| Selyylove a întrebat:

Cine vrea hi-ul si id-ul official al selenei gomez? Eu il am! Si sunt selena gomez!

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Damil mie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt Vanessa Hudgens rolling on the floor
Doamne ce lume straight face
Daca barim vroiai sa te dai drept ea trebuie macar sa stii sa scrii in engleza, dar tu nu sti romana ce sa mai rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sal selena as vrea sa fiu si eu ca tine foarte mult dar miera teama ca dac nu stiu engleza nu o sa stii ce zic as vrea sa intr-o buna zi sa fiu star asta-i vsul meu stiu ca joci in magicienii din warvely place esti foarte buna imi doresc sa ma intalnesc cu tine intr-o buna zi a poti sa spui de mine de niculescu alina elena in filmul ala ca sa vad plsz adica terog multumesc mult a si eu il vreau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi selena cum pot sa vb cu tine auzi poti sa vii in Romania terog sa ma iei in america sa vii pe 28 ianuarie terog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu esti Selena Gomez eu sunt Angelina Jolie bha u chiar crezi ca ea isi da hi5-ul si id-ul asa pe banda rulanta?

| Dragonel a răspuns:

Sal selena! eu sunt regele artur

| Skumpic_Bobokel_1998 a răspuns:

Valezeuu, Selena Gomez
WTF, stie romana laughing rolling on the floor
Marsh fata, tu nu vezi ca-ti faci familia de ras... analfabet-o!

| vlad201 a răspuns:

Buna selena eu sunt demi lovato.ai cumva 2 ani sau nu stii cine este selena gomez?

| KapaeR a răspuns:

Hey Selly! smug How are u? Do u remember me? I'm Jennifer Stone! Doamne! X_x Greu cand esti micut... Nu-ti dai seama de realitate. Crezi ca tot ce zboara se mananca [including flies]... Mno daca incepi de la varsta asta cu asa ceva, intr-o zi o sa zici ca esti Hitler si incepi sa omori populatia nevinovata. Ce pot sa zic? SUCCES PE VIITOR!

| superfanselenagomez a răspuns:

Dc se incep cu buna cand pot sa incep cu asta?:fata trimite-mi si mie id-ul tau...vad ca trebuie sa scriu in romana ca sti,imi dau seama dupa ce ai scris in acea limba"cand ai invatat Romana"A si Selena Gomez nu are hi-ul ce o fi si idiotenia aia, nu mai tu sti ce ai scris acolo,,,,,,, eu am numai 10 ani si imi dau seama ca nu esti selena gomez"desteapto" care nu esti! ne mai vedem gomez falsa!

Eu sunt " selena gomez" ce sa zic

Selena deja mi-a dat accept! nu te mai cred> te-am facut naivo

Eu am id-ul lui selena gomez si mi-a dat accept asa ca tu nu ma vrajesti! icine vrea sa afle id lui selena conctatatima la adresa de email:fan_selena@yahoo.com va astept!

| laurika15 a răspuns:

Eu sunt Ashley Tisdale. Ce faci Selenalaughing)rolling on the floor)

Nimeni nu crede porcarii din astea, si eu am un id cu justin bieber, da nu cred ca e elhappy.

| Danut11 a răspuns:

Eu il vreau mil poti da te rog

| mikey_8747 a răspuns:

Thu nu esti selena marie gomez in primul rand selena marie gomez nu stie sa vorbeasca roman... daca thu esti selena marie gomez eu sunt demi lovato

| mikey_8747 a răspuns:

Thu nu esti selena gomez... daca ai fi mai desteapta ai sti ca selena gomez nu vorbeste romana si in plus nu sti sa scrii...si daca thu esti selena gomez eu sunt miley cyrus

| silviukings a răspuns:

Da eu sunt Joe jonas. Azi vin pe la tine ca stam in accelas oras si iti dau o cafea.
hai fata ne crezi asa de prosti si nu o fac pe selena gomez ca nu e tu esti hu D: