Este o escrocherie și nu vă mai recuperați banii niciodată chiar dacă faceți demersurile legale… opriți-vă aici și nu mai depuneți bani.
Nu am plătit impozit pentru cei 315 usdt mi i-au pus pur și simplu pe Revolut asta mi-a și dat încredere sa continui. Cât despre impozit, eu am ajuns la 14040 mai exact după plătirea impozitului și taxei de portofel aveam 12400 și am plătit impozit 1240 mi s-a actualizat suma pe platforma la 13640 și am dat sa scot banii și nu mi-au intrat in cont, când am întrebat serviciul clienți au spus ca portofelul meu este in pericol și trebuie sa platesc taxa de protecție de 400 și din disperarea mare am mai plătit și aia după câteva zile 5 mai exact deoarece nu avem in ziua aia banii și iar mi s-a actualizat contul. De data asta am vrut ca scot doar 2000 usdt am zis sa încerc mai puțin nu m-a lăsat. Am întrebat la serviciul clienți și mi-au zis ca iar mi-a scăzut punctajul cu 10% și îmi cer încă 1420 usdt pentru a-mi mari punctajul.
Da și mie mi se întâmpla asta deoarece îmi intra Prea mulți bani și trimiteam prea mulți bani de exemplu când am plătit impozitul i-am plătit in 2 transe deoarece portofelul care l-am plătit avea limite. Deci de la început și cei de la Revolut m-au avertizat ca poate fii o escrocherie și mi-au tot pus întrebări de alea de securitate și eu mi-am dat acordul. Da cu recuperarea legala cred ca este ultima soluție pentru ca ei ne vor tot cere bani încontinuu. Totuși dacă Reușești ceva anunța!
Pai trebuie sa fie o soluție sa ne recuperăm banii, am băgat o grămadă de bani.Ma gândesc că dacă e o escrocherie autoritățile trebuie să facă ceva
Întreb dacă a-ti platit din nou dv pentru că am văzut că a-ți spus că v-au scăzut din cei 14000 USDT pe care îi aveați pe platforma și nu am înțeles de ce v-au scăzut daca dv a-ți achitat taxele din banii dv.Multumesc și îmi cer scuze pentru că va pun atâtea întrebări dar vreau sa știu dacă mai am vreo speranță de a îmi recupera banii depusi
Nu e nici o problema, avem aceeași problema și va răspuns cu drag. Pai nu mi-au scăzut am ajuns la cei 14000 după ce am plătit toate taxele astea mi s-a tot actualizat suma. Înainte de taxa de impozit de cea de portofel aveam 12400 și după ce am plătit aceste taxe am ajuns exact la 14040 adică am, plătit taxa de impozit 1240 și taxa de portofel 400 și cu aceste taxe am ajuns la suma asta. Aceste 2 taxe au fost dupa ce mi-am mărit punctajul și acum dupa toate astea iar mi-a scăzut punctajul la 90 de la 100
Încă nu mi l-am deblocat, cei de la Chat Revolut mi-au zis ca ei considera ca am Fost victima unei fraude deoarece am facut multe tranzacții de criptomonede la portofele fără eticheta și o sa primesc in e-mail pe mail-ul înregistrat la ei pentru a-mi comunica dacă îmi deblochează contul sau mi-l închid. Încă nu am primit mail mie joi seara mi l-au blocat
Cei din România nu vor face nimic deoarece site-îl nu este facut in România, am facut de buna voie tranzacțiile și am facut verificarea portofelului pe Revolut și am declarat ca este portofelul meu la întrebări mie așa mi-au zis mie. Trebuie aflat Ip site-lui respectiv in ce țara este s-a.m.d. In concluzie ce au vrut sa îmi zică pe românește este ca mi-am facut-o cu mâna mea si nu o sa îmi recuperez banii. Eu asta am inteles
Buna ziua.Mie mi-au trimis cei de la revolut mail că în 60 de zile îmi vor închide contul.Cu poliția nu rezolvam nimic insa avem o șansă, am descoperit pe internet DNSC securitatea cibernetică in România, am sunat la ei dar nu mi-a răspuns nimeni, am văzut pe site că au program de la 9 la 18, o sa sun dimineața sa le spun problema și să văd ce răspuns o sa primesc
Da o mare teapa, eu ieri m-am înscris și te pune sa îți folosești proprii bani pentru a termina sarcinile nu recomand! La început cea care m-a ghidat a fost foarte amabila în plus azi am rămas cu contul pe - și nu am putut termina sarcina când am început sa ii pun mai multe întrebări deja a început sa fie mai agresiva și mi-a zis ca dacă nu depun banii asta e nu pot finaliza sarcina! Nu spun de la început condițiile te ajuta pana ramane contul pe minus
Eu i-am schimbat parolele de acces al contului ei pe care m-a pus sa ma familiarizez cu sarcinile
De când ați postat comm cu DNSC eu tot încerc sa sun pe nr de pe site-ul lor dar nu Răspunde nimeni, la Dvs v-au răspuns si am sunat in timpul lor de program. Multumesc!
Buna ziua! Încercați sa Trimiteți un mail la adresa de pe site-ul lor, eu așa am facut și am primit răspuns ca mail s-a înregistrat și ma vor contacta in cel mai scurt timp acum aștept!
Buna seara! Dv ați încercat sa declarați/raportați drept frauda transferurile care le-ați facut pe platforma la Revolut! Eu am facut și au spus ca nu ma pot ajuta mai departe cu ancheta deoarece la acele portofele am declarat ca sunt portofelele mele când mi-au pus întrebările de SEcuritatea. Ați încercat, dacă ați încercat la dv ce v-au spus? Multumesc!
Poți încerca pe bybit dacă nu ai restrictie pe el sa scoți și dacă ai restrictie trimiți documentele pentru a-ți ridica restructia în 2 - 3 zile, dacă nu merge nici asa pe revolut în fiecare zi câte 2000 de usdt, dacă finalizarea nu merge pe revolut îți faci alt cont de revolut pana va merge nu scoți toată suma ca îți blochează contul, dacă nu merge nici asa iar bybit nu Rodica restictia folosești un act de identitate a cuiva din familie și retragi toată suma odată
Buna.Sunt blocați pe platforma online pe care i-am depus. Citiți despre ce este vorba. Am un instructor dar acel instructor îmi spune sa platesc taxa pentru a-mi recupera banii altfel nu îmi voi recupera banii. Deci acea platforma nu îmi transfera banii pe contul meu Revolut, îmi tot cer alți banii.
Sunt niște escroci nu e nimic adevărat, numai depuneți bani, numai credeți ce vi se spune și promite ca va puteți retrage banii și ca nu pierdeți nimic, am pierdut 27000 de lei și am blocați în contul lor 15000 de USDT din care mi-a venit o sarcina de pachet și ca să duc sarcina la final ma punea sa mai bag încă 13000 de lei cică sa retrag 20000 de USDT, numai credeți oameni buni retraceti-va pana nu pierdeți mai mult dacă ați depus bani la aceasta companie de escroci și sa va mai recuperați banii numai aveți nicio șansă să vii recuperați am depus plângere la diicot, pe revoult am făcut contestație de frauda și spune ica încearcă din răsputeri sa îmi retragă fondurile. Scuzați mi romanul dar vreau sa anunț ca să numai fie și alții păcăliți ca mine și ca restul.
Bună da am încercat eu, am făcut raport chiar aseară și eu mi-am dat acordul de a trimite 14000 de lei, dar am demonstrat ca am fost îndrumata am pus toate dovezile cu doamna care se da drept o româncă din Germania și de fapt este cineva ascuns după un calculator cafe fraieresc oamenii care vor sa lucreze și mi-a zis cei de la revolut ca fac tot posibilul sa îmi recupereze fondurile și dacă le recuperează o sa le trimită în contul meu înapoi
anonim_4396 întreabă:
Abcdef1 întreabă: