Ti-ai face un tatuaj?

Ti-ai face un tatuaj?

Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)

Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?

181 răspunsuri:
| FrateleAndrei a răspuns:

Da,cadoul perfect la majorat.

| Dia14 a răspuns:

Eu nu mi-as face

| Roxanica12 a răspuns:

Nu sunt tampita sa imi fac un tatuaj

| vlad93fcv a răspuns:

Am deja, si or sa mai urmeze.

| Natty123 a răspuns:

Da... Si nu doar unul!

| skrillex197453 a răspuns:

Da de ce nu?

| Adutzu2 a răspuns:

Nu-mi trebuie, numai tatuaj nu mi-am mai facut eu acuma

| Mihai_Ionita_1987 a răspuns:

Da,dar unul mic si de bun gust

| Melcul a răspuns:

Am deja 3 si as vrea sa mi fac toata mina dreapta

| Dante30 a răspuns:

Da chiar 2, Unul cu un lup pe un fundal albastru ce rage la o luna sangerie reprezentand perioada de singuratate din viata mea, Si unul cu un inger cu o aripa albastra si alta un negru-sangeriu, Care sa reprezinte contrastul meu uman de bun dar si rau.

| mgtow a răspuns:

Unii si le fac in ochi dar arata ca niste scheleti.

| LarisaStanciuu a răspuns (pentru FrateleAndrei):

Exact!

| mgtow a răspuns:

Raman in starea originala cum am venit din fabrica, nu imi modific caroseria.

| LarisaStanciuu a răspuns:

Pe asta nu am mai auzito!

| ionandreea97 a răspuns:

Mai bine mor decat sa-mi bat joc de corpul meu

| piSsuletZ a răspuns:

Da normal! ..acum pe loc l-as face. big grin

| thegatekeeper a răspuns:

Am deja unul si urmeaza si altele. Intr-adevar, pare mult mai dureros in slow-motion, dar in realitate nu e chiar asa.

| OnuOnulică a răspuns:

Poate o să îmi fac dar nu mai mult de 1-2.

| AtateaConditii a răspuns:

Pare dureros dar daca o sa se intample o minune in viata mea o sa il postez la incheietura.

| TnT123 a răspuns:

Daca ma cam apuca nebuniile si uit de lume imi cam fac dar mi-e frica de ace crying

| DNSK a răspuns:

Am si mai urmeaza! dar..la pateu s-a uitat vreodata cineva ce contine? copii, cand o sa cresteti o sa intelegeti mai bine ca nu-i asa cum pare. ca sexul, prima data-i mai greu. bafta si faceti-vi-le cu cap

| LTAA a răspuns:

Nu.

| Deliciouscupcake a răspuns:

Unul micuţ, simplu, dar să aibă si o semnificaţie.

| oprescudorin11 a răspuns:

Mi se pare fabuloasa tehnologia actuala, sunt si modele artistice interesante si originale si copii de pe opere de arta consacrate.Totusi nu m-as convinge sa-mi tatuez pielea mea, cel putin.

NOname
| NOname a răspuns:

În general, îmi plac tatuajele la alţii, unele mi se par senzuale, dar nu mi-ar plăcea permanent ceva permanent şi străin pe pielea mea. Îmi place să am toate opţiunile libere, iar în ceea ce mă priveşte - o piele curată (ca o coală de hârtie goală şi naturală).

| GhitaCelObraznic a răspuns:

Nu imi plac tatuajele in general, cele care imi palc le admir dar eu unul nu m-as tatua!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iubesti inseamna sa stii ca nu cunosti si sa te porti de parca nu ai sti nimic. de aceea nu scriu pe mine, dar pot sa fac un ananas nereusit din henna

| Krueger a răspuns:

Am deja multe laughing

Întrebări similare