Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ti-ai face un tatuaj in numele dragostei pentru jumatatea ta?

253 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Nu

| NeyyMar11 a răspuns:

Pentru ea poate dar pentru mama sigur Deja am My Mother is a Angel si e scris pe tot pieptul mare

| NeyyMar11 a răspuns:

happy DA

| DenyBuby a răspuns:

Cand am 18 ani, Lol, ma mai gandesc :p

| BiuL a răspuns:

Nu

| CiciocMadalinaMaria a răspuns:

Am de gand sa imi fac doua tatuaje, dar nu pentru el, nu in numele dragostei pe care i-o port.

| NoOneCanStopDeth a răspuns:

Nici vorba de asa ceva, am doua tatuaje deja.Un taur pe picior si un ingeras pe mana, ce simbolizeaza dragostea de a avea un copil.

| lollipops a răspuns:

Nu

| andrei1237 a răspuns:

Am deja un tatuaj pe care l-am facut pentru persoana iubita, dar este destul de mic, o ramura de maslin deasupra caruia se saruta doi porumbei, pe spate, in dreptul umarului.O iubesc foarte mult! Dragostea este cel mai frumos care il poate capata un om, acela de a iubi o persoana draga tie.

| MissDevilish666 a răspuns:

Da...

| Camper32 a răspuns:

Nu

| Ale_Alexandra_1995_SKDe a răspuns:

Oricat l-as iubi, nu mi-as face absolut nici un tatuaj care sa insemne cat de mult il iubesc. Exista alte metode prin care poti demonstra asta.

| Darius_Ionescu_1993 a răspuns:

Imi place ca desi ai pus o intrebare logica "in numele dragostei" toti ceilalti au luat-o cu numele persoanei, desigur iti poti face un semn, un obiect, ceva special ca sa iti satisfaca nevoia de el/ea.
Desi ai sa te desparti de el/ea tu stii ca acel semn tatuat care o sa il ai pe tine iti va aduce mereu aminte de clipe frumoase petrecute cu acel cineva. deci fi realist, viata iti ofera totul inclusiv tatuajele de ce nu!

| aarsi2002 a răspuns:

Nu

| denna_6865 a răspuns:

NU

| GabiD10 a răspuns:

Da mi-as face un tatuaj in numele dragostei

| CristinaCtC a răspuns:

Unul mic mic mic!

| ribak a răspuns:

Niciodata

| Faierfall a răspuns:

Da in semnul iubirii mele fata de el.

| Katie1356 a răspuns:

As face doar o inima, care as lasa-o goala.Si abia atunci cand voi fi ferm convinsa sa acea persoana este cea cu care voi ramane pentru tot restul vietii voi scrie numele.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da din acela lavabil

| ionela_2126 a răspuns (pentru R3laXaTT):

Scuza-ma trebuia printr-un!

| Alina_Alina_1988 a răspuns:

Da

| Pop_Delia_1999 a răspuns:

Da, dar nu unul permanent.

| mada1820 a răspuns:

Nu stiu poate, dar nu mi se pare un lucru prea important si o dovada a iubirii.

| KwonJiyongParkJimin a răspuns:

Da,dar nu unul permanent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, deci un hamster care alearga printr-o padure cu inima mea in brate, incercand sa ajunga la ea, care sta intr-un castel alb din marmura...Si vreau sa fie expuse toate peripetiile prin care trece acest voiajor al dragostei cu inima mea in mana.Un fel de doctor House chirurg in varianta rozatoare...de carduri, credite, lichiditati. fuuuck! ca stii, n-am piele suficienta sad

| Mayaaa11 a răspuns:

Niciodata

| Podemos635 a răspuns:

In nici un caz

| saady a răspuns:

Iubirea se poate demonstra prin lucruri asa zis "banale" si nu prin dovezi stupide precum tatuajul

Întrebări similare