| Iasmina56 a întrebat:

Buna ziua! A auzit cineva de firma noon company? Am căutat pe net si am găsit pe cineva care zice că lucrează la această firma. Te pune sa îți faci cont pe www.noonnsu.com și să trimiți comenzi ai primești 1% din profit. Trebuie trimise 38 de comenzi in fiecare zi...e mai lunga povestea... întrebarea mea: este teapa?

118 răspunsuri:
| Marianapp a răspuns (pentru Adrianax):

Buna seara! Ieri dimineață am primit un plic acasa in care scria despre plângerea mea si in ce stadiu a ajuns,multe detalii, legi in acel plic dar ce mi-a atras atenția si m-a facut ca azi sa merg personal cu plicul la poliție sa imi explice. La sfarsit scria:" organele competente au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Dacă organele competente au nevoie conform legii de alte dovezi incriminatorii veti fii contactat in toate formele prevăzute de lege pentru a aduce în fața procurorului de caz( daca dosarul v-a fii clasat parchetului)"
Am fost la ei si am intrat într-un birou cu un domn comisar, i-am arătat plicul, l-am rugat sa imi explice deoarece nu scrie impotriva cui a fost deschis dosar penal si ce mai scrie acolo.
Mi-a zis" Doamna nu s-a deschis dosar penal nimănui deoarece nu avem asupra cui sa deschidem dosar penal, s-a deschis o anchetă si daca se va afla persoane se vor deschide dosare penale si vor fii pedepsite conform codului penal al înșelătoriei online care se pedepsește intre 2 si 7 ani de închisoare.
Cat despre recuperarea creantei dvs o s-o recuperați odată cu prinderea faptasului, după terminarea anchetei in cazul prinderii faptasului si la finalul ridicarii de sechestru adupra bunurilor optinute de faptas din aceste înșelătorii.
Stati linistită că va anunțam in termen de 30 zile daca apar alte schimbări anchetei si daca mai avem nevoie de ceva de la dvs. Alții au avut pagube din înșelătorii online de 90.000 lei si la prinderea faptasului si-a recuperat 90%din din inselatorie"
Am venit mai nedumerită de acolo mai cv ca înainte.

| Adrianax a răspuns (pentru Marianapp):

Buna dimineața.Eu nu am primit nici un răspuns deocamdată. Multumesc frumos pentru că ne împărtășiți noile vesti pe care le primiti

Cu plăcere o sa va informez pas cu pas ce răspunsuri primesc.
Mi-au mai spus ca in ancheta care au facut-o pana acum au descoperit ca aceste lucruri sunt făcute de o inteligenta artificiala,deci practic noi nu am vorbit direct cu o persoana ci cu o inteligenta artificiala gen robot si asta face mai greu prinderea celor care au creat aceasta inteligenta artificiala. Important acum este: sa nu ne mai conectam pe platforma, sa nu mai scriem către acele numele de pe watapp este foarte greu.
Din câte am văzut si lor net apar noi cazuri zi de zi cu noi platforme si oameni care cad in capcana. Internetul este plin de așa ceva. Nu m-am gândit niciodată ca eu am sa cad in așa capcana, dar după cum ii spuneam domnului de la poliție, totul părea așa de real mai ales ca in prima zi mi-au si trimis bani din acea platforma. Dar este un portofel criptat si securizat de pe care mi-au trimis bani si portofelele de crypto sunt imposibil de depistat. Acum ceea ce trebuie sa facem este sa avem răbdare, putere si nervi. Mie sincer mi-au cedat toate astea nu mai am si ma simt zi de zi vinovata pentru ceea ce am facut, ca am picat in plasa lor. Numai bine, sa auzim de bine.

Buna dimineata!
Aseară am fost blocată pe grupul de watapp al acestor infractori si indrumatoarea mea si un alt număr care a scris aseară ca isi vrea bani înapoi si a mers la poliție, era un număr de UK. Automat când a văzut mesajul administratorul grupului l-a șters si l-a blocat. Acel domn m-a contactat, a zis ca este singurul număr care a sunat de pe grup si si-a dat seama ca si eu am fost păcălită.
Mi-a zis ca el este nou in grup deoarece nu a intrat in grup numai ieri deoarece s-a descurcat si a foat toate bune cu îndrumătorul lui pana ieri când a vrut sa isi scoată bani care erau mulți 20000 usdt dar i-a zis de la serviciu clienți după ce a plătit toate taxele din care 2000 usdt impozitul l-a plătit îndrumătorul lui, si el 400 usdt pentru portofel, i-a zis de la serviciu clienți ca îndrumătorul a facut plangere ca l-a ajutat la sarcini si pana nu face dovada ca si-a plătit datoriile fata de el nu va primi bani. Îndrumătorul i-a scris doar ca isi vrea banii înapoi urgent si ori ce ii scria asta ii raspundea, ceea ce i-au facut pe cei de la poliție sa creadă ca in spate nu este o persoana sau vrea sa creadă ca el a înșelat nu ca a foat înșelat, de pe grup l-au șters si disperat a mers la poliție unde i-a mai dat un șoc si i-a zis ca dacă nu vrea sa aibă probleme cu legea din UK având acte acolo trebuie sa meargă sa declare ca a avut câstiguri din cryptomenede si sa plătească impozit pe câștig. El din August a scos undeva la 2500 usdt din platforma fără taxe, o data 1300, 500 si 700 usdt dar acum nu mai poate si a pierdut toți bani.
A facut plangere la poliție acolo, au zis ca face cercetări dar ei sunt obligați sa anunțe si fiscul de acolo deoarece a avut si câstiguri si trebuie anunțate.
Dacă nu ați apucat sa faceți poze la acel grup faceți cu toate numere de acolo si nu mai depuneți nici un ban mai ales dacă v-a ajutat cu sarcinile.

| Alexa888 a răspuns (pentru Adrianax):

Doamnelor poveștile astea de la poliție sunt de copii mici, tot așa îmi spun si Mie. Dacă aveți posibilitatea apelați l-ai firma de avicatura va ajuta sa știți pas cu pas in ce stadiu este dosarul Dvs. Eu am încercat dar nu am ținut pasul taxa de onorariu, taxa de timbru, de fiecare data când mergi la ei le dai bani depinde între 350 si 700 onorariu doar sa se uite peste acte si sa îți spună doamna noi facem ce ne sta in putința. Si încă ceva dacă tot apelați la un avocat apelați la unul bun este biju, Stanciu si Asociați si încă un domn avocat foarte bun in România pe procese la parchet in acest domeniu Bogdan Iordache si fac consultanta online.

| Marianapp a răspuns (pentru Stefannn009):

Buna ziua! Dvs ați mai avansat in recuperarea banilor, ați facut ceva demersuri, ați primit ceva răspunsuri? Multumesc

| Carmennn46 a răspuns:

Buna!
Si sora mea a picat plasa acestor escroci, parte cea mai rea este ca ea și-a facut o grămada de credite IFN-URI pentru a bagă banii in aceasta platforma.
Azi-noapte am aflat deoarece ea are domiciliul la mine si i-au tot venit plicuri de la IFN-URIle care le-a facut.
Ea a băgat 15000 lei in aceasta platforma si nu ia putut recupera.
Dacă cineva o sa isi recupereze banii va rog sa ma anuntati si pe mine.
Sora mea a fost la poliție, a facut raport de frauda la Revolut si a anunțat DNSC fără nici un rezultat.
Nu știu cum a picat plasa acestor excroci deoarece ea era mereu atenta la capcane de astea, a zis ca totul părea real si in disperarea de a-și recupera banii a tot băgat bani.

| Marianapp a răspuns (pentru Carmennn46):

Buna ziua!
Foarte greu de recuperat acești bani "aruncati in mare" si eu ma chinui de mult sa ii recuperez si nu am recuperat nimic, nu prea avem șanse mari de recuperat mai ales ca a trecut atâta timp.
Aceasta platforma a apărut in România de la începutul lui August anul asta din câte am inteles si acum și-a schimbat interfața aceasta platforma. Din noonsu.com a devenit noonsu.net si pana acum era serviciu clienți Customer service si Acum este Assos.
Deci nu ne vom recupera banii niciodată, deoarece astea isi schimba denumirea si site constant, tocmai de aia ii scot din grup pe cei care au băgat bani in celălat model de site pentru a putea acapara alți oameni cu noul site.
Deci atenție mare tuturor caci acel site noonnsu.com și-a schimbat modelul, nu vorbesc baliverne puteți verifica.
Am inteles ca prima data a fost.cc apoi.com si acum. net, tocmai in ideea de a-și astupa chestia sa nu zic altceva si pentru a induce organele care ii urmăresc in eroare.

Buna seara.Mai aveți vreo veste, ceva? Eu nu am mai primit nici un răspuns, nimic.Multumesc

Buna ziua!
Da am mai primit informații, dar nimic legat de recuperarea banilor, doar legat de platforma lor si sistemul lol de operare. Am postat pas cu pas comentarii ce si cum mi s-a spus dar nimic despre recuperarea banilor. Dacă citiți comentariile care le-am postat o sa vedeți ce am mai aflat, sunt niște excrici bine puși la punct si isi schimba interfața acestei platforme o data la 2-3 luni. Prima data a fost noon.cc,noonn.com si acum sunt noonn.net.
Dacă va uitați pe platforma pe care ați fost serviciu clienți a devenit assos din ce a fost înainte.
In concluzie protformele piratate de cryptomonede sunt imposibil de spart togmai in ideea ca isi tot schimba interfața.
Am plătit 700 lei sa mi se spună doar informatile care le-am postat.
De la organele statului nu am mai primit nici un răspuns, răspunsurile aceste care le-am primit le-am primit de la o firma care se ocupa cu asta din Budapesta si am plătit dar informați care nu m-au ajutat deloc.
O zi frumoasa!

Am înțeles.Multumesc frumos pentru raspuns

Cu mare drag. Dacă mai primesc ceva, anunt.

Dvs nu ați primit nici nu răspuns de la poliție? Deoarece in 30 zile după o plangere trebuie sa primiți un răspuns de la ei dacă este albă sau neagră, mergeți si întrebați la poliție, eu așa am facut am mers am întrebat la poliție acolo mi-au zis ca voi fii informata si pe urma am primit plicul despre care spuneam acasa si am mers din nou la poliție cu el sa îmi explice.
Pe dumneavoastră v-au șters din grupul de watapp al excrocilor?
Mi-a mai zis cine mi-a dat informatile astea care le ziceam ca e foarte important sa urmăresc si grupul fără sa scriu pe el, poate putem identifica ceva număr in momentul in care scrie, dar pe mine m-au șters din grup si pe indrumatoarea mea.

Sunt inca in grup.Este un grup de 30 persoane.Nu a mai scris nimeni în grup de pe data de 23 septembrie

Este bine înseamnă ca acel grup nu mai este funcțional poate. Pe grupul pe care eram eu au scris cate comisioane primesc si ca este un job bun si cand un număr a scris ca isi vrea bani înapoi ca îndrumătorul nu ii Răspunde automat l-au șters acel număr si atunci m-au sters si pe mine si indrumatoarea mea.

Sigur nu mai este functionabil din moment ce timp de o luna nu a mai scris nimeni nimic

A si am încercat sa sunt si pe numărul cu care a fost creat contul indrumatoarei mele stiti ca la logare mi si dat un cont cu nr de telefon si parola sa ma loghez si știți povestea dar îmi scrie număr incorect, ceea ce înseamnă ca acele 10 numere nu sunt un număr de telefon ci doar 10 numere. Si nici ea nu a mai facut alte sarcini de când nu am mai facut eu, si a scot de 2 ori bani, o data 2400 usdt si odată 3368 usdt. Si m-am uitat si la servici clienți pe contul ei si sunt doar conversațiile care le-am avut ei când am foat legată cu contul ei si de atunci nu a mai facut sarcini.

| Alexa888 a răspuns (pentru Adrianax):

Nici grupul in care sunt eu nu a scris nimeni din 13 Septembrie si atunci au început sa scrie ca am întrebat eu de ce îmi cer taxa de portofel si am primit 4 răspunsuri ca trebuie sa îndeplinesc sarcinile pentru a-mi retrage fondurile si de atunci nimeni nimic.

| Elisabeta35 a răspuns (pentru Adrianax):

Buna ziua!
Nu v-ați dat seama ca acele grupuri sunt doar excrocii in el si in fiecare grup bagă doar câte un om care sa îl prosteasca si când isi dau seama ca sunt 2 oameni pacăliți intr-un grup pe unul in scoate afara. Un grup pentru fiecare om care vor sa îl păcălească. De exemplu aici văd ca sunt mai mulți oameni pacăliți din România dar nu am in grup nici un nr de România si nu suna nici un număr. Am tot încercat sa sun pe toate numerele si numai la unul îmi vorbea in Romană abonatul nu este disponibil dar culmea ca nu are prefix de România are prefix 34.

Am fost contactata de indrumatoarea mea mai-nainte care mi-a scris:

Buna ziua!
Te anunt ca nu mai lucrez la compania pentru câștigare de comisioane NOON COMPANY.
Din cauza ta mi-au pierdut locul de munca si te rog pentru numele lui DUMNEZEU sa iti termini de îndeplinit sarcinile pentru a-mi returna banii, sunt bolnava si am nevoie de banii cu care te-am ajutat in trecut la îndeplinirea sarcinilor altfel voi face plangere împotriva ta in cadrul COMPANIEI NOON.
Am contactat si eu de pe contul meu serviciul clienți si mi-au garantat ca depunerea sumei de 400 usdt va fi suficientă pentru îndeplinirea ultimei sarcini si o sa ne putem recupera bani împreuna amândoi.

Eu nu i-am răspuns si nici nu ii voi Răspunde ca nu știu ce se ascunde is spatele acelui număr de telefon acum.

De atunci imi tot apare ca scrie un alt mesaj dar nu am mai primit nimic poate imi scrie ceva roman?

Eu i-am spus îndrumătoare mele sa mă ajute cu ultima sarcina care este in valoare de 4000 USDT dar a spus că nu poate pentru că nu are voie.Este clar că sunt toți pe aceeași mână, pe îndrumătoarea mea o cheamă Alina așa zice dar nu cred pentru că atunci când îmi scrie se observă că este text tradus.Am scris la serviciu clienți pentru a îmi anula ultima sarcina care este in valoare de 4000 USDT și mi-au spus că dacă vreau sa anuleze sarcina trebuie să plătesc 2000 USDT daune, le-am spus sa ia cei 2000 USD din banii pe care îi am pe platforma și mi-au răspuns ca nu se poateSincera sa fiu eu mi-am pierdut speranța că voi mai recupera banii. Sper sa nu am dreptate și să ne putem recupera banii

Pe a mea Joshefine la mine a depus si ea bani pe contul meu pe platforma la început.
Dar la ultima sarcina cum zic ei mi-a zis ca așteaptă un transfer de la un prieten si va depune ea 400 usdt dar următoarea zi mi-a scris ca este bolnava si nu ma mai poate ajuta si isi vrea bani înapoi si ca eu am înșelat-o pe ea.
Ideea este ca este ceva bine structurat si foarte piratat si este imposibil de dărâmant ca sa ne recuperam banii, eu am încercat o grămada de posibilități dar nici una nu a funcționat. Chiar daca veți depune cei 4000 usdt Tot nu va veți recupera bani, o sa va ceara alte taxe.
Am găsit pe cineva pe Facebook care a distribuit un like de la ei cu codul de înregistrare pentru a-și face cont cine vrea. I-am scris ca vreau sa îmi fac cont dar nu stiu cum dar nu mi-a scris ca o sa ma ajute ea mai târziu deoarece ea v-a câștiga comisioane daca Îmi fac cont cu numărul ei de invitație dar nu mi-a mai scris de atunci nimic.

