| 331 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac sanii sa creasca in mai putin de o luna? Am 12 ani si m-am saturat sa mi se spuna ca am sanii mici, spre deosebire de prietenele mele. M-am saturat si sa mi se spuna sa astept sau ca nu ar trebui sa ma preocupe la varsta mea. Astept raspunsuri concrete. Am vazut pe multe forumuri persoane care se contrazic in privinta metodelor si as dori sa mentionati ce metode se potrivesc si dau roade multumitoare la varsta mea. Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace. happy
Fruntea sus, pieptul inainte!

223 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

si eu am 12 ani si ii am sanii destul de marice si am incercat sa imi pun in fiecare seara comprese cu apa rece si o sa vezi ca o sa unctioneze scces :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, eu zic ca ar trebui sa te preocupe altceva nu ca ai sanii mici, esti inca mica au tot timpul din lume sa creasca fara sa iei prostii de pe net care sunt si cancerigene, iti doresc numai bine si sa ai multa rabdare, as vrea sa mai discutam peste 2-3 ani.iti doresc numai bine.pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui baga in seama si eu am aceeasi problema doar ca am 13 ani si pentru aia nu ma supar au timp sa creasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 14 ani si nu am sani deloc
si nu stiu ce sa ma fac toate cologele mele din clasa au sanii super mari si eu nu am nu stiu ce sa fac mai sunt si micuta. dati-mi si mie niste sfaturi ca nu stiu ce sa ma fac
nu am nici prieten asa ca nu stiu ce sa fac se uite si la mine baietii dar nu in gluma sau in misto. dati-mi si mie niste sfaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 13 ani, si in niciun caz nu iti trebuie sani mari la 12... sa fim seriosi, nu vrei sa te vad cu 3 sani la 18 ani, ca pitipoancele alea cu silicoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga te inteleg am aceashii varsta si abia daca am putin ok acum depinde de ce bluze port am anumite tricouri care i fac sa para mai mari dar nu cu mult din pacate desi am sani mici nimeni nu a comentat pana acum si sper in continuare ca nu va comenta cineva. ok acum ideea e ca toti ne dezvoltam in ritmul nostru si da si eu urasc asta ai putea incerca tinctura de marar, supe, varza, fructe, legume si exercitzii fizice in fiecare zi nu doar la ora de sport in timpul saptamanii cand profa/profu tau/ta te munceshte ca pe o sclava fa tu ceva din proprie initziativa mooooolte dintre colegele mele care in clasa 1 erau mai mici ca mine acum in clasa a 6-a sunt ca niste pepeni umflatzi si grasani si sunt mereu invidioasa pe ele da asta e viata ce sa-i faci? a si apropo tu aia ca raspuns anonim:imi pare sincer rau ca zic asta dar cred ca te-ai lovit la cap! cum sa-i spui unui copil de 12 ani sa poarte sutien ca push-up si buretzei si tot felul'de minuni? adica ce sa puna in el? 2 mere? serios acuma...nu crezii ca ar parea un pic ciudat?:adica azi ca sanii cat cireshele azi ca ei cat frantza? pe bune nu e singurul lucru rau:nu vreau sa te opresc de la ceva dar mai bine nu ai lua in considerare sfatul ei.sigur eu voi fi personaj negativ ca-ti zic asta da asta i adevaru:si mai poti face si cancer mamar daca porti sutien cand sanii se dezvolta acum poate nu ma crezii da numai daca ai sani mari e nevoie de sutien la ceasta varsta altfel nicidecum crede-ma am intrebat-o pe mama e asistenta medicala poti intreba pe orishicn ca asa i...ma rog sper ca ti-am fost de ajutor oricum daca vrei sa mai vb iti las add meu: monydark_emo4ever pup :*:*:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu tot 12 ani am si sani mei sunt mici.Eu am auzi pe la scoala ca iti cresc sani daca mananci carne de orice fel.La mine a mers. sper sa mearga si la tine.pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sotia proaspat iesita de la dus se plange ca are sanii prea mici.
Sotul, citind ziarul, ii spune, fara a ridica ochii din ziar:
- Daca vrei sa-ti creasca sanii, ia o bucata de hartie igienica si
freac-o intre ei cateva secunde in fiecare zi.
Femeia se repede, ia o bucata de hartie si se apuca sa o frece intre
sani.
- In cat timp o sa-mi creasca?
-Va dura cativa ani!
Dar de unde stii tu ca, daca frec o bucata de hartie igienica intre
sani, acestia o sa-mi creasc in cativa ani?
- Cu fundul a mers, nu-i asa?
scuze, dar trebuia sa spuna cineva si astarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| alexandra453 a răspuns:

Incearca tinctura de marar sau exercitiile fizice care intaresc muschii sau sa-ti masezi sanii cu crema... dar nu stiu intr-o luna si la 12 anihappynu cred ca ai prea mult sanse. cea rapida sansa ar fi sa te mai ingrasi putin vei mai creste si in bust.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu femei cum sa tragi de ei, vrei sa faci cancer, ce prostie.nu te grabi o sa-ti creasca, esti inca mica si eu am 13 ani si nu sunt chiar asa de mari sanii mei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai da ce va preocupa pe voi sani acum laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor aveti doar 12 ani, va asteptati ca la 12 ani sa fiti modele? eu la 12 ani ma jucam cu papusile si voi visati la sani mari.doamne ce mult s-a schimbat lumea...nici sanii mei nu sunt mari dar ma multumesc cu ce am.asa fara sani mari lumea ma place si am ajuns sa fiu foto model, deci, stati linistite nu ascultati de gura lumii, ce e al vostru e pus de'oparte.va pup*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa am uitat sa mentionez, am 20 de ani si sunt la fel. mici.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mai astepti nu trebuiem sa te disperi pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpo, tot ce trebuie sa faci u este sa ai rabdare.Acum esti inca micuta.Vei avea destul timp sa iti creasca sanii. Ei cresc si dupa varsta de 16-17 ani asa ca nu iti face griji.Trebuie sa te simti bine in corpul tau si sa nu iei in seama comentarile rautacioase ale prieteneler tale.

