Daia rosi iti da la fiecare 4 nivele de ex acum ai lvl 2 o sa iiti da la lvl 6 si de aia galbeni... vinzi fructe. pls funda
Sall! ca sa faci credits sunt 2 modalitati :
1. Cel mai utilizat este sa-ti faci multe cupe adica sati cumperi animale si plate etc. pana faci cupe siti da credits
2.Sati cumperi bani pe hi5 si aia sai transformi in credit barn buddy
3. ce ai auzit cati da la inceput 2000 credits la primele nivele is doar minciuni iti da doar 300! sper ca te-am ajutat :-) :-d;-)
Deci, sunt foarte multe variante, dai acolo la hi5 pe,, castiga monede'' si iti apare ori,, flirt'' ori,, games'' si dai pe,, instaleaza bara hi5'', dupa ce o instalezi iti da coins(monede hi5) apoi transferi pe barn buddy siti da bb, sau faci cupe la flori(orhidee-1000bb), sau daca trimiti 1 euro sau 2 dupa tel... fundita?
Eu am lvl 102 pe hi5, si nu mi-a dat la nici un lvl banii rosii am facut singur medaliile si cupele la animale si plante si atunci iti da banii rosii nu mai bateti campii degeaba, la animale iti da intre 200-600 bani la cupa si la flori 1000 la orhidei 400 la red poisentia si nu mai stiu la restul,... nu am vazut sa-ti dea credite la lvl doamne ce nubi
♥•ßyencuţa•♥ întreabă: