Se spune ca "daca te iubeste nu trebuie sa iti ceara ceva ce nu vrei sa faci ", dar in momentul in care si tu iubesti pe cineva mai faci si ceea ce ii place lui, lasand deoparte faptul ca poate tie nu prea iti place.Eu nu mi-as face un tatuaj cu numele prietenului, deoarece nu semnifica o dovada de iubire foarte insemnata.Cea mai mare dovada de iubire este sa fi langa acea persoana si la bine si la greu, sa incerci sa o intelegi, iar o imbratisare si un "Te iubesc" sunt cadoul perfect! Poate un tatuaj temporar semnificand o inimioara, in jurul incheieturii...pe care sa si-l faca ambele parti pe perioada Valentine's Day si a Dragobetelor ar fi ceva dragut, dar fara cuvinte sau initiale.Doar inimioara!
Nu, niciodata, la un moment dat vei regreta pentru ca acea persoana nu va mai exista in viata ta.
Asta e o prostie pentru ca relatiile sunt temporare si nu se merita sa ma tatuez pentru asta
Nu, pentru ca nu mi se pare ca ar avea vreo semnificatie profunda sau o dovada de dragoste. Il iubesc si fara sa mi-l tatuez in piele.
Da.Chiar mi-l voi face dupa ce ne casatorim.Numele lui tradus si scris in elfa.
Nu s-a specificat ce fel de tatuaj. Pe corp este prea banal si superficial, iar in inima il am deja tatuat.
Mi-as face, doar pentru cineva care simt ca merita si care ma iubeste ca fiind totul pentru el
Nu, el nu e genul de baiat care sa aiba nevoie de astfel de "dovezi de iubire".
Da dar intr-un loc cat mai ferit, pentru ca daca ne vom desparti vreodata sa nu se vada la orice pas numele lui :
Nu ştiu, nu cred că aş face aşa ceva, decât să ştiu că voi ramâne cu ea până la moarte, şi nu aş face asta doar să-i arăt de 14 februarie.
Un tatuaj nu semnifică dragostea adevărată, deci nu.
Directioner99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: