tu de inima ta! Te iubesc! Si sper ca ti-am aratat asta de 100 de ori

| GabiD10 a răspuns:

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Hai in pat odata!

| Darius_Ionescu_1993 a răspuns:

"Astazi este Valentine's Day, e o zi care imi aminteste ca nu trebuie sa existe o anumita zi, sa iti pot spune ceea ce simt pentru tine.Te iubesc"

| saady a răspuns:

In ciuda obstacolelor dintre inimile noastre, pentru mine vei ramane Adevarul Iubirii!

| Simonika1264 a răspuns:

Te iubesc nebuneste! Asta e tot ce conteaza

| positivity a răspuns:

„Dac' aş şti că m-aştepţi sub soare,
Că ne desparte-o noapte ca o mare,
Sub lună aş brăzda un an,
Spre tine un cer și un ocean.
Ieri e născut, sorbit e azi.
De două inimi un necaz."
E doar o zi ca oricare alta. E doar o altă zi în care am fost prinsă de privirea ta caldă.
Acum vrei să privești cerul împreună cu mine?

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Draga mea, am nevoie de tine ca de hartia igienica.

| JessieXD a răspuns:

Sms? Fratilor... Mai bine trimiteti un SMS decat sa ii spuneti face2face?
f2f e cel mai bine! prin SMS poti mintii, dar f2f mai greu. Ochii nu mint niciodata.

| KentNanotek a răspuns:

Rose for red,
Red for blood,
Blood for heart,
Heart for you
And you for Me :* ♥

♥ I love you ♥

My name is " I "
My problem is " LOVE "
And my solution is " YOU " ♥

Te iubesc, sa nu uiti asta! ♥

| kindlyy a răspuns:

Tu esti soarele care imi lumineaza ziua. Fara tine as fi ca cerul fara stele.Ahs vrea sa fui alaturi de tine mereu

| MiruD a răspuns (pentru Duucu):

Cea mai frumoasa surpriza pentru el! laughing)

| MiruD a răspuns:

"Nu am nevoie de un Valantine´s Day sau de un Dragobete ca sa iti spun in fiecare zi si sa iti arat in fiecare dimineata ca te iubesc nespus si vreau sa imbatranim impreuna.
Tu esti viitorul meu, tu esti omul pe care il vreau in dreapta mea in casa Domnului.
Si de n-ai fi tu langa mine, as fi asemeni unei nevazatoare. "

| mona a răspuns:

Din fericire nu obisnuim sa ne trimitem sms-uri [locuim sub acelasi acoperis]

| ριтιкaa1998 a răspuns:

Ai parut pe strada mea cand credeam ca totul nu are sens, cand eram suparata, si cand soarele numai iesise de mult pe strada mea..Ai venit ca o raza de lumina si m-ai luminat!♥
M-ai facut si ma faci puternica in fiecare zi! Doar o atingere si simp ca sunt nemuritoare, doar sa-ti vad zambetul si simt ca sunt cea mai implinita!
Esti cel mai frumos lucru din viata mea!
Te iubesc mult, mult de tot si-ti voi dovedi in fiecare zi!

| Anastasia1997 a răspuns:

Ii marturisesc iubirea pe care i.o port si incer sa ii aduc aminte prin tot ce am trecut si clipele frumoase petrecute impreuna. Iubirea nu consta intr.un mesaj de Valentine`s Day, doar sa ii arat cat il iubesc printr.o atentie mica :*

| LightOfDeath a răspuns:

" Toate momentele petrecute pana acum alaturi de tine au fost superbe! Acele glume care ma faceau sa nu ma pot opri din ras, comportamentul copilaros si romantismul tau... ma determina sa cred ca din pacate pentru tine... vreau sa ramai alaturi de mine cat mai mult! Te iubesc! "

| Mădă2213 a răspuns:

Un clasic Te iubesc

| purplepanther a răspuns:

Unul pe care sa nul uite prea curand si care sa arate cat tin la el

| iubescmature a răspuns:

Esti lumina ochilor mei si nu as dori pentru nimic in lumea sa te pierd esti jumatatea mea care ma completezii cu bune si cu rele

| Ana90088 a răspuns:

I-as trimite dar n-am cuilaughing ..asa ca nu am de ce sa ma gandesc acum la ce as putea sa-i trimit

| xFire8789 a răspuns:

Nu pot sa-ti spun acum ce vreau.Nu pot acum eu nu mai stau. Un singur lucru ti-l rostesc. E acel simplu TE IUBESC.

| AnnaMariaDanielaNicoletaa a răspuns:

De cand ne cunoastem am trecut prin multe, ti-am facut multe si-am regretat si mai multe dar azi nimic nu mai conteaza decat faptul ca mereu mai iertat si mai iubit mai mult si mai mult si eu te iubesc la fel de mult! Iubitu but

| DennySa660 a răspuns:

Nu trebuie sa fie Valentine's Day ca sa ii scriu un sms romantic, in fiecare zi in spun cat de mult il iubesc si cat de fericita sunt de cand a intrat in viata mea.In fiecare zi ii scriu cel putin un sms romantic ♥

| dragodana a răspuns:

Cel pe care, de altfel, o sa-l si dau:"Ce hot esti! Mi-ai furat inima si sta bine la tine.Te iubesc!"

| JustArmy a răspuns:

Kinky kinky
Joy joy
I'm your little sex toy. Love you!

| fataduuulce a răspuns:

Tot ce vreau, sa iti spun in aceasta zi frumoasa e ca te iubesc si esti totul pentru mine

| IsabelaIssa a răspuns:

Pisoi, te iubesc! ♥

| Chiriac_Robert_Andrei_1988 a răspuns:

Te iubesc ca pe viata mea