Ti-ai face un tatuaj?

Ti-ai face un tatuaj?

Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)

Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?

181 răspunsuri:
| AnabellSY a răspuns:

Nu e chiar atat de dureros! E suportabil! laughing

| HardCore7750 a răspuns:

E pacat sa iti faci un tatuaj.

| Constantin_Petru_1999 a răspuns:

in timp se demodeaza

| Raluca94isabela a răspuns:

Bunaimi imi plac am deja unul pe mana dreapta la incheietura plus pirsing de buza si strass pe dinte si mai vreau un tatuaj dar nu stiu sigur ca te plictisesti de ele si cu trecerea anilor nu mai sunt placute cer din jur o sa te critice sper ca te-am putut ajuta

| Felys a răspuns:

S-a terminat hartia si nu mai am pe ce scrie, ce am innebunit sa imi mazgalesc pielea cu asa ceva, sub nici o forma nu imi doresc tatuaje de nici un fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, chiar imi doresc unul. Durerea fizica trece, deci...

| manuel72 a răspuns:

Tatuajele nu infrumuseteaza cu nimic, sincer cand vad o fata/femeie tatuata pe strada imi provoaca repulsie si mila.Va imaginati fetele astea tatuate cand vor ramane insarcinate? Tatuajele aste vor deveni diforme si cu siguranta hilare.Deci raspunsul meu e NU.

| LenoreVoldaren a răspuns:

Nu sunt sigura daca o sa-mi fac, dar daca da atunci pe la 20 de ani, unul micut si semnificativ din viata mea.

| alinutza77 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nu sunt atat de nebuna incat sa imi faca o chestie de asta pe pielea mea fina.

| kapsunyka a răspuns:

Nu mi-as face un tatuaj pentru nimic in lume

| Janin a răspuns:

Mi-as face... dar intr-un loc ascunswinking

| O1HaNa a răspuns:

Nu mi-as face

| Robertyz a răspuns:

De ce nu.In fond gusturile nu se discuta, si sincer nu m-ar deranja sa imi tatuez un citat marcant ori potretul parintilor mei ca sa ii am vesnic atat in minte cat si in plan fizic chiar si dupa moartea celor dragi.

| anonima0123 a răspuns:

Mi-as face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as face doar 1, ori pe umar, ori pe picior [unde e glezna, putin mai sus]. Dar sa fie de gust bun, sa nu fie urat.

| Iris1997 a răspuns:

Nu prea inteleg care-i sensul unui tatuaj in afara ca iti mazgalesti pielea cu ce va ce nu se mai poate duce iar in timp pielea se zbarceste si in loc de tatuaj va fi o mare pata.
Ar fi o exceptie daca tatuajul respectiv ar fi ca un semn de respect pentru o persoana draga dar pentru fite si altele...niehhh...

auran
| auran a răspuns:

Unul micuț, micuț, undeva ascuns și, doar cu henna happy

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Am deja, nu regret ca il am, singurul lucru de care o sa am grija cand o sa mai imi fac, este sa fie intr-un loc mai putin vizibil.

| TeddySykes a răspuns:

Nu,sincera sa fiu.

| smileiwillbewithyou a răspuns:

Auuu.
Dar tot vreau tatuaj laughing)

| anyry a răspuns:

Nu mi-as face.

| Biuq a răspuns:

Nu

| JanetTrici a răspuns:

Nu mi-as face.

| crash15 a răspuns (pentru ionandreea97):

Nu e mereu bataie de joc, sa stii. Poti spre exemplu sa ai un citat micut pe incheietura. Sau daca ai unul mare colorat, sa fie ceva frumos realizat si de bun gust. Nu ca si cicoflenderii aia cu 20 de mii de tatuaje diferite de prost gust facute de-a lela

| crash15 a răspuns:

Da, unul micut, cu o insemnatate adanca pentru mine. Un citat sau un desen minimalist scris micut. Sunt unele tatuaje mari care arata foarte bine. Dar in cazuri rare. Cele cu modele decorative colorate pe brat, spre exemplu sau ceva de genu'. Nu suport oamenii care isi fac o multime de tatuaje degeaba, fara insemnatate si fara nicio legatura intre ele. Arata penibil. Si de cei careisi tatueaza fata nici nu mai zic...

| nicoletanumber1 a răspuns:

Da doar cu acordul parintilor! laughing)

| nicoletanumber1 a răspuns:

Nu ma speriee rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,intrebarea era. Ti-ai face tatuaJE?

| Sclipirici a răspuns:

Nu, clar nu!

| stefan573 a răspuns:

Da

Întrebări similare