Bună, am depus prima data 200 de lei după care am scos 120USDT atat după care mi-a tot venit comenzi de parchet și nu am putut scoate absolut nimic, părerea mea site sa numai depuneți chiar de va promite ca poate sa va ajute sa retrageți vreo suma nu e adevărat, eu una am rămas blocata la ei cu 15000 de USDT după ce nu am mai depus încă 12000 de lei pe care ii cerea sa ii mai depun pentru a.mi duce misiunea la capăt ca să retrag și m-am lăsat bătută ca deja am depus 27000 de lei, am fost la politie, am făcut contestație de frauda pe revoulut, oricum banii nu ii mai pot recupera ca deja sunt scoși de ei, sper sa luați în calcul toate părerile de aici și optiti-va la timp.
Nu suna nimic ireal, dacă nu ne crezi poți încerca și tu și o sa ajungi sa ne dai dreptate, chiar dacă nu vreau sa mai pățească nimeni asta și sa ia toată lumea care vad aceste păreri în considerare, te pune sa depui, sarcinile de pachet nu îți vin ultimele, poate sa îți vina una după alta pana finalizezi 38/38 de sarcini și cu sume numai de 10000 și ceva de lei asa pana când îți duci cele 38/38 sarcini la bun final, asta ar însemna să pierzi sume enorm de mari chiar și 100000 de lei și sa îți lase contul pe - ca la un moment dat nu poți face retrageri mai mari de 200 de USDT pe zi, la ce depășește de 200de USDT îți ia comisioane pana ajungi sa ramai cu nimic asa ca nu e nimic ireal, sper sa nu faci aceeași greșeală ca a mea sau ca restul oamenilor care și au spus părerea pentru a nu mai fii și alții ca noi!
Aa și încă ceva te face sa crezi ca iti poti recupera banii, depui bani ca să îi recâștigi inapoi pe cei pe care tu i ai băgat, chiar dacă tu ti ai îndeplinit sarcinile la un moment dat îți spune ca nu poți retrage pentru ca bybit sau revoult îți restricționează cardul sau contul pentru sumele astea mari și te amână cu retragerea de pe o zi pe alta pana îți spune sa mai faci câteva sarcini pentru un comision mai mare și iar îți dă comenzi de pachet ca să ramai pe - sa nu poți retrage bani, asa ca chiar de va îndepliniți sarcinile la timp încercati sa retrageți pe zi măcar 200 de USDT poate asa reușiți zilnic sa retrageți numai începeți alte sarcini pana nu va retrageți bani, eu nu am făcut asta și asa am rămas în pierdere de bani, chiar de ajungeam sa fac retrageri mari nu îmi dădea voie pana nu plăteam 10% din comision adică nu rămâneam nici cu banii pe care i am băgat, aveți grija și nu continuați!
Cu mare drag va răspund, am fost la secția de politie și am zis ca vreau sa fac o plângere la Diicot, momentan nu am primit niciun răspuns, e greu de găsit aceste persoane sau aceasta companie care nici nu exista, nu sunt șanse se ne mai recuperam banii deloc în niciun fel, asta e rămâne decât sa ne încurajăm noi și sa trecem peste necazul asta și greșeală asta mare, sa nu ne mai punem încrederea în nimeni mai ales când vine vorba de bani
Ați reușit ceva? În ce stadiu ați rămas? Sunt în aceeași situația cu dvs.
Sunt în aceeași situația cu dvs. ați reușit să faceți ceva sau ați rămas cu suma de bani blocată?
Deocamdată nu am rezolvat nimic.Cand o sa am noutăți o sa vă anunț cu drag.Dv cati bani aveți blocați pe platforma?
Nu am rezolvat nimic încă am tot facut plângeri, am facut la Revolut ca am fost fraudată si nimic toți mi-au spus ca e forte greu de urmărit chiar imposibil acele portofele, iar nr de telefoane toate care au legătura cu platforma asta sunt conectate la un netcaffe care este imposibil de detectat pentru ca își tot schimba locul și Ip-ul
Buna ziua! Am primit eu răspuns de la Revolut, au zis ca este imposibil sa îmi recupereze banii momentan pentru ca bani au fost scoși iar portofelele de criptomonede uneori sunt imposibil de indentificat,tocmai de aia folosesc criptomonede.
Am primit și de la DNSC răspuns,răspunsul a constat in protecții Antifraudă atât.
Am mai facut la DIICOT,eu am pus toate pozele într-un plic, am scris o declarație despre ce s-a întâmplat și am trimis-o la adresa de pe site-ul lor. Am primit răspuns și răspund așa: datorită faptului ca dosarul Dvs nu prezintă destule dovezi incriminatorii,nu putem începe nici un demers împotriva acestor făptași,având rugămintea de a acumula mai multe dovezi incriminatorii.
Am trimis mail și la compania noon cea originala, mi-au răspuns ca nu au legătura cu asta și au rugămintea sa nu mai accesez acel site pentru ca este o înșelătorie care se folosește de numele lor de companie pentru a păcăli oamenii
Am trimis mail inclusiv la o firma de recuperare crypto din Budapesta,tot așa, cazul nu tine de ei, nu ma pot ajuta și metode Antifraudă.
La o firma tot așa de recuperare din Germania tot asta mi-au răspuns nu ma pot ajuta.
Am scrie incluziv in Malaezia la o companie ceva de genu ca DNSC din România.
Mi-au răspuns ca într-adevăr acest site au Date de contact malaezian, dar un hacker foarte bun poate fura un ip-u din Malaezia sau de ori unde chiar dacă este in România sau alta țara. Așa procedează fraudatorii fura ip-URI și le împraștie de la unu la altul in mai multe Colțuri și așa sunt imposibil de găsit.
Deci dragelor/gilor nu vreau sa descurajez pe nimeni și eu îmi doresc la fel de mult sa îmi recuperez banii, am încercat in modurile care le-am știut, nu am reușit.
Dacă găsiți voi o soluție va rog sa îmi Spune-ți și Mie eu nu mai am niciuna! Multumesc
Imposibil de recuperat acești bani, am facut și eu o grămada de plângeri, nimic. nu stiu Dvs de unde ați facut rost de bani dar eu din împrumuturi din disperarea de a-mi recupera banii. Da ni-am facut-o noi dar totuși cei care se ascund după aceast site ar trebui sa plătească nu sa continuie sa prosteasca oameni
Buna ziua! Si eu sunt in aceași situație si am luat legatura cu DNSC dar mi-au spus că ei din pacate nu se ocupa cu recuperare de creante online ei se ocupa cu programe de a prevenii inselatoriile online si mi-au spus cum sa ma protezej impotriva frăudei onli e. Deci nu mai așteptați raspuns ca nu ne vor ajuta. Eu am fost si la poliție, am depus plângere cu toate pozele si nici macar nu mi-au dat nr de înregistrare, am fost la parchet si ai spus s-a trimis scrisoare către diicot cu o declarație semnată cu datele mele personale, sa atasez pozele si sa le trimit la bucurești. Zis si facut am făcut am mers la posta am trimis plicul in data de 30 septembrie si inca nimic. Cei care au zis sa fac asta au zis ca o sa imi trimita inapoi raspuns la adresă care am completat-o si o sa imi spuna daca o sa faca ceva sau nu. Cert este ca am băgat o grămadă de bani in sarcini pentru ca mi-au tot venit sarcini de pachet pe platforma, a început de la sarcina 15 prim data 55 usdt am depus banii am terminat sarcina mi-am scos bani 250 usdt pe urma m-am logat cu contul indrumatoarei am primit comisionul si pe contul meu la a 2 zi deja mi-a venit sarcini de pachet de la sarcina 9/38 era 700 usdt nu aveam bani atunci a depus idrumatoarea 700 usdt apoi iarăși la sarcina 11/38 sarcina pachet de 1355 usdt nu aveam bani si a depus indrumatoarea iarăși 900 usdt si eu 455 usdt dar după câteva săptămâni, pe urma iarăși la 37/38 sarcina de 2450 usdt disperat sa imi recuperez bani am făcut pe dracu in 4 si am făcut rost de 5000 lei adica 1120 usdt(nu intrebati cum ca imi vine sa ma arunc in dunăre cand ma gandesc ce prost am fost) a mai depus indrumatoarea 400 usdt si eu iarăși diferenta după o săptămână toate ok pana aici sarcini îndeplinite, dau sa scot bani imi tot spun ca bani vor ajunge in 5-30 min, bani nu au ajuns cand am scris la serviciu clienti mi-au zis ca mi-a scăzut punctajul cu 2% si aveam 2 m de a creste 5 sarcini sau sa plătesc 2% din suma am plătit 2% unde la la 100 usdt si am dat sa scot bani mi-au spus că trebuie sa plătesc impozit de 10% 470usdt atunci mi-am dat seama total ca e o prosteala si le-am zis asta si indrumatoarei si serviciu clienti. Cei de la serviciu clienti au zis ca asta este ultima sarcina si imi recuperez banii, am inaintat la indrumatoare sa ma ajute si a depus ea 370 usdt si eu 100 pentru impozit. Am dat sa scot bani si mi-au cerut taxa de portofel 400 nu am platit si nu voi mai plati nimic. Acum indrumatoare imi cere bani inapoi si ma tot streseze sa plătesc dacă vreau să scot bani. eu am facut făpturi de ecran si am blocat-o pe watz app pe platforma nu am mai intrat. Scuzati romanul dar am vrut să vă spun situatia mea si sa nu mai depuneti bani pe aceasta platforma ca este o înșelătorie mare. Si cu cat băgați mai multi bani cu atata va vor cere mai multe taxe sa vii recuperați si este o vrajeala ca nu primiti nimic inapoi.
Nu ați facut mare lucru pentru ca o sa își facă alt cont de le alt număr Si va continua așa. Eu mi-am pus adresa de portofel după câteva zile a mea pe contul Ei dar când am intrat din nou deja și-a pus-o iar pe aia care era. Eu ma gândeam sa intru pe contul ei sa fac sarcini și poate îmi voi recupera ceva bani dacă ii da ceva comisioane dar nu am vrut sa intru in alte baiuri știu eu ce e acolo. Am mai inteles ca cum le-am trimis capturi cu contul nostru de pe platforma pot invita alți oameni sa se logheze cu codul nostru de invitație sper sa nu mai cada nimeni in capcana asta
Doamna/domnule Draga nu e nimic ireal credeți ca sunt in aceeași situație ai băgat banii, i-ai transferat de buna voie doar ca sa nu ii ai. La început pentru a câștiga bani mai mulți și pe urma din disperarea de ai recupera. Astea sunt înșelăciunile online și noi uni din păcate am picat in plasa lor. Și da este posibil așa ceva, va spun ca sunt pățit și nimeni nu te ajuta sa ți recuperezi ba te mai și iau in ras. Asta este situatia. Deci dacă nu sunteți pățit/a e ușor de vorbit. Toate cele bune.
A apărut alt site/platforma exact la fel www.noonnsu.net exact ca cealaltă www.noonnsu.com
Deci cei care fac asta chiar vor sa se îmbogățească nu gluma.
Eu mă gândeam să cer părerea unui avocat sau chiar unui hacker(mă gândesc că el poate depista ip-ul)Eu am fost băgată intr-un grup de al lor pe wattsap(un grup de 34 de persoane)Am sunat la fiecare număr din acel grup și toate sunt închise când sun.La.unele numere îmi spune abonatul nu poate fi contactat in limba Romana la alte pe alte limbi Spaniola, germana, croata și franceză.Am ajuns la concluzia că rețeaua asta de înșelăciune este compusă din mai multi oameni și sunt organizați în așa fel încât să înșele cat mai multa lume
Da așa e nici un număr nu suna de pe grup.nici la mine. Și cu avocații dati bani degeaba nu va ajuta cu nimic doar va iau banii, avocații va trimit la parchet sa faceți plangere cu el alți bani alta distracție.
Cât despre hackeri eu am apelat la un it foarte bun și a facut un cont cu nr de invitație al indrumatoarei mele și la nr de telefon a băgat 10 cifre la nimereala cu prefixul de țara 49 și a creat contul dar nu te lasă sa faci nimic pe el scrie fonduri insuficiente și a scris la serviciu clienți și i-a zis ca trebuie sa se logheze la contul cu care a creat invitatia sa facă sarcinile și sa primească comisionul de echipa.
A încercat prin Whois sa afle Ip-ul site-ul dar este privat, ceea ce înseamnă ca site-ul este facut intru-un centru așa numit caffeinternet și chiar dacă ai afla Ip-ul nu poți lua la răspundere caffeinternetul pentru asta. Trebuie sa se afle persoana, cu siguranta nu a creat site-ul din confortul casei lui ci dintr-o locație caffeinternet.
Dacă era ok site-ul nu puteai sa te loghezi cu 10 numere scrise la întâmplare. E imposibil de depistat persoanele care fac asta deoarece și pe watapp se conectează tot Prin wifi de la cv locație cu siguranta nu își folosesc datele mobile și nici wifi din propria locuința.
Portofelele de crypto sunt imposibil de urmărit deoarece sunt portofele fără eticheta gen nu au IBAN ca la banca sa afli persoana după IBAN la banca, și de exemplu eu la o Tranzacție am declarat ca este portofelul meu și când am încercat sa fac o Tranzacție pe portofelul ăla îmi apare numele meu.
Deci posibil ca acel portofel care l-am declarat sa mai fie folosit pentru a păcăli alți oameni.
Credeți-ma ca in decursul acestui timp am încercat foarte multe modalități de a-mi recupera banii dar ma tot dau de ziduri cu este imposibil si foarte greu, facem tot ce tine de noi șamd.
Și uite așa de pe 22 August ma tot lupt sa îmi recuperez bani și nimic.
Buna ziua! Dacă găsiți o soluție anuntați, eu nu am găsit încă din data de 14 August ma lupt cu morile de vânt, plângeri peste plângeri unde am știut și unde am fost sfătuită,trimisa dintr-o parte in alta.
Plangere la poliție,DIICOT,parchet, DNSC, avocați, it-STi, chiar și firme de recuperate crypto care mi-am zis ca portofelele unde am facut tranzacțiile sunt private și securizate și apar ca portofele de "servici" adică un loc de munca unde am depus bani pentru a câștiga comisioane, unele portofele in care am facut tranzacțiile apar inițialele numelui meu, ca na am declarat la Revolut ca este un portofel de-a meu. Ceilalți încă fac investigații pe codul penal de săvârșirea infracțiunii de săvârșirii infracțiunii de frauda și înșelătorie online și uite așa nimic concret de la nimeni.
Am intrat aici in speranța ca voi găsi alte solutii decât cele pe care le-am încercat dar din păcate văd ca Toți ne batem de aceasta problema, imposibilitatea de a ne recupera banii.
Oare chiar sa fie imposibil sa ne recuperam banii? Totuși sunt foarte mulți bani adunați de la toti.
Ii spuneam celor de la poliție ca acesti bani au ajuns undeva și trebuie sa poată fii urmăriți pentru ca is mulți bani și au zis ca da dacă erau depuși le un IBAN dar portofele de crypto sunt aproape neurmaribile.
Pana acum asa sta situatia, nimeni nu mi-a dat sperante ca imi voi recupera bani. Nu mai stiu unde sa apelez si ce se mai fac nimeni nu face nimic.
Important de acum înainte este sa fim bine tare cu psihicul sa nu cedăm. Nu stiu dvs cum ati facut rost de bani dar va asigur ca unele persoane si-au facut datorii la banci in disperarea de a-si recupera banii care deja i-au pierdut. Am uitat sa zic ca cei de la revolut mi-au inchis ancheta de fraudă din imposibilitatea de a-mi recupera banii. Daca aflați o soluție m-as bucura sa va recuperați banii, Eu inca nu am aflat-o
anonim_4396 întreabă:
Abcdef1 întreabă: