Ti-ai face un tatuaj?

Ti-ai face un tatuaj?

Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)

Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?

181 răspunsuri:
| Ioonela a răspuns:

Nu mi-as face tatuaj.

| mixxjim a răspuns:

Unul nepermanent, de fason. Cu cele permanente trebuie avut grija, ne trezim ca nu ne mai plac sau ne deranjeaza in vreun fel la un moment dat si nu mai putem scapa de ele. In plus, exista si meserii unde nu se accepta cu tatuaje, si nu doar cele militare, deci trebuie avut grija, ar fi pacat sa se rateze o ocazie foarte buna de cariera pentru un "val" de moment.

| ByaJowanna03 a răspuns:

Da, unul discret

| Apokales a răspuns:

Sunt mumos si asa, n-am nevoie de un tatuaj big grin.

| sinstyle a răspuns:

Cine nu are sa isi faca!

| fenomenul21 a răspuns:

Un tatuaj iti arata personalitatea!

| cathyC a răspuns:

Poate

| Bibybyanca a răspuns:

Eu mi-as face.

| PedoBarbie a răspuns:

Da. Îmi plac tatuajele. Unul finuţ şi care reprezintă ceva e perfect.

| ankadella a răspuns:

La aceasta intrebare nu exista raspuns corect sau incorect. Fiecare om e liber sa aleaga ce doreste. Da,eu imi doresc extrem de mult tatuaje, nu numai unul. Pentru mine tatuatul reprezinta o arta, nicidecum un vandalism sau ceva asemanator. Tatuajele si graff-urile sunt mana in mana dar nu toata lumea intelege ca ele reprezinta o ramura a. artei. Parerile sunt impartite, nimeni nu incearca sa convinga pe nimeni de ce a ales asa. Depinde de caracterul si personalitatea unui om, alegerea sa. Nu condamndati sau aratati cu degetul happy.

| ChrissD a răspuns:

Nu mi-a-si face pentru ca imi mutilez singur corpul.

| dreamgirl94 a răspuns:

Eu da, mi-as face big grin un tatuaj te face unic

| vlad93fcv a răspuns (pentru ankadella):

Din pacate cam asta fac oamenii din ziua de azi. Daca ai un tatuaj sau mai multe te considera un paria, cum ai spus si tu, un vandal, vagabont. Tatuajele intr-adevar inseamna o arta, iar daca iti faci unul cu sufletul, ceva care te inspira cu adevarat garantez ca nu te vei plictisi veci de el si iti vei dori mult mai multe.Nu e vorba doar de unicitatea pe care ti-o ofera un tatuaj, nici macar pe aproape de un curent fashion.E ceva unic, e ceva ce te reprezinta si ceva cu care iti vei dori sa traiesti toata viata pe corp.Nu iti mutilezi corpul atata timp cat nu faci ceva doar de dragul de a face.Pana la urma fiecare face ce vrea cu corpul sau si nu e nevoie sa-l catalogam intr-un fel anume.Eu unul mi-as mai face si o sa-mi mai fac tatuaje.Nu dragoni, flacari, fluturi ci lucruri legate de viata mea.

| PaullR a răspuns:

De ce nu? big grin Atata timp cat va fi un tatuja pe care nu il voi regreta tot restul vietii.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimus69696 a răspuns:

DA de ce nu...

| BiancaHvr a răspuns:

Am sprancenele tatuate whistling si poate in viitor imi voi face unul discret big grin

| Anonima00 a răspuns:

Da!

| AlphaPower a răspuns:

Nu m-am uitat la videoclip dar eu oricum sunt impotriva tatuajelor dintr-un anumit numar de motive.
1.Sunt dureroase si obscene, mai ales ca nu stiu cum te-ai putea lauda cu un tatuaj.
2.Nu cred ca nu au tocmai un efect "pozitiv" asupra pielii.
3.Eu fiind un credincios si citind diferite carti de religie ortodoxa stiu ca tatuajele sunt INTERZISE pentru ca sunt si ele "lucrari ale diavolului". Sper ca v-am fost de ajutor.

| mariustown a răspuns:

Mi-as face

| JohnnyWylde a răspuns:

Cu siguranta...un tribal care sa-mi acopere tot spatele si mana stanga.

| Ysa232 a răspuns:

Daa... foarte multe :O3 laughing

| LauraSad a răspuns:

Am deja :3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred!

| JungleHell a răspuns:

Da.

| jupinu2011 a răspuns:

Eu miasi face unul unul cu scorpion

| Laurentiu_Andrei_1995 a răspuns: