Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace.
Fruntea sus, pieptul inainte!
Eu am 11 ani si nu stiu cum sa fac sa-mi creasca si mie sanii, sanii meu au 3 centimetri macar sa-mi creasca 30-40 cm si colegele mele au sanii mari, dar eu ma asund, imi este foarte rusine, eu nu mananc prea mult sunt slaba, asta cred ca e problema, nu am pofta de mancare, eu imi doresc prea mult ca sanii mei sa fie mari si cred ca de asta nu-mi cresc, toata lumeea imi spun sa astept, ca sunt mica acum, ca mai am pana cresc nu suport aceste vorbe, aveti un raspuns va rog, ma numesc ramona daca ati aflat o solutie dar sincera sa fie id meu este aici:ramona_love_you31, va rog, a si apropo si daca mai aveti alta soluie pentru pofta de mancare
Buna! am ceva sa. ti apun si tie si tuturorfetelor!
orice.ar fisa nu tragi de sanii, gandeste. te cate femei sunt care mor de cancer mamar! doarata nu vreau sa dau teorii si alte alea
si inca ceva daca vrei sa iti creasca:
1 dormi pe burta si sa ai o perna asa in cat sa iti tii si capul pe ia si sa ajunga pana sub bust, daca ma intelegi decat 1 singura perna pentru a nu. ti stramba coloana
si
2 cand vezi ca e o mica diferenta cat de mica marire incearca sa faci exercitii pentru bust!
crede.ma o sa. ti fie cel mai bine :X
Buna! Sunt Andreea! Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine.Am 13 ani si mi-au crescut sanii doar putin.As vrea sa imi creasca mai repede pentru ca multe fete de la mine din clasa au sanii mari si cateodata imi fac in ciuda.Incerc sa nu le bag in seama dar totusi ma deranjeaza.Am citit multe despre,, cum sa faci sanii sa creasca,, dar cred ca nu este adevarat.Nu am incercat nimic pentru ca mi-e frica sa nu ma imbolnavesc.Eu sper ca o sa-mi creasca mai repede. Te pup.Si spera in continuare.La fel ca mine.
Stiu cum e.am13 ani si sanii mei se dezvolta doar la radacina si varfurile sunt ascutite. ffff urat. dar rezolvarea problemei noastre e SUTIENUL CU PUSH-UP pana cresc. Oricum cine vrea sa te placa o sa te placa si cu sanii si fara. crede-ma eu am un iubit el are 16 ani si suntem de 5 luni impreuna el ma place eu il plac, ne iubim si asta conteaza. nu tr sa iti pese ce zice lumea. fi tare!
Dc iti faci tu probleme despre marirea sanilor tai? Ai 12 ani o sa. ticreasca ca esti inca micutzi... e o prostie sa. ti bagi vatasau portocalecum am citit pe aiciprietenele tale o sa arate urat la 20-25 de ani si o sa para mai mature decat sunt lasa-i asa si observi uh schimbari mai tarziu
Te.am pupat si ai grija la tine lasa-i pe cei care sunt ness si au chef de facut misto...Sa se mai uite si ei in oglinda ca nimeni nu-i perfect:*:*
Mai nu mai faceti misto de fata cum sa tragetzi de sani sau asa sau sa mananci ciorba.eu am 13 si si de mine fac colegele misto si te doare undeva.marte branza nu ai nuy aiii.mama la la15 au inceput sa ii creasca si acum ii are mari.
Olla 311 s eu am 14 ani nu fii trista ca pana acum toate colegele mele au ras de mine ca nu am sani delc iar acum cand mi-a venit menstruatia s au inceput sa creasca se ira colegele mele cum imi cresc mie sanii asa de repede de la un timp de vreme. nu mai fii supi pentru ca eu la 12 ani nu aveam deloc erea pielea s osul in zona sanilor. daca vrei sa mai vb ia id-ul meu. irinutza_blondutza88
anonim_4396 întreabă: