Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace.
Fruntea sus, pieptul inainte!
Draguta mea eu am 15 ani si st 0:-(( imi pare rau ca nu am sanii mari dar st ffff hotarata ca dupa ce tarmin liceul am sa merg in afara sa-mi pun silicoane ca trebuie sa ma obisnuiesc ca gandul ca nu imi vor creste niciodata mai bine sa ma simt falsa decat complezata si vad ca sunt mai multe fete din ziua de azi se confrunta ca aceeasi problema.Io una ma simt najpa sunt singura fata din cls care nu are sani, nu ma simt deloc bine in pielea mea. Aja ca si u papusa nu cred ca exista vreo alta solutie, nu vreau sa te decsurajez poate corpul tau se dezvolta mai greu da eu am o cunostinta care are 35de ani, este casatorita si nu are nici ea deloc. Sau poate ca ar trebui sa consulti un medik poate iti da niste anticonceptionale am auzic ca si alea te ajuta putin, dar daca u nu ai nici ciclu mai bine ajtepti pana iti vine ca dupa aceea corpul se dezvolta mai bine dar la mine nu s-a intamplat asa dar in fine. IO te pooop ai grija de u si poate reusesti :*
Stai linistita ca e mai bine sa ai sani mici pentru ca nu te complexseaza chiar nu trebuie sa-ti faci probleme la varsta te mai bine pune burta pe carte si ai sa vezi ca nici nu ati dai seama cand ti-a crescut sanii. oricum nu ai ce sa le faci daca e sa ai sani ai daca nu asta e cine te iubeste te iubeste si cu sani si fara sani si nu mai face o obsesie din asta ca nu rezolvi nimic.peste 2-3 ani o sa te plangi ca-i ai prea mari naibii
Ai putea incerca tinctura de marar; nu stiu daca merge dar am gasit pe un sit si de ce nu ai putea incerca si tu:d
Eu am tot 12 ani si am 70 cm la sani! si mie mi se par mici...incearca cu tinctura de marar! am auzit ca merge!:*
Bafta in continuare!:*
Eu am tot 12 ani si am 70 cm! incearca cu tinctura de marar, sau mai documenteaza-te!
bafta in continuare!
Gandeste-te, multe femei au sanii mici dar nu le pasa! cu ce te ajuta sanii mari? eu am 13 si ii am micuti.multe persoane,[baieti]... mi-au spus: cand te duci sa iti pui silicoane? nu vezi ce mici ii ai? dar eu o luam ca pe o gluma. si nu le dadeam atentie.la inceput.ma simteam ciudat! pentru ca... iti dai seama! dar cu timpul am uitat de tot! asa ca nu te ingrijora! :* au ei timp sa creasca.
Si eu am 12 ani si pot spune ca am sanii mari. Dar trebuie sa ai rabdare.Si mama era foarte dezvoltata in adolescenta si probabil ca seaman cu ea. dar tu o sa te dezvolti pana pe la varsta de 18, 19 ani.deci poti avea rabdare.Nustiu de ce iti trebuie la 12 ani sa ai sanii marii ai rabdare si rezultatele vor veni
Eu ma confrunt cu aceeasi problema, dar eu fac sport fac dusuri cu apa calda, dar si rece, beau ceai de traista ciobanului, fac exercitiul caprioarei si am incercat cura cu seminte de marar. Am tot 12 ani. la inceput nu aveam sanideloc! iar acum a dat rezultate. e drept ca m-am si ingrast. de la 40 kg la 44kg si 1, 57 m eu zic sa incerci. la mine a inceput sa se cunoasca prin bluza foarte bine, dar am avut si o vointa de fier. bafta!
anonim_4396 întreabă: