Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace.
Fruntea sus, pieptul inainte!
Drraga 331 in primul` rand ai doar 12 ani nu trebuie sa te superi acum sunt in crestere stiu ca este urat ca tu sa ai sani mici si colegele tale sani mari dar nu peste mult timp vei fi si u ca ele. eu am 13 ani si pot sa sp ca am uni ditre cei mai mari sani din cls:-> dar si ai mei la varstra ta nu erau prea mari si in plus e frumos sa ai sani mari dar uneori cand vb cu cineva ti se pare ca se uita doar la sani tau nu la tine mai ales cand este vb de un mascul... dar ca sa nu te superi ca nu te ajut iti sp ceva ce am avuzit si eu...nu purta sutien o vreme si maieu pe dedesubt asa vor creste mai repede poate ca nu intr-o luna vor avea efect miraculor dar vor creste mai repede te tzucat:*
Draga mea pot sa ti spun ca te inteleg perfect.la varsta ta nu aveam deloc pe la 15 ani miau crescut foarte putin chiar mici de tot iar acum la 29 ii am exaCT CA SI ATINCI.sincer mama mea ma ignora cand o intrebam ce se intampla, imi spunea sa trag de ei si sa le fac masaj.mai bine ar fi sa te duca un familiar la medic pentru ca e pe baza hormonala(probabil)multa bafta.
Eu tot am 12 ani la mine sinii au inceput sa creasca din cl 4 acum sunt clasa 7 si eu cred ca sinii mei unt inca mici der multi spun ca am sini mari dar eu stiu ca ei spun asa ca sa nu ma supere.
au tot vreau sini masi dar nu stiu ce sa fac. dar este un proverb "cu rabdarea treci si marea "dar eu cred ca pina in clasa a 8-9 o sa am sinii mari steapta si tu inca oleaca.
Maia, 12 ani. toata lumea, sani mari, sani mici, dar cat de mari ori mici ar trebui sa fie la 12 ani?! 60, 70, 80cm?! depinde si de marimea toracelui, depinde daca esti slaba sau nu si alti factori.eu cu colegele mele ne mai masurammai multe dimensiuni:
de ex eu:inaltime sanului, 4 cm(se pune un liniar pepedicular sub san si se masoara inaltimea pan la sfarc)
-latimea sanului 7 cm
-latimea sanilor 25cm (paralelade la un capat al unui san la capatul opus al sanului celalalt)
distanta dintre sfarcuri 18, 5cm
-diametru mamelonului ci aurola mamelonara 2, 6cm
distanta de la san la buric 25cm.
ce parere aveti in comparatie cu voi? dati ex daca ati inteles masuratorile. ma fac de rusine sau nu?
acum un an si eu ma uitam la colege la care leo inceput sa le creasca, nici eu nu aveam nimic.
Buna! la fel am si eu 12 anisori si incu au inceput sa creasca dar nu prea se observa asea bine sa stii ca pe viitor pe la 14, 15 ani vor creste sora mea nu avea delor la 12 ani jum iar mai tarziu cand i i-a aparut menstruatia au inceput sa-i creasca foarte repede acum ea are 14 ani fara 2 luni si ii are mari! te inteleg si eu as vrea ca la 12 ani sa ii ai cat de cat marisori si sa pot sa te mandresti cu ei! pop dolcik sa imi dai si mie id tau plz meee! {ofelia{{{{
Crede-ma am aceeassi problema si aceeasi varsta si caut tot o solutie concreta
Eu am 18 ani.sunt destul de mici dar faptul ca au o forma frumoasa, nu bate la ochi. Ai rabdare pana o sa ajungi la varsta mea poate o sa iti creasca sanii mari nu sunt neaparat mai frumosi. Daca sunt mari si au forma de sosete sau ce stiu eu in sutien arata bine si cand le dai drumu sa ai buricu intre ele. nici asa nu e prea dragut
Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine.
Am 12 si sani ff mici de abia acum au inceput sa creasca si sunt in clasa a5a dar eu mai sunt si ff slaba si poate o fi vreun motiv.
Am o colega careia i-au ince[ut s aii creasca sanii de la sfarsitul clasei a 3a si acum ii are super mare si pot sa spun ca se da mare cu ei.
Insa de mine pot spune ca nu au zis nimic colegii ca sunt slaba mi-au mai zis dar de faza cu sanii niciodata.
Pai dupa ce ai menstruatie o sa ti se dezvlode foarte mult! aa si am citit mai jos ca daca faci sport iti cresc sanii. ei bine NU e adevarat! DELOC! pentru ca daca faci sport o sa ti se dezvolte mai mult muschi mainilor si ai picioarelor iar ai pieptului NU[depinde si ce sport, dar la majoritatea asa se intampla.] si o sa ti se si lase in jos de la sport! toate sportivele renumite nu au sani deloc aproape. Trebuie sa mai astepti putin daca nu ai menstruatie, pentru ca dupa o sa ti se dezvolte, dar daca ai menstruatie si nu te-ai dezvoltat trebuie sa consulti un medic! cam atat! pupici si bafta!
Uite eu am 14 ani si tot asa imi doream sani amri si cautam diverse metode sa-mi creasca, eu la ani astya m-am gandit ca daca mias incepe viata sexuala imi cresc mai mult si mai repede,
sa nu faci prostia asta pentru ca o sa regreti kear daca se mai maresc un pic ...toate la timpul lor, fii optimista, fa sport, incearca seara sai masezi usor in jur de 10-15 min, nu purta sutien de la varsta asta nici bustiera, lasa-i liberi sa creasca, ai grija :*:*.
anonim_4396 întreabă: