| JustMeFlory a întrebat:

Vreau sa imi bag piercing in buric si as vrea sa stiu daca este dureros! M-am interesat daca ma pot infecta de la acest lucru etc etc. Vreau doar sa stiu daca este dureros pentru ca eu suport destul de greu durerea! Mai ales daca vad un ac, ma fac galbena la fata!

Răspuns Câştigător
| iulia18 a răspuns:

Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!

163 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ralu: as vrea si eu sa-mi dau pircing in buric am amuzit k daca se face anestezie chiar nu doare si in plus as vrea sa-l fac la spital am auzit k e mai igienic... voi ce ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi tot ce conteaza e sa nu te uitzi de loc...si da te infectezi cada nu folosesti un piercing steril si ai nevoie d o tija mai lunga pentru inceput...si sa ai grija sa il curetzi in fiecare seara si sa nu-l bruchezi ...in rest ce pot sa iti zic? mie imi place fff mult si il am deja d 3 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau acelasi lucru... sper sa fie ok, succes! P. T.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare deloc eu mi-am facut chiar ieri unu si nu doare asa ca fa-ti linitita ca arata super:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am bagat piercing acum o saptamana si iti spun ca nu doare deloc. te gandesti in alta parte si totul va fi ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am pus acum 4 ani fara anestezie la un salon specializat si senzatia nu pot sa o numesc altfel decat una de disconfort, nu durere. L-am tinut atunci o luna jumate si l-am scos pentru ca s-a infectat urat de tot din cauza ca era din titan si nu l-am suportat. Acum de o luna mi-am pus unul din aur la spital. Mi-a facut anestezie si n-am simtit nimic. Deci nu cred ca ar trebui sa iti faci griji in legatura cu durerea. Important e ca pierce-ul sa fie dintr-un material pe care stii ca ti-l suporta corpul si sa respecti ce iti spune medicul. Bafta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga`ti k nu doare...si eu ambatting eyelashesmergi la unn salon unde se face asa ceva...iti anesteziaza zona buricului si nu simntii mai nimic...doar dupa doare chiar putin... E durere suportabila...

| deyya a răspuns:

Si eu as`dori sa`mi fac`. dar nu stiu:-s.Sunt in dubiu`straight face...ai mei nu prea sunt de acord` cu chestia asta. spun ca e periculos.etc etc sad. dar o sa`mi fac totuși`laughing.este chiar Nicelove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si pe mine ma tenteaza sa imi fac piercing si am intrebat pe mai multi si mi s`a spus ca e doar putin dureros dupa efectul anesteziei locale.asa ca fa`ti putin curaj si o sa fie binesmug. daca imi pun si eu iti spun cum e.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te uiti pe www.getwild.ro o sa gasesti acolo atat produse cat si carticole despre body piercing, poti sa te infectezi, e si dureros, mai mult decat atat in perioada gripei este si un risc in plus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci e ok...eu astazi mi-l-am facut si am crezut ca mi se sfasie abdomenu cand mi-a bagat acu... da acum e si depinde de fiecare om... da dupa ce il vezi... uiti de durere...merita sa iti faciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare deloc. Eu azi mi l-am facut. cu anestezie. si nu doare delochappy. La treaba fetelor!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa-ti faci ca nu doare... mai bine fa'ti o anestezie locala si ai grija primele 2-3 luni sa nu ti se infecteze... si eu am piercing in buric din iunie si acum e totul bine si la loku' luihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu nu te-as sfatui s-o faci...in primul rand lesini din prima:yawn si te va durea foarte mult eu am piercing de foarte mult timp dar m-a durut enorm cand mi-am dat... o prietena de-a mea a stat lesinata timp de o ora. ea e mai mare are 16 ani insa eu 14 dar am rezistat nu sunt {slaba de inger} (ma descurc bine cu durerea)acum faci ce vrei dau eu ti-am spus doar ceea ce se poate intampla eu nu mi-as mai da a 2- oara oricum bafta :Xpooop uite id-ul meo pentru a vb mai mult nonialexutza_love

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este dureros, til poti da cu acul sau la salon special, daca til dai acasa ai grija sa fie acul dezinfectat, sa ai mainile spala-te si zona frecata putin sa iti amortzeasca si apoi dai cu putin spirt
incrci si ai grija de igena ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti intr-adevar hotarata sa iti bagi pircing, cauta bine un salon care sa lucreze fff steril ca eu am avut mari probleme cu el am avut o gaura facuta in spital si mi-a fost facuta cu branula, si din pacate mi-a copt atat de tare incat mi s a rupt gaura de tot, am vindecat o si am incerca din nou sa imi mai fac o gaura de data asta am mers intr un salon si din onu aceeasi poveste dar de data asta tot coace numai nu mi se rupe gaura. si eu sunt disperata nu stiu ce sa mai fac cu el sa se vindece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e facut la chirurgie cu anestezie e ok nu doare decat putin cand iti face anestezia locala in rest nu simti nimic eu va recomand azi l-am facut si nu m-a duruttongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, eu fac piercing peste tot de 3 ani.Normal ca durere este, dar trece sigur, nu te uiti la ac si o sa fie bine printr-o fractiune de secunda e si facut. BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aseara am citit posturile voastre si ma cam razgandisem. In schimb azi, mi-am luat inima-n dinti si impreuna cu o prietena am fost la un salon specializat pe care il recomand cu incredere. Bodyart-tattoo din mall Vitan, Bucuresti. Asadar, impreuna cu prietena mea ne-am facut minunatul piercing care aproape ca nu l-am simtit deloc. Mentionez ca ni s-a facut anestezie locala inainte. Parerea mea personala este ca nu procedura in sine este problema ci perioada de dupa. Voi incerca sa mentin o igiena cat mai buna si sa speram (ca aici e problema) ca organismul sa nu-mi respinga cercelul. Materialul cercelului este din otel inoxidabil, chirurgical. Aveau si din titan dar mi s-a spus ca nu ar fi o diferenta prea mare. (decat de pret) happy Sper sa evolueze bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai nu te doare asa tare. nu te uiti la ac, ca doar te intinde pe pat. eu am pirce de un an. si pur si simplu mi'as mai facelaughing du'te cu incredere... ai incredere in tine si in ceea ce vrei sa faci si v'a fii bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am facut piercing in buric de curand pentru ca imi place si am vrut sa vad cat de tare doare, pentru ca am vazut pareri impartite si ca urmare mi-am facut unul in buric si sincer sa iti spun(nu ca vreau sa te descurajez)dar doare foarte tare si mi-a facut si o mica anestezie si m-a durut foarte tare asa ca nu iti recomant decat daca iti doresti foarte tare.Bafta!

| andreeacampea a răspuns:

Eu mi-am pus piercing in buric de curand pentru ca imi doream unul foarte tare si am vazut pareri impartite(ca doare...ca nu doare)si am fost la salon unde mi-a facut cica si o mica anestezie dar sincer(nu ca vreau sa te descurajez) a durut foarte tare iti starpunge pielea destul de adanc.Asa ca nu iti face decat daca iti doresti foarte tare.Bafta!(Asta este experienta prin care eu am trecut si sper sa nu te descurajez)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am dat singura si la sf nu mai iesea cercelul si am taiat cu foarfeca.nu m-a durut deloc. poate ptn sa te usture dar nimic mai mt:*

| valentina_7819 a răspuns:

Am si eu un piercing in buric mi l-am pus ieri...pe mine nu m-a durut si nu mi-a facut anestezie. daca iti doresti cu adevarat nu ezita...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mo eu am piercing in buric d 3 zile mi l`am facut singura acasa. mi am pus cercel medicinal si e cam vanat dc?big grin. cine stie pls rog sa`mi raspunda. mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am piercing in buric de o saptamana mi l`am facut singura acasa si nu m`a durut absolut deloc mai mare a fost frica laughing prima data mi-am pus cercel medicinal si d doua ori p zi ma spalam bine cu spirt p maini si imi dadeam cu fluocinolor in 5 zile mi-a trecut si mi-am bagat cercel d argint... acum nu mai am probleme cine doreste sa`si bage sa`si bage fara probleme nu doare absolut deloc... pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am facut gaura in buric singura cu un ac normal. mi-am bagat cercel medicinal dar m`am chinuit sa bag cercelul deoarece cercelul era mai gros ca gaura...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il am de 8 luni. Nu m-a durut deloc.Si nu mi l-am facut la salon, mi l-a facut o prietenahappy. Am avut foarte mare grija cu el si nu am avut nici o treaba.Imi place foarte mult:-x. Baftakiss. Nu doarehappy. Pupicikiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BUNA

EU am 12ani si am piercing in buric!
Doare, de ce sa te mint! Dar 5 secunde catiti baga acul!
Pei daca tilfaci cu pistol se infecteaza, daca ti-l faci la cineva careface din astea cu ac fara pistol 89%nu te infectezi!:*eu nu m-am infectattongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare deloc in buric eu mi-am facut saptamana trecuta la salon fara anestezie
si am si in limba