Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)
Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?
Da chiar 2, Unul cu un lup pe un fundal albastru ce rage la o luna sangerie reprezentand perioada de singuratate din viata mea, Si unul cu un inger cu o aripa albastra si alta un negru-sangeriu, Care sa reprezinte contrastul meu uman de bun dar si rau.
Am deja unul si urmeaza si altele. Intr-adevar, pare mult mai dureros in slow-motion, dar in realitate nu e chiar asa.
Pare dureros dar daca o sa se intample o minune in viata mea o sa il postez la incheietura.
Am si mai urmeaza! dar..la pateu s-a uitat vreodata cineva ce contine? copii, cand o sa cresteti o sa intelegeti mai bine ca nu-i asa cum pare. ca sexul, prima data-i mai greu. bafta si faceti-vi-le cu cap
Mi se pare fabuloasa tehnologia actuala, sunt si modele artistice interesante si originale si copii de pe opere de arta consacrate.Totusi nu m-as convinge sa-mi tatuez pielea mea, cel putin.
În general, îmi plac tatuajele la alţii, unele mi se par senzuale, dar nu mi-ar plăcea permanent ceva permanent şi străin pe pielea mea. Îmi place să am toate opţiunile libere, iar în ceea ce mă priveşte - o piele curată (ca o coală de hârtie goală şi naturală).
Nu imi plac tatuajele in general, cele care imi palc le admir dar eu unul nu m-as tatua!