| 331 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac sanii sa creasca in mai putin de o luna? Am 12 ani si m-am saturat sa mi se spuna ca am sanii mici, spre deosebire de prietenele mele. M-am saturat si sa mi se spuna sa astept sau ca nu ar trebui sa ma preocupe la varsta mea. Astept raspunsuri concrete. Am vazut pe multe forumuri persoane care se contrazic in privinta metodelor si as dori sa mentionati ce metode se potrivesc si dau roade multumitoare la varsta mea. Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace. happy
Fruntea sus, pieptul inainte!

223 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun tratament este sa-ti masezi sanii de fiecare data cand faci baie, dar sa-ti masezi timp de vreo 3-4 minute, o sa vezi ca da rezultate cele mai bune, fara atatea tratamente.happyincearca nu ai sa regreti...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai mare rabdare pentru a iti creste sanii! eu am decat 9 ani si jumate si cred ca pe la 10 ani o sa trebuiasca sa-mi pun bustiera! fii tare!laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mananci marar sa faci exerciti fizice:abdomene, rostogoli, lumanari, saritusi cu coarda timp de o luna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draguta mea eu am 15 ani si st 0:-(( imi pare rau ca nu am sanii mari dar st ffff hotarata ca dupa ce tarmin liceul am sa merg in afara sa-mi pun silicoane ca trebuie sa ma obisnuiesc ca gandul ca nu imi vor creste niciodata mai bine sa ma simt falsa decat complezata si vad ca sunt mai multe fete din ziua de azi se confrunta ca aceeasi problema.Io una ma simt najpa sunt singura fata din cls care nu are sani, nu ma simt deloc bine in pielea mea. Aja ca si u papusa nu cred ca exista vreo alta solutie, nu vreau sa te decsurajez poate corpul tau se dezvolta mai greu da eu am o cunostinta care are 35de ani, este casatorita si nu are nici ea deloc. Sau poate ca ar trebui sa consulti un medik poate iti da niste anticonceptionale am auzic ca si alea te ajuta putin, dar daca u nu ai nici ciclu mai bine ajtepti pana iti vine ca dupa aceea corpul se dezvolta mai bine dar la mine nu s-a intamplat asa dar in fine. IO te pooop ai grija de u si poate reusesti :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca e mai bine sa ai sani mici pentru ca nu te complexseaza chiar nu trebuie sa-ti faci probleme la varsta te mai bine pune burta pe carte si ai sa vezi ca nici nu ati dai seama cand ti-a crescut sanii. oricum nu ai ce sa le faci daca e sa ai sani ai daca nu asta e cine te iubeste te iubeste si cu sani si fara sani si nu mai face o obsesie din asta ca nu rezolvi nimic.peste 2-3 ani o sa te plangi ca-i ai prea mari naibii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu euhee heeeste ceaiul de marar tongue Adica eu asa stiu de la bunika mea happy Si sa stii ca si eu a trecut prin asta tongue Toate fetelea aveau numai eu nuhee hee si acum ii am printre cei mai mari tongue

Rabdare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...crede-ma am aceea problema toate colegele mele au sanii mari numai eu nuii am si am 12 anistraight face. Consulta un medic poate te va ajuta...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai rabdare...eu am 13 ani si iii am dezvoltati ca fac foarte mult sport. 8 ore pe saptamana incerca si u happyhappyhappybig grin si o sa vezy

| mirunyk a răspuns:

Ai putea incerca tinctura de marar; nu stiu daca merge dar am gasit pe un sit si de ce nu ai putea incerca si tu:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si desi nu mi sunt sani la fel de mari ca ai colegelor nu ma ingrijorez mai au timp sa cresca asa ca nici tu nu te ingrijora:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani si am sanii destul d mici, dar totusi daca ai ceva ceva. incearca sutienul cu burete. Asa am facut eu...crede ma ma simt mult mai bine cand il port :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani, si nu am sanii deloc mari, dar nu-mi fac griji caci au destul timp sa creasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...si eu ma confrunt cu aceeasi problema si nu stiu ce sa fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai pe ei cu apa rece in fiecare zi. functioneaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca uh te strofoci ca nu ai sanii mari... apai eu ce sa mai zic? eu am 12 ani si nu am deloc.doar s-a format pietricik atat totsad. eu nu stiu ce sa fac.crying(... daca gasesti un raspuns plss da-mi si mie. id meu: ema_drg97

| foxii a răspuns:

Eu am tot 12 ani si am 70 cm la sani! si mie mi se par mici...incearca cu tinctura de marar! am auzit ca merge!:*

Bafta in continuare!:*love struck

| foxii a răspuns:

Eu am tot 12 ani si am 70 cm! incearca cu tinctura de marar, sau mai documenteaza-te!

bafta in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de mult pot creste sanii intr-un an?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani si toata lumea spume ca am sanii mici...eu am auzit ca daca mananci parizer si bei ceai de tei iti cresc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te, multe femei au sanii mici dar nu le pasa! cu ce te ajuta sanii mari? eu am 13 si ii am micuti.multe persoane,[baieti]... mi-au spus: cand te duci sa iti pui silicoane? nu vezi ce mici ii ai? dar eu o luam ca pe o gluma. si nu le dadeam atentie.la inceput.ma simteam ciudat! pentru ca... iti dai seama! dar cu timpul am uitat de tot! asa ca nu te ingrijora! :* au ei timp sa creasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani laughing si pot spune ca am sanii mari. Dar trebuie sa ai rabdare.Si mama era foarte dezvoltata in adolescenta si probabil ca seaman cu ea.thinking dar tu o sa te dezvolti pana pe la varsta de 18, 19 ani.deci poti avea rabdare.Nustiu de ce iti trebuie la 12 ani sa ai sanii marii thinking ai rabdare si rezultatele vor veniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrijora happy. si eu am 12 ani si am marimea de 65-70 cm si sunt destul de multumita pentru varsta asta...au destul timp sa creasca!
Capul sus si curaj!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da as spune ca ar trebui sa stai in apa putin calda intre 1 ora si 1 ora jumatate.am 11 ani si am sanii destul de mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca esti prea mica sa te preocupe asa ceva eu am 17 ani si nici eu nu ii am marii asa mi se spunea si mie si ii tratam cu indiferenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. e groaznic. am 14 ani si am sinii ca doua rasarite. toti se rid. dar am auzit sa fac sport sau cata pe net sport poentru sini.merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal.vara mea are 10 ani a implinit acum 1 luna si e mai mica decat mine.si are niste tatze...mama.dar asta inseamna ca e dezvoltata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca si eu sunt in aceiasi situatie si nu stiu ce sa fac.Chiar mai rau eu nu am deloc la 12 ani. Unii mi-au spus sa trag de ei, dar nu cred ca e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt Cornelia si eu am aceiasi problema ca si tine. Eu nu am sani deloc, dar totusi eu zic sa mai astepti caci noi suntem in crestere si acum ne dezvoltam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 20 de ani si am sanii foarte mici, prietenele mele au sanii foarte marii asa ca nu am ce sa mai zic.mai bine ma facea mama baiat. Poate are cineva o solutie mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma confrunt cu aceeasi problema, dar eu fac sport fac dusuri cu apa calda, dar si rece, beau ceai de traista ciobanului, fac exercitiul caprioarei si am incercat cura cu seminte de marar. Am tot 12 ani. la inceput nu aveam sanideloc! iar acum a dat rezultate. e drept ca m-am si ingrast. de la 40 kg la 44kg si 1, 57 m eu zic sa incerci. la mine a inceput sa se cunoasca prin bluza foarte bine, dar am avut si o vointa de fier. bafta!