Capul sus si ai grija de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.si eu am aceeasi problema.am 12 ani si pe langa ca am sanii mici de tot mai sunt si slaba...nu am niciun sfat pentru tine dar macar stii ca nu esti singura. poate te ajuta cu ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu cand aveam 12 ani eram plata. deci nici nu incepuse sa-mi creasca laughing) abia la 13 ani au inceput si ei sa creasca si acum la 19 ii am destul de marisori desi. si eu caut ceva sa-i fac si mai mari oricum eu zic ca nu asta ar trebui sa te ingrijoreze pe tine la 12 ani sincer abaia pe la 17 -18 ani ar trebui sa te ingrijorezi daca nu iti plac sau ii consideri prea mici...

chiar daca ai lua ceva ...nu stiu medicamente. plante. tratamente naturiste. tiai da organismul peste cap pentru ca tu esti ink in crestere si trebuie sati lasi corpul sa functioneze singurwinkingwinking pentru ca daca il ajuti s-ar putea sa iti apara par pe acolo pe unde nu doresti...(o prietena de-a mea era exact in situatia ta si a luat tinctura de marara si ia aparut par pe fata si pe spate e foarte urat sa stii) sad da tu faci cum vrei

:*:*:* ai grija pop

| anoniima a răspuns:

Stai linistita o sa-ti creasca la momentu` potivit.si eu cand aveam 12 ani aveam sanii mici dar dupa menstruatie o sa-ti creasca mai marilove struck

| Kiddu08 a răspuns:

La 12 ani te plangi ca nu ai sani oh go on.eu am 16 ani si nu ma plang`straight face. o sa creasca ei. dar stii cum : Cine te place, te place si asa. Am auzit ca sportul face sanii sa mai creasca putin, incearca.nu ai nimic de pierdut. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da am un rsp...deci u acum nu trebuie sa-ti fc griji in privinta sanilor.si eu am aceeasi problema ca a ta.eu am 14 ani si am sanii mici. dar am aflat despre tinctura de marar si atunci cand am folosit-o mi sau cunoscut rezultatele. te sfatuiesc si pe tine sa o incerci daca ai mare nevoie de sani marii! te pup si ai grija! poate o sa-ti apara si tie aceleasi rezultate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu am 13 ani...am trecut si eu prin aceasta perioada...multe fete imi spuneau ca am sanii mici sh eram foarte ccomplexata de acest lucru. miki acum nu am sanii mari dar dar cu ajutorul colegilor d pe TPU am reusit sa scap de acel complex:*.credema.cu rabdare vei trece peste toate:*. pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca dupa menstruatie cresc, dar mie mi-a venit menstruatia de 1 an si aproape nicio schimbare...tot sani mici am si acum fac 16 ani... incearca sa porti sutien cu burete pana iti mai cresc un pic daca te deranjeaza chiar asa mult ce zic altii.:*

| oanytas a răspuns:

Ia-ti sutien cu push up din ala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai uite eu am 21 de ani am sanii nici mari dar nici mici si tot mi se pare ca ii am mici, eu sunt neviota sa iau anticonceptionale.intr-adevar cresc dar nu f exagerat, dar stau si ma gandesc...eu acum ii vreau mari dar peste cativa ani.cand se vor lasa ii vreau mici deci...mai bine stai asa ca o sa fie timp pentru cresterea saniilor.ai abia 12 ani la varsta ta vrei sa atarne nici chiar asa ma rog a fost un sfat prietenesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Eu tot 12 ani am, si am doua sfarcuri si atatstraight face
Am avut sani atat de frumosi, dar dupa o cura de slabire, o infometare de 3 luni si am slabit tare, mi-au desparut sanii.
acum m`am ingrasat iar. dar. sper sa, mi creasca. oricum, balena suntoh go onlaughing
bafta!
:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sport in fiecare zi o jumat de ora sau chiar mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am aproape 14 ani si nu am sani deloc...nu stiu c sa mai fc.sunt disperata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu am 13 ani ...nu am cine stie ce dar sa stii ca nu este bine sa porti sutien deoarece nu o sa iti mai creasca deloc... poti manca ciorba multa sau sa faci sport o sa vezi ca o sa functioneze eu asa fac si sa stii ca mergelaughinghappy sper ca ti-am fost de folos pe pupic:*:*

| Renata_5845 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac eu zic sa asteptam dar cat o vom mai tine asa... uite idu meu e trofin.renata

| Spiridus_1750 a răspuns:

Acelasi lucru pot spune si eu. Diferenta e doar de varsta, am 14 ani.Mai ales acum, cand am nevoie de "ceva" in rochia de banchet.Toata lumea, inclusiv mama mea, imi spune sa o las balta si sa nu imi fac griji ca mai am timp.Dar daca pana acum rezultatul cresterii e 0 la ce ar trebui sa ma astept de acum incolo? Degeaba e si metoda "push up" pentru ca arata foarte urat si mai mult te faci de ras.Am cautat pe net si am gasit acel tratament cu seminte de marar.Dar nu stiu cum sa il pun in practica, stie cineva? O mare problema mai e si cand merg la mare, cu costumul de baie.Arata groaznic pe mine.Si prietenele mele au sani destul de mari.Si pur si simplu ma simt prost.Are cineva idee ce tratamente naturiste, sau ceva fara interventii medicale, exista?