Ultra fun nu mai mege pentru ca GM francez nu-i mai lasa pe romani sa joace pentru ca numai romanii erau pe ultra fun (acum pe ultra fun sunt doar vreo 20 de jucatori francezi)
In my computer, in folderul in care e MondialMt2 am niste icoane : UltraFun ch1, UltraFun ch 2... UltraFun ch5. Cand intru pe orice ch bag numle si parola ma logez, dar dpa ce zice ca m-am logat se inchide si aprare o fereastra cu din astea:
?
?
?
Da Nu
daca stiti careva cum ma bag va rog accesati-ma la pustiu_99_boss id de mess ( raspundeti plssss )
Intrati in folderul cu MondialMt2 - acolo apare ultra fun ch 1, ch 2 mai multe sa zicem ca vreti ch 1 dati click dreapta pe launcher -> Properties -> Compatibility bifati fereastra Run this program in compatibility mode for: si selectati Windows 98 / Windows Me dupa aia dati apply si Ok! that`s all sper sa va fie de ajutor
Intrati in folderul cu MondialMt2 - acolo apare ultra fun ch 1, ch 2 mai multe sa zicem ca vreti ch 1 dati click dreapta pe launcher -> Properties -> Compatibility bifati fereastra Run this program in compatibility mode for: si selectati Windows 98 / Windows Me dupa aia dati apply si Ok! that`s all sper sa va fie de ajutor
Bogdan am eu raspuns pentru tine trebuie sa vezi cum apare ultra fun ch1 ch2...ch5 stergi erorlog si dai clic dreapta pe ce ch vrei sa intri! si dai pe propeties -compatibly si unde scrie scrie windows 96 pai pe windows 98 dai apply si apoi dai ok si intri in ch care ti l-ai ales! Succes sper ca ti-am fost de folos cine nu a inteles pm me daciana_hosu2007 va pot explica
Funda te rog!
kalakkas întreabă: