Mai bine sa ai visuri urate decat sa dormi pe burta si sa te trezesti cu ceva in fund dimineata
Sa stii ca asa e.am observat si eu.Mereu cand visam urat ma trezeam si am observat ca dormeam pe spate . Nu ati vazut si in filme? :d
Wow.eu nu dorm niciodata pe spate[cu fata in sus]...probabil de aia nu am cosmaruri
Nu e adevarat Eu nu prea am obiceiul sa dorm pe spate si cateodata tot visez urat. Nu are nici o treaba pozitia in care dormi cu visele
Din contra, este somnul cel mai odihnitor. De aceea mortii sint pusi in pozitia asta!
Nu. Cel putin in cazul meu. In orice pozitie m-as culca, cand e sa am vise d'asea, nu pot evita si nici n-as vrea, ca-mi plac cosmarele in care eu tai si spanzur.
Nu n-are nicio legatura cu prefectura
visele vin din creierul tau nu are importanta pozitia asa ca somn usor
Visezi "urat"numai daca mananci mult, daca bei, daca faci sport, daca esti nervos...ai astea toate, daca se intampla inainte de culcare.multi recomanda sportul inaintea culcarii, total gresit.asa ca, daca vrei sa ai un somn "dulce"citeste o carte, bea un ceai, lapte nu-pentru ca mareste mucozitatea pulmonara si nu poti dormi linistit, o plimbare pentru a elimina stresul si toxinele si apoi la nani, si ai sa poti sa dormi si in cap! Raspunul meu a fost modificat de catre admini, nu de alta dar sa nu aveti impresia ca l-am sters eu.Multumesc Clau!
PrinceofPersia pai asta-i altceva, din viteza am dat si eu stupide Oricum, sa fi vrut si nu puteam sa vorbesc cu tine in particular, pentru ca nu scrie acolo si cine te-a votat. Acum insa iti dai seama ca daca ai nimerit din greseala votul ala nu ti se aplica si tie. Bancul se adreseaza celor care dau stupide cu kilogramul fara discernamint, fac exceptie cei care-si argumenteaza votul si cei care nimeresc din greseala. Asta nu mai trebuia explicat, se subintelegea
Anonimul3315 întreabă: