Iei un bol sau un castron si pui inauntru 2/3 apa si 1/3 zeama de la o lamaie. Iti bagi varfurile degetelor astfel incat tote unghiile sa intre si le tii 10 min. Repeti asta in fiecare dimineata si seara, timp de o saptamana. Iti vor creste putin mai repede, iar aspectul lor va fi unul minunat. Daca mai adaugi in amestec si sare, ti se vor intari si nu se vor mai rupe asa repede. Mai poti sa le tii in ulei de masline, eu nu am incercat, dar cred ca da rezultate! O faci dupa bunul plac, cand vrei tu, de fiecare data cand unghiile tale se rup usor sau sunt subtiri. De 3 ori pe saptamana tine-le in ulei de ricin si maseaza-le usor. Eu am incercat o solutie pentru cresterea unghiilor, gasesti in farmacii sau daca nu, in magazinele mari, si-ti crest repede, dar ti se cam inmoaie si se rup de aceea ori cumperi si intaritor de unghii ori faci in fiecare zi de 2 ori, tratamentul cu zeama de lamaie. Poti sa mai citesti aici despre unghii: http://www.eva.ro/......1530.html, http://www.ziare.com/......le-885429, http://www.topsanatate.ro/......4816.html. Sper ca te-am ajutat! :)
Buna.
Este o reteta facuta de mine, sa stii ca ajuta:intr-un mic bol sau castron, ce vrei tu, pune urmatoarea compozitie:5 picaturi de gel intaritor, sau fortificant, dar NU Lac, poti pune calciu, sau vitamina b5, zeama de lamaie, 1 lingura de apa fierbinte.Amesteci bine ti 5-10 min mainile acolo, timp de o saptamana, de cate ori vrei tu pe zi, dupa acea saptamana, da-le cu lac de unghii, si oja deschisa, te va ajuta! succes!
Nu,nu e asa cu toata atentia...nu...doar oja saptamanal si punct.NU CURATIREA LOR>dauneaza.se ia un strat extrem de gros pe care noi il numim mizerie, dar nu e asa.E un strat al unghiei important.Consecintele distrugerii stratului>despicarea/inmoirea/orprirea cresterii unghiile.De asemenea, nu neglija tratamentele naturiste!
Bye
Tine unghiile timp de 5 min intr-o lamaie.si dupa dati cu ulei de masline caldut. pe unghii si fa asta timp de o saptamana-doua ai sa vezi rezultatele crede-ma! :* ti se si intaresc si cresc si frumos
Tii mainile in apa calda 10 minute pe zi, sau poti spala vase. Pentru intarirea lor usturoiul(inainte de culcare te dai cu usturoi pe unghii) sau lamaia(de 2-3 ori pe zi).
Eu spal vasele in fiecare zii si mai folosesc si intaritorul de la Farmec cu vitamina B3 si sa vezi ce unghii mari si frumoase am.
Multa sanatate!
Nu ai calciu suficient consuma alimente bogate in calciu a si incearca sa nu te scarpini
In primul rand salut in al doilea rand se pare ca unghiile tale sunt de la natura asa, moi sau poate ti le rozi. Daca faci acest lucru dauneaza foarte rau unghilor. Daca nu sa lasam deoparte in fond nu ai precizat acets lucru. Si eu am aceiasi problema. Incearca sa cauti un lac de unghi cu calciu. N cred ca nu ar exista un magazin cu asa ceva. Iar al doilea sfat pe care eu il practic si ma ajuta ff mult imi pun pasta de dinti sub unghii cu o scobitoare. Unghile arata foarte fain si vor fi si foarte lucioase.
Ciao Baw! Mai vorbim
Buna.acum cativa ani (2-3)am avut si eu aceeasi pb. iar sora mea m sfatuit, si m ajutat.stoarce zeama unui catravete si tine-ti unghiile in zeama in fiecare seara timp de o saptamana. o jum de ora-o ora. apoi dupa o saptamana sa incepi sa-ti dai unghiile cu oja(roz, argintiu, mov, auriu.etc...nu cu negru). si ai sa vezi ca o sa inceapa sa ti se intareasca si sa-ti creasca mai repede.acum,eu am alta problema, am unghiile mari si sunt obsedata de rontairea lor.acum sora mea cand ma vede imi da peste maini, e cam rea... da tare rau.
Buna ma cheama elena.de mic copil iubesc si eu unghiile, am fost la bunika si mi-a spus ca trebuie sa fac 5 pasi:1 pas trebuie sa le speli cu apa calduta. 2 sa le tii 5-10 minute in ulei de masline, 3 o data pe saptamana sa le inmoi cu zeama de lamie. 4 sa faci un crem care consta din lapte, sare, apa, si putin ulei. le masezi inainte de somn.bafta mie mi-au crescut in 1 o saptamana `1 cm