| Miruna_3259 a întrebat:

Stie cineva care este id-ul lui Miley Cyrus sau hi5 ei real? Sau la alte vedete! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Si inca ceva happy am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley laughing Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atatwinking pune mana pe carte.

234 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am idul lui miley este miley_cyrus_love_rock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id:destinyvelvetyelephant, hi5:http://destinyvelvetyelephant.hi5.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hope_destiny2002 nu stii de la mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destiny.cyrus58

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cyrus nu siar da id-ul fanilor pentru ca o sa stie ca fanii o so intrbe mereu salut ce faci ma bucur ca am id tau si chestii de astea si id lui miley nu e cu @yahoo.com pentru ca in U. S. A. nu este yahoo cred ca este ymail sau nu stiu si nu-i cred pe ei ca le-a dat web pentru ca ea zice ca nu are web nu mai puneti intrebari e astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Myley_hannah2006

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma lasati ma... voi alea cate spuneti ca aveti idu-l chiar credeti ca sunteti mai tari daca spune`ti ca ati vorbit cu ea lasati`o balta nu merge daca miley ar avea id sigur l`ar avea doar cei mai buni prieteni si familia

| sidonia1000 a răspuns:

Da am unul, aidiul ei este hope_destiny2002 al lui miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il stiu eu! sunteti_foarte_naivi...cu placere...vedeti ca va da si web

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. dar daca vrei sa o vezi la web intra pe mileyworld.com acolo trebuie sa platesti 29. 95 dolari ca sa o vezi pe ea si poti plati cu un card de credit visa, mastercard.etc. Oricum mi se pare ridicol pentru ca eu daca as fi o vedeta asa de cunoscuta nu as obliga fanii sa plateasca ca sa ma poate vedea la web ce PATETIC...chiar daca sunt fan miley... oricum daca vrei sa vezi niste stiri despre ea intra pe rimel.ro scrie miley cyrus la CAUTA si ai sa fii ingrozit de acele stiri crede-ma am ramas socata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu sunt fan miley dar sincer nu cred ca nici ea nici vreo alta vedeta importanta nu si-ar face cunoscut id sau hi5 asa ca sincer fanii nu au nici o speranta sa-i afle adevaratul id sau hi5...:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ce'i cu voi? Miley vb engleza idotilor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ce'i cu voi? Miley vb engleza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley_smiley_fans

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La alte vedete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am toate id-urile lui Miley Cyrus si chiar ea este, scuze dar nu le dau

| BlondyBlue a răspuns:

Nu are id pe yahoo. poate doar pe hotmailwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu la nicio vedeta dar m-ar interesa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lui miley este miley_destiny_star, al selenei este selena_gomez1247, a lui joe e nate_88976 si lady gaga e gagalady31. e pe bune casa stii. am 20 de ani si sunt reporter de vedete din alte tari. crede-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am id-ul lui miley dar nu til daulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebare stupida straight face. un mod inutil de a-ti irosi timpul e sa cauti id-urile unor vedete...incearca sa te maturizezi putin!

| Simonyka a răspuns:

Http://xomiley.hi5.com cred ca ar fi hi5`ul ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lui miley cyrus este mileycyrus_yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are si hi5 si id dar e privat tonguetonguetonguetonguetonguetongue si e intr-adevar ea pentru ca ca am si vorbit si mi-a dat si webul. Asa ca vreajeala e pentru necunoscatori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treziti-va la realitate, caci Miley Cyrius nu si-ar posta hi5-ul sau id-ul pe google.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, mileypeaceout

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce ratat/ratata e anonim alarolling on the floor)rolling on the floor)))) cu idiurile lui/eilaughing mars ma du-te si culcate si voi toti frate sunteti obsedatzi?! credeti ca adolescentii astia cantareti au chef de topti fanii credeti ca sunteti singurii obsedati care ii cauta si in cur dupa un *** de interviu sau un id sau hi5...hmm...pot tampitzi astia sa dea 351341 de idiuri nici unu nu e al ei va dati seama am intrat is eu aici sa vad ce va mai trece prin capu ala ma rog sunteti copii mai aveti de crescut :p a si app sa fim seriosi ati vorbit voi cu miley la microfon voi abia stiti engleza la 11 ani ai vostri si are aia chef sa vorbeasca cu voi)))) sunteti penibili serios gasitziva o preocupare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce ratat/ratata e anonim alarolling on the floor)rolling on the floor)))) cu idiurile lui/eilaughing mars ma du-te si culcate si voi toti frate suntetzi obsedatzi?! credeti ca adolescentii astia cantareti au chef de topti fanii credeti ca sunteti singurii obsedati care ii cauta si in cur dupa un *** de interviu sau un id sau hi5...hmm...pot tampitzi astia sa dea 351341 de idiuri nici unu nu e al ei va datzi seama am intrat is eu aici sa vad ce va mai trece prin capu ala ma rog sunteti copii mai avetzi de crescut :p a si app sa fim seriosi ati vorbit voi uc miley la microfon voi abia stitzi engleza la 11 ani ai vostri si are aia chef sa vorbeasca cu voi)))) sunteti penibili serios gasitziva o preocupare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce ratat/ratata e anonim alarolling on the floor)rolling on the floor)))) cu idiurile lui/eilaughing mars ma du-te si culcate si voi toti frate suntetzi obsedatzi?! credeti ca adolescentii astia cantareti au chef de topti fanii credeti ca sunteti singurii obsedati care ii cauta si in cur dupa un *** de interviu sau un id sau hi5...hmm...pot tampitzi astia sa dea 351341 de idiuri nici unu nu e al ei va datzi seama am intrat is eu aici sa vad ce va mai trece prin capu ala ma rog sunteti copii mai avetzi de crescut :p a si app sa fim seriosi ati vorbit voi uc miley la microfon voi abia stitzi engleza la 11 ani ai vostri si are aia chef sa vorbeasca cu voi)))) sunteti penibili serios gasitziva o preocupare