| Adina200 a răspuns (pentru Adrianax):

Bună și pe indrumatoarea mea tot Alina o chema și la mine era totul tradus, numai plătiți absolut nimic va păcălește sunt niște bani virtuali pe acea platforma toții banii pe care noi i am trimis au fost retrași de către acea persoana, iar sumele care rămân blocate sunt bani virtuali și falși, încercați sa nu mai depuneți nimic mai bine rămâne atâta cât ați pierdut decât sa mai pierdeți și alți bănuți, o seara buna!

| George301 a răspuns (pentru Adrianax):

Buna seara! Aveți ceva noutăți, ați primit ceva răspunsuri?
Eu nu am primit nici un răspuns de la nimeni, am scris pe platforma la serviciu clienți si am întrebat totuși ce se întâmpla cu banii mei. Si mi-au răspuns

Draga agent noon am explicat termeni care trebuie îndepliniți pentru restrângerea fondurilor, ați depășit cu mult termenul admis de a îndeplini sarcinile si in aceasta cauza va asumați toate pierderile.
Avocații noștri deja de ocupa de acest demers consultați regulamentul platformei.

| Elisabeta35 a răspuns (pentru Adina200):

Buna ziua!
Nici Dvs nu ați rezolvat nimic?
Tot așa mi-au spus si mie cei de la poliție ca acei bani care îmi apar blocați nu exista, sunt virtuali, banii au fost scoși in momentul in care i-am transferat. Si asta cu bani blocați este doar o manipulare de a face omul sa pună cât de mulți bani.

Buna ziua!
Am aflat azi ca acei bani care mi i-a depus indrumatoarea mea pe platforma pentru a ma ajuta sa termin sarcinile era doar o simulare de plata de pe aplicația Binance si nici măcar nu s-a facut nici un transfer. Deci pentru toți cei care îndrumători va spun ca v-au ajutat sa îndepliniți sarcinile sa știți ca nu v-au ajutat cu nimic, ei au facut doar o simulare de plata pentru a fii credibil. Si acei bani apar pe platforma dar sunt niște bani fictivi si bani care i-am depus noi au fost valorificați imediat in moneda lor locală si scoși automat. Deci in concluzie este o înșelătorie foarte bine pusă la rând si imposibil de spart aceasta înșelătorie pentru ca ei fac totul foarte rapid in așa fel încât autoritățile sa nu prindă urma banilor. Bani nu ni vom recupera, am vorbit cu o doamna de aici de la mine si mi-a spus ca ea a depus bani mulți pe un site de bursa falsa si tot ii apărea ca i s-au dublat sau triplat banii si când ca ii scoată ii cereau taxe pentru a preveni spălarea banilor.
A plătit cam de 3 ori aceasta taxa de protecție de 150usdt împotriva spălării banilor si a patra oară nu a mai plătit si a mers la poliție, poliția i-a spus ca cercetează si a trecut un an jumate de atunci si nu și-a recuperat banii.

Multumesc.Eu nu am mai platit nimic și nici nu voi mai plati.Mi-am luat gândul de la bani.

| Adrianax a răspuns (pentru George301):

Ei spun să consultați regulamentul platformei, mie nu îmi apare nici un regulament, nici termeni nimic, clar este o inselatorie.Eu nu știu cum am băgat eu bani în așa ceva, de obicei sunt foarte atenta la detalii pentru a vedea dacă prezintă sau nu garanție dar de data asta parca ceva mi-a luat mințile, nu știu ce s-a întâmplat.cu mine