Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)
Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?
Nu e mereu bataie de joc, sa stii. Poti spre exemplu sa ai un citat micut pe incheietura. Sau daca ai unul mare colorat, sa fie ceva frumos realizat si de bun gust. Nu ca si cicoflenderii aia cu 20 de mii de tatuaje diferite de prost gust facute de-a lela
Nu imi plac tatuajele in general, cele care imi palc le admir dar eu unul nu m-as tatua!
Da, unul micut, cu o insemnatate adanca pentru mine. Un citat sau un desen minimalist scris micut. Sunt unele tatuaje mari care arata foarte bine. Dar in cazuri rare. Cele cu modele decorative colorate pe brat, spre exemplu sau ceva de genu'. Nu suport oamenii care isi fac o multime de tatuaje degeaba, fara insemnatate si fara nicio legatura intre ele. Arata penibil. Si de cei careisi tatueaza fata nici nu mai zic...
Nu m-am uitat la videoclip dar eu oricum sunt impotriva tatuajelor dintr-un anumit numar de motive.
1.Sunt dureroase si obscene, mai ales ca nu stiu cum te-ai putea lauda cu un tatuaj.
2.Nu cred ca nu au tocmai un efect "pozitiv" asupra pielii.
3.Eu fiind un credincios si citind diferite carti de religie ortodoxa stiu ca tatuajele sunt INTERZISE pentru ca sunt si ele "lucrari ale diavolului". Sper ca v-am fost de ajutor.
Tatuajul este o arta pe piele, mai ales daca e facut de un artist care chiar se pricepe la asta. Pe langa asta tatuajul trebuie sa insemne ceva, nu il faci sa te dai smecher.
Evident, ca nu mi-as face, deoarece in primul rand este dureros si dauneaza grav sanatatii... Si pe langa asta mai este si permanent iar dupa ce te vei plictisi de el, nu o sa-l mai poti inlatura.