anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa te faci vip in imvu? Eu am si cont pe imvu mafia dar nu reusesc sa ma fac si fip daca stie cineva sa imi zica si mie plz mersi mult

116 răspunsuri:
| OmNom a răspuns:

Buna!
te rog sa imi zici si mie am incercat sa imi fac cont pe imvu si nu ma lasa de 3 saptamana incerk si nu reusesc ma ajuti te rog mult

| nykoalexandra a răspuns:

Nu stiu cum sa imi fac cont sad

| MetalLover a răspuns:

Imved.com >_>

| alex_4767 a răspuns:

Vrei sa imi faci si mie cont pe imvu mafia ma poti contacta:id:vip.moster

| alex_4767 a răspuns:

De pe www.imved.com nu trebuie sa platesti

| SentimenteColorate a răspuns:

1 intrati pe site la imvu
2 dati la earn credit
3 dati la invite refer people
4 dati la invite by email
5 scrieti la prima casuta un email de al vostru la a 2 casuta scrieti numele vostru orice nume ex: dede ceva la nimeriala
6 intrati pe emailu cel scris si dati la spam
7 va apare new look dati pe el si dati yes asteptati sa se incarce apoi dati x dati iar yes si asteptati sa se incarce apoi dati x si dati yes si faceti contul fals
apoi trebuie sa intre cineva pe contul fals sa dea 5 inv succes
\funda?

| Anutzaxx a răspuns:

Fate vip pe www.imved.com

| Valentinboy1 a răspuns:

Ba terminati dracu cu codurile voastre ca nu-s bune de nk un sg site e bun ca sa te faci vip happy Valentinboy1 dati add si va spun (fara noobi)

| IuLiKuTzA a răspuns:

Iti spun eu cum sa te faci ViP pe imvu dar e free te face in cateva ore sau chiar cateva zile... pe http://www.1imvu.com/eng/

| Florin11_6722 a răspuns:

Eu stiu sa ma fac vip in 3 zile gratis de pe un sait sait-ul este www.1imvu.com sper ca vam fost de folos

| raluuu10 a răspuns:

Te faci vip pe imvu gratis pe www.1imvu.com.Sper sa te ajute!

| Webbiexd a răspuns:

Eo stiu cautama pe imvu paputoi3 sau mikymyhaela

| iElo0tza a răspuns:

Eu joc IMVU.Te poti face VIP pe gratis(fara sa dai nici un ban)cu www.1imvu.com sau cu www.imved.com,dar vezi.ca din cand in cand.site`ul imved este inchis.dar se deschide seara sau a doua zi.VIP`ul il vei primi la 24 de ore. Daca nu stii ceva poti sa ma contactezi pe:iElo0tza.si te fac eu VIP.Astept fundita:)

| SentimenteColorate a răspuns:

Cu imved.com fuunda?

| colordream54 a răspuns:

Lool... poti sa te faci foarte simplu cu IMVED, dar te va tine o luna, daca nu platestitongue

| Valentina_1474 a răspuns:

E simplu.dai la www.1imvu.com si completezi ce iti cere.si esti vip.nu e greu.

| Raluu_3981 a răspuns:

Hei ilegallkid te stiu sant' ZzUzULIK nujtu daca ma cunosti ma rogh eu stiu ca trebuie sa platesti dar este un sit imved doar ca acela mi se pare ca nu iti da bani in fiecare luna te face doar vip nujtu asta am auzit nujtu incearca sh vezi sh uh

| Danutzzel a răspuns:

Http://freevipimvu.weebly.com/ vip +5000 cr reale Funda?

| Webbiexd a răspuns:

Intra pe 1imvu.com sau pe imved.com si gata ce draq asa greu

| FakeKid a răspuns:

Daca vreti vip...eu is si vip si creator pe imvu...da nu mai joc id de mess uu.rock

| XdoaratahX a răspuns:

Trebuie sa dai bani

| xxxdayus1xxx a răspuns:

Pai intra pe www.imvuvipfree.com si dai la primul sait acolo si tia pare sa completezi alea eu sunt vip de 2 saptamani si e super

| xxxdayus1xxx a răspuns:

Buna! dau cont vip credeti-ma ca merge stiu sa fac vip pe gratis am 3 conturi vip si dau un cont... contul este xxxronix si parola este 123456789

| llllliiilllll a răspuns:

Nu ai cum sa te facihappyDoar daca platesti atunci iti da VIP-ul pe loc sau intr-o saptamana nu mai incerca sa iei fara bani ca nu o sa reusesti niciodata si sa stiti ca nu exista nici hackuri pentru imvu sau daca exista sunt doar virusi care va poate distruge calculatoru asa ca jucati corect si daca vreti vip platiti daca vreti credite faceti-le corect sau platiti si la ele
bafta.

| LalaLove1234 a răspuns:

Nu merge site-ul cu imved va rog dati-mi site-ul bun.

| ஐKatsu a răspuns (pentru viper_6135):

-Iar,tu învaţă ROMÂNĂ.laughing.