Ti-ai face un tatuaj?

Ti-ai face un tatuaj?

Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)

Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?

176 răspunsuri:
| Maruuu a răspuns:

Cu siguranta da.

| stefan573 a răspuns:

Da

| OnuOnulică a răspuns:

Poate o să îmi fac dar nu mai mult de 1-2.

| oprescudorin11 a răspuns:

Mi se pare fabuloasa tehnologia actuala, sunt si modele artistice interesante si originale si copii de pe opere de arta consacrate.Totusi nu m-as convinge sa-mi tatuez pielea mea, cel putin.

| Felys a răspuns:

S-a terminat hartia si nu mai am pe ce scrie, ce am innebunit sa imi mazgalesc pielea cu asa ceva, sub nici o forma nu imi doresc tatuaje de nici un fel

| PedoBarbie a răspuns:

Da. Îmi plac tatuajele. Unul finuţ şi care reprezintă ceva e perfect.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu, am depasit faza.

| MskDesign a răspuns:

Eu am 6 marime medie si mare, dar parca mi-as mai face unul cu totul special pentru mine laughing

| Apokales a răspuns:

Sunt mumos si asa, n-am nevoie de un tatuaj big grin.

| LTAA a răspuns:

Nu.

| mixxjim a răspuns:

Unul nepermanent, de fason. Cu cele permanente trebuie avut grija, ne trezim ca nu ne mai plac sau ne deranjeaza in vreun fel la un moment dat si nu mai putem scapa de ele. In plus, exista si meserii unde nu se accepta cu tatuaje, si nu doar cele militare, deci trebuie avut grija, ar fi pacat sa se rateze o ocazie foarte buna de cariera pentru un "val" de moment.

| mODIN a răspuns:

Nu!

| MaliciousDeath a răspuns:

Eh,majoritatea proceselor arata oribil in slow-motion.Raman la aceeasi parere.

| SimonaCristina a răspuns:

Da,la18 ani, unul pe incheietura. ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iubesti inseamna sa stii ca nu cunosti si sa te porti de parca nu ai sti nimic. de aceea nu scriu pe mine, dar pot sa fac un ananas nereusit din henna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU,cel putin la moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar-da.-Trei-chiar.-Unul-pe-spate-cu-aripi,-pe-mana-stanga-un-dragon,-iar-pe-cea-dreapta-niste-spini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul mic si temporar ca acela de la guma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pentru ca nu vreau dar nici nu este sanatos pentru piele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dar de la 18 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, chiar imi doresc unul. Durerea fizica trece, deci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as face doar 1, ori pe umar, ori pe picior [unde e glezna, putin mai sus]. Dar sa fie de gust bun, sa nu fie urat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,intrebarea era. Ti-ai face tatuaJE?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera, m-as umple de ele nu de alta am o multime de idei si imi plac la nebunie, de ci e corpul meu, bineinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as face tatuaj parola la mail ca o uit cam des laughing

| Carmen100 a răspuns:

Da, mi'as face un tatuaj micut, bineinteles care sa aiba o semnificatie, nu doar un fluture aiurea.

| dragodana a răspuns:

Da.Am deja un ankh mic pe omoplatul stang.Si mai vreau litere elfe pe soldul drept.Pentru primul m-am gandit 5 ani pana sa-l fac si inseaman ceva pentru mine.Pentru al 2-lea ma gandesc deja de 1 an.Si ma mai voi gandi, dar tot mi-l voi face.

| Melcul a răspuns:

Am deja 3 si as vrea sa mi fac toata mina dreapta

Întrebări similare