Doamne anonim ce cretin esti... daca nu sti nu te mai baga in vorba. te poti face cu imvu mafia ! si eu m-am facut si fac si alte persoane doar ca fac doar prieteni ! Bft
Imi. dai funda te-nvat.Deci e o smecherie pe mafia ma fac vip( adica ma face o fata) ma rog chiar acum ma facea tare in 3 ore sunt V. I. P pentru o luna este foarte greu nu-ti pot explica dar adauga-ma in imvu la prieteni lolitza00
Www.imved.com e un sait in araba:] trebuie sa completezi un formular si in cateva zile primesti Vip
Pai...nu trebuie neaparath sa te faci cu mafia :]... e un site de facut vip moca dar e numai pentru o luna (www.imved.com)
Fa'te vip pe " www.imved.com " si copiezi si tu alea dai la translate si urmezi instructiunile :)
Se poate face VIP si cu www.imved.com e un site arab cred ca... dar il poti da si pe engleza.Completezi acolo ceti cere si te face VIP dupa un timp.Asa am auzit, dar eu inca ma mai chinui sa devin VIP cu imved:)).
Deci
foloseste www.imved.com
vezi ca e om araba
dai si tu english ca scrie undeva si completezi
bafta
fundita?
Pai eu as vrea sa am VIP dar in cateva luni se termina chesti asta ci VIP eu fac bani cu catelul iti da putin dar castigi banidori
Ioanna2012 întreabă: