Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)
Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?
Am avut o nebunie prin adolescenta de a-mi face, dar asa cum a fost, asa s-a dus. Sincer la video-ul pe care l-am urmarit am simtit durere pe sira spinarii numai cum face acul ala in piele... Nu imi voi face niciodata un tatuaj. Imi place sa admir celui care poarta, dar nu pe pielea mea.
Eu ador tatuajele cu toate ca pana acum nu am fost dispusa sa imi fac unul Dar pe viitor nu se stie
Tatuajul este o arta pe piele, mai ales daca e facut de un artist care chiar se pricepe la asta. Pe langa asta tatuajul trebuie sa insemne ceva, nu il faci sa te dai smecher.
Mmm...din punctual meu de vedere NU pentru ca:
1)TE DOARE!
2)Sunt 89.9% sanse sa faci cancer
3)Gandeste-te ca ai 70 de ani nu o sa rada toti bosorogii de tine ca ai ramas doar cu tatuajul? Ba da!
4)Daca tot esti disperat, fa-ti unul temporar ca la un moment dat tot vei vrea sa il scoti
De prost gust dar pentru unii e ceva frumos, eu unu nu mi-as face asa ceva iti da tatuajul ala de mancare? voi care aveti tatuaje v-ati insemnat sa stiti cine sunteti?
Sunte-ti mai bine vazuti cu amaratul ala de tatuaj?
Eu am 6 marime medie si mare, dar parca mi-as mai face unul cu totul special pentru mine
Da, daca ii unu mic. Imi plac tatuajele da nu alea mari care in caz ca trebuie sa mergi la un eveniment imbracata elegant se vad urat.
Clipul ca clipu. El, doar ne prezinta cum se face un tatuaj, dar nu ne si tranzmite "durerea". Am prieteni care si-au facut tatuaje. Nu e mare chestie, adica na... Din cate am auzit nu doare.
Eu nu mi-as face permanent pe motiv ca m-as plictisi de el si atunci ce fac? Bag iar cateva milioane in solutii?
Temporale DA.
Evident, ca nu mi-as face, deoarece in primul rand este dureros si dauneaza grav sanatatii... Si pe langa asta mai este si permanent iar dupa ce te vei plictisi de el, nu o sa-l mai poti inlatura.
Problema nu este a-l face, ci esti constient ca daca
nu iti va mai place la un moment dat nu il vei putea sterge?
Stiti ca tatuajele, serveau la incepututirle istoriei, ca semn de indentificare a sclavilor, apoi a piratilor?
Doar, cei certati cu legea aveau tatuaje.
Avea o semnificatie, un rost, dar acuma a ajuns, un moft, o imitatie, ca maimuta: daca aiai are, eu de ce sa nu am. sau daca ala are, eu de ce sa nu am?
Cam asa vad eu lucrurile despre tatuaje!