Pai pe imved. com te faci pe gratis doar ca trebuie sa te duci pe google traducere ca se aflii ce spoo! sau dai pe limba engleza, iar daca nu stii engleza dai pe google traducere
Don Von e unchiul meu pe imvupot sa il fac sa ma faca vip si a 2-a oara credpentru ca am mai fost vip odata... daca vreti sa va faceti intrati pe imved si va faceti simplu si usorsi pentru ca vam ajutat acum spuneti-mi cum sa fac credit ecu imvu mafia ca eu nu stiu=]]
Daca vrei sa te faci VIP gratuit intra pe siteu asta www.imved.com si scrie acolo contul numele pass...etc daca nu sti ce si unde sa scrii dai unde scrie english si asteptzi 24 ore si o sa-ti vina SUCCES:*
Da add la id asta "ralu_scumpika02" si iti spun... e foarte simplu si gratis! Dar vreau si funda pentru asta!
Eu am un cont pe imvu si tot incerc sa ma fac vip cu www.imved.ro dar nu stiu ce are sper sa va ajute:X
Cu imved.com eu m-am facut vip intr-o ora daca ai noroc poti sa te faci in mai putin timp succes:X
Eu joc imvu de 3 ani si is fost vip ...vip pe faci ori cu bani real ori cu www.imved.com
Nu tb sa dai nici un ban pentru'ca iti dau iop site'ul www.imved.com dar vezi ca merge o zi da si o zi nop... sper sa iti fie de ajutor :D bye :-h
Ioanna2012 întreabă: