Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)
Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?
Tatuajele nu infrumuseteaza cu nimic, sincer cand vad o fata/femeie tatuata pe strada imi provoaca repulsie si mila.Va imaginati fetele astea tatuate cand vor ramane insarcinate? Tatuajele aste vor deveni diforme si cu siguranta hilare.Deci raspunsul meu e NU.
Nu sunt sigura daca o sa-mi fac, dar daca da atunci pe la 20 de ani, unul micut si semnificativ din viata mea.
Clipul ca clipu. El, doar ne prezinta cum se face un tatuaj, dar nu ne si tranzmite "durerea". Am prieteni care si-au facut tatuaje. Nu e mare chestie, adica na... Din cate am auzit nu doare.
Eu nu mi-as face permanent pe motiv ca m-as plictisi de el si atunci ce fac? Bag iar cateva milioane in solutii?
Temporale DA.
Da chiar 2, Unul cu un lup pe un fundal albastru ce rage la o luna sangerie reprezentand perioada de singuratate din viata mea, Si unul cu un inger cu o aripa albastra si alta un negru-sangeriu, Care sa reprezinte contrastul meu uman de bun dar si rau.
Eu am unu si sunt fata (initiala iubitului meu)
Si vreau sa mai imi fac, pe mana, spate si picior
Mi-as face un tatuaj, dar nu asa.Nu imi plac cele colorate.Mi-as face un tatuaj cu negru si atat, nu as vrea sa fie colorat.Si da, si dupa ce am vazut videoclipul tot mi-as face si o sa-mi fac.
Nu prea inteleg care-i sensul unui tatuaj in afara ca iti mazgalesti pielea cu ce va ce nu se mai poate duce iar in timp pielea se zbarceste si in loc de tatuaj va fi o mare pata.
Ar fi o exceptie daca tatuajul respectiv ar fi ca un semn de respect pentru o persoana draga dar pentru fite si altele...niehhh...