| TPU.ro a întrebat:

Ce sms romantic i-ai da jumatatii tale de Valentine's Day?

205 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un sms de adio ce frumos

| sexymamma a răspuns:

Te vreau langa mine

| M1hai a răspuns:

Un sincer te iubesc, restul vine de la sine happy

| 4K985TY a răspuns:

O singură lună înt-un cer cu nori
Un singur soare pe o mare de flori
Mii de iluzii înt-o singură minte
Şi 1000 de sensuri în două cuvinte,, TE IUBESC"

| Lioana a răspuns:

Secret între mine și el. Nu vă spun.

| ElleElenaElle a răspuns:

Un simplu si frumos "Te iubesc".

| napolitaneee a răspuns:

Tee...iubeeeeeeeeeeeeeeeesc!

| IuĿii a răspuns:

Pai i-as multumi pentru ca m-a suportat tot timpul cu tot cu capriciile si iesirile mele de copil.

| marinela92 a răspuns:

In niciun caz ceva exagerat de siropos...bleax, sunt fata si chiar daca e vdays un mesaj romantic pentru mine ar suna asa, si nici nu e foarte lung, e perfect sintetizat in 2 cuvinte : Te Iubesc

| iubireposesiva a răspuns:

Nu trebuie sa-i dau un sms, este langa mine tot timpul.De Valentine's Day i-am facut o inimioara din lumanarele parfumate si 2 lebede din prosoape(pe pat, evident).

| Onu_Matei_1964 a răspuns:

Stii, suntem de mult si... Sunt insarcinata!

| LoraELEoNoRa a răspuns:

Oare ce inseamna dragostea pentu mine?
Dragostea
inseamna sa respiri sa speri sa ierti sa iubesti.Te iubesc foarte mult si fara
tine nu as mai putea trai in aceasta lume, dumnezeu ne-a dat 2 picioare ca sa putem merge 2 ochi ca sa putem vedea 2 maini sa tinem 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o singura inima? pentru ca pe cealalta ia dato lu alcuiva ca tu so gasesti.As vria sa iubesc pamintul dar e rece si plin de intunerik, as vria sa iubesc oamenii dar ei sunt rai, as vria sa iubesc marea dar marea nu iubeste, as vrea sa te iubesc pe tine dar nu stiu daca ma iubesti dar totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din pamint oameni si marea iar din tine am sa iubesc totul pentru ca ai fost si vei ramine marea mea iubire.Cit de mult te iubesc nu vei sti niciodata totusi as da o dimensiune infinitul (viacul) iti spun ca 59 de secunde din fiecare minut inima mea bate pentru tine, e mult sau putin? Cind vei afla raspunsul se va risipi si misterul! Poate ca ochii mei nu au luminat indeajuns in zarea ta, poate ca zimbetul meu nu a insenitat indeajuns fata ta, poate ca am fost un strop din roua diminetei cazut in fintina vetii tale, poate ca am fost doar o stea in cerul inimi tale, dar totusi team iubit si te iubesc toate zilele sunt nopti pina te vad iar noptile stralucesc cind te visez tu esti visul meu unicul meu vis as vria sa te atrag in el si sa te string enorm de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet. Iubirea ta e singurul gind pentru care exist nu uita ca pentru tine traesc si sti de ce? numai ca sa te iubesc.Si as vria ca in acesta zi tu sa fii ce mai fericita in lume te iubesc la nesfirsit felicitari cu Valentine's Day!

| Tynnna a răspuns:

Sms? neahh... fapte!

| Alexandra200310 a răspuns:

Te iubesc foarte mult iar lipsa ta imi afecteaza viata.Simt ca mor daca nu esti langa mine si as vrea sa fim lipiti si sa nu ne sespartim, pentru ca doar tu imi aduci zambetul pe fata si esti persoana speciala scrisa pentru mine de Dumnezeu.Suntem facuti unul pentru altul.Te iubesc mult de tot si viata mea nu inseamna nimic fara tine.
(Nu e de pe net)

| Alleeeeeeee a răspuns:

"Te iubesc!"

| mariusice a răspuns:

Scuze iubire azi trebuie sa raman peste program nu ma astepta te iub
esc

| Danyela_Natalia_2000 a răspuns:

Esti iubirea mea si fara tine nu pot trai.

| ღBelieveInHopeღ a răspuns:

,,Ne vedem la mine in dormitorwinking"

| lizzyluizacristina a răspuns:

Te Iubesc Mult Iubi Si Nu As Vrea S a Ne Despartin

| nutsa a răspuns:

"Vino mai repede acasa.Te asteapta o surpriza.Te iubesc in fiecare zi tot mai mult!"

| FURRIA a răspuns:

Ma plictisesc asa ca am decis sa ii trimis un sms celei mai frumoasa fete din lume

| AlexJr11 a răspuns:

Lovite-ar trenu fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, cadeata-ar in cap un sac cu bani, si-un pupic de la mine cu "La multi ani!"

| Л._Алёнка_1994 a răspuns:

Doar 2 cuvinte TE IUBESC! atit.

| White100 a răspuns:

,,Aud vibrand vocea ta in toate zgomotele lumii.'' Mi-e dor de tine in fiecare secunda. Astept sa ne vedem iubirea mea. Pupicii

| LadyMm a răspuns:

" O fata nu va uita niciodata golanul care a invatat`o sa iubeasca. La fel cum ai facut tu! "