Ti-ai face un tatuaj?

Ti-ai face un tatuaj?

Atunci cand v-am intrebat in Oracolul TPU daca v-ati face un tatuaj, cei mai multi dintre voi ati spus ca da. Urmarind clipul de mai jos, ramaneti la aceeasi parere? :)

Dragi utilizatori care sunteti impotriva tatuajelor, voua cum vi se pare?

181 răspunsuri:
| roxyme a răspuns:

Da mi-as face

| Liviu a răspuns:

Well,sincer... sunt genu de om care face lucruri nebunesti. Daca mi-ar casuna poate da.Dar unul firav, si micuthappywinking Nu conteaza cat doare, sunt incapatanat pana la cer. Daca mi se spune de parinti 'nu fa aia ca nu vreau eu' eu exact aia fac.sa le dau peste nas, ca uneori merita laughing Dar asa nu ma tenteaza tatuajele, pentru ca te plictisesti de ele happy preferi cercei devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera, m-as umple de ele nu de alta am o multime de idei si imi plac la nebunie, de ci e corpul meu, bineinteles.

| lucifer12345678 a răspuns:

Niciodata.sunt dizgratioase
mie mi se par sexy doar la c u r v e

| val31989 a răspuns:

Da,cu mare placere. :3

| LarisutzzaByby a răspuns:

Nu! Nu văd ce rost are sa-ti desenezi diferite desene sau inscriptii pe corp! Si mai trebuie si sa suporti durerea, pentru ce?! Nimeni nu o sa te trateze mai bine cu un tatuaj stupid pe corp!

| MasinutaCuBomboane a răspuns:

Da, dar unul micut pe degetul inelar sau in spatele urechii

| AIPS a răspuns:

Nu

| MeQueen00 a răspuns:

Nu

| SoranaCs a răspuns:

Da, de ce nu?

| hhhapciuuu a răspuns:

Eu mi-as face *-*

| yrynukaina a răspuns:

Da...

| Bodistean_Gicu_1997 a răspuns:

Ma numesc Gicu, chind am am implinit 16 ani mi-am facut un tattoo, nu regret deloc. e foarte super. Vreau sa zic ca a durut ( mi la-am facut pe pept ) sta foarte bine... cred ca o sami mai fac unul pe viitor. Si cred ca nu e o problema cu parintii sunt 2 metode.
1. Iti faci de capul tau si cind afla parintii putin te mustreaza dar oricum peste putin timp se impaca cu ghindul ca ai tattoo ( asa am vurut sa fac si eu )
2. Vorbesti cu unul din parintii care te impaci cel mai bine ( eu am vb cu mama ) de la inceput a fost absolut contra ( daca continua asa oricum o faceam pe a mea ) Dupa mai putin de jum de ora de conversatie serioasa mi-a permis. si acum totul e oke. stau cu pieliea goala in fata lor big grin

| Dumitrache_Mădălina_1995 a răspuns:

Normal ca daaa

| ancanegrescu a răspuns:

Personal as vrea sa imi fac un tatuaj big grin

| ValiiMfkb a răspuns:

Da...Poate 2-3.

| Praf22 a răspuns:

Dwe ce nu?laughing As risca dar visez asta de ceva vreme asa ca astept inca putin timp :*

| emhirsu a răspuns:

Toti COCALARII isi fac, faceti-va si voi care sunteti COCALARI, MACAR ASA VA DEOSEBITI MAI USOR!

| saynotoemo99 a răspuns:

Da, ceva mic pe incheietura mâinii sau pe gleznă.

| Luca2005 a răspuns:

Nu.Pentru ca nu sunt nebun.P.S.NU VREAU SA VA JIGNESC.

| Ƨirenia a răspuns:

Da

| Mardare_Marina_1999 a răspuns:

Da,mi-as face unul elegant si micut.

| Sunshine18 a răspuns:

Am unul si clar o sa urmeze si altele

| xrapalexx a răspuns:

Daa!

| Band12Nikki a răspuns:

Nu stiu!
Poate da, poate nu!
happy

| Diana1417 a răspuns:

Tatuajele sunt tari...imi doresc mult unul

| pisicutzza990 a răspuns:

Mi-as face un tatuaj, dar nu asa.Nu imi plac cele colorate.Mi-as face un tatuaj cu negru si atat, nu as vrea sa fie colorat.Si da, si dupa ce am vazut videoclipul tot mi-as face si o sa-mi fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-as face tatuaj parola la mail ca o uit cam des laughing

Întrebări similare