Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!
Si eu mi-as dori foarte mult piercing si am sa-mi fac! multa lume spune ca e dureros si ca cica nu stiu cum ti se infecteaza... dar eu nu bag de seama si cred ca nici tu n-ar trebui! gandeste-te ce super ti-ar sta si o mica durere merita! te sfatuiesc sa-ti faci si nu uita ca in ziua de astazi orice doare si nu-ti fa griji ca nu e mai rau decat la dentist!
Eu mi-am facut asta vara in spania si mi-a facut fara anestezie, nu m-a durut decat f putin, trebuie sa te speli cu un sapun fara parfum in el sau creme si sa iti dai cu ser fiziologic ...de 3 ori pe zi si sa il misti sa nu se prinda pielea de el. daca il ingrijezti cum trebuie nu o sa ai nici o problema cu el. take care:*
Eu mi-am facut gaura in buric acum aproximativ o luna.Anestezia este putin dureroasa, dar apoi nu vei simti nimic, adica depinde de organism pe prietena mea a durut-o cu tot cu anestezie. Dar vreau sa spun ca pe mine m-a durut dupa ce mi-am facut gaura si inca ma mai doare acum e pe cale sa-mi si coaca
Doare doar atunci pe moment putin mai tare, dar dupa durerea este suportabila.trebuie sa ai mare grija dupa aia, sa te cureti tot timpu la buric tocmai ca sa nu se infecteze, am avut si eu pierce si nu am avut nici o treaba, dupa ce iti pui piercengul.sa il dai in sus si in jos sa nu prinda coaja, bafta
Buna! eu mi-am bagat aseara pierce in buric singura nu m-a durut. totul tine de psihic trebuie sa nu te gandesti la el.
Buna.eu mi-am facut azi piercing in buric la spital, sincer nu a durut deloc pentru ca mi-a facut o anestezie in buric, doar am simtit cand tragea de cercel sa faca gaura... eu am stat cu ochii inchisi. am aceeasi problema ca si tine ma fac galbena la fata daca vad acul, dar totul a fost ok, fa-ti cu incredere ca nu simti durerea daca face anestezic
Iubita eu iti recomand sa ti-l faci acasuca... Asa este mai sigur daca folosesti ac sau branula sterila si sa ai in preajma ta apa oxigenata. PROCEDEZI ASA:te speli pe maini mai intai cu spirt si dupa cu apa oxigenata; bun ai trecut de prima etapa-2 dezinfectezi locu unde ai sa pui cercelu- 3 te duci la farmacie si iei o fiola de xilina si iti faci o anestezie locala langa buric nu iti trebuie mai mult de 2ml numai bine te tine anesteziata in perioada in care iti faci cercelu -4 sa zicem ca ai trecut faza cu facutu anesteziei , deznfectezi locu si lasi 5 min dupa injectie -5 iei acu da sa fie de ala gros si iti dai gaura deci as baga mana in foc ca nu o sa te doara deloc cand bagi acu- 6 dupa ce ai facut gaura iti pui pisu (nici acum nu doare) 7 ca sa fii sigura iei o seringa cu ac fara ac cum vrei si pui apa oxigenata pe langa cercel 8 la uram pui un conpres cu rivanol si iti bandajezi piercingu. Da nu uita foloseste totu steril iar la anestezie ai grija sa nu bagi acu prea adanc este indicat sa folosesti o injectie de 2 ml ca are acu micut si il bagi pe jum. ... Eu acasa mi l-am facut
Uite.eu mi-am bgat l salon.am dt 1 mil. dar a meritat.asta am crezut acu 2 zile.nu m-a durut foarte tare. durerea e suportabila, stai linistita. dar si eu sunt ingrozita, pentru ca dupa 4 zile mi s-a facut rossie zona desii am avut grija d el sh am dt cu tot felul d creme. nu stiu ke s ma fac.am auzit ca banocinu e bun.eu mi-am luat banocin si parca nu e asa bun cum se zice ai grija!
Eu nu mi l`am facut la un salonMi l-a facut un prieten si pe mine nu m`a duruth...trebuie sa stii cum sa-l ingrijesti ca sa nu se infecteze e cel mai importamt. Si la inceput nu iti pui un pirce mare, doar unul mic de spranceana pana se mai vindeca putin deci multa bafta! sa stii ca nu doare nici cu anestezie stai calma:*
Si eu am aceeasi problema ca tine, suport foarte greu durerea. acele ma sperie terbil sau dk vad sange incep sa tremur si ma pierd. probabil o sa spui ca sunt nebuna, dar nu este asa. am vrut foarte mult sa imi bag piercing in buric si intr-o zi mi-am luat o branula gri si un cercel de argint. am tinut atat branula, cat si cercelul in spirt dupa care mi-am dat singura. nu cred ca poate cineva sa-ti descrie starea din acel moment. eu te pot asigura ca este o durere suportabila. nu ai de ce sa iti faci griji. sunt 3 saptamana de cand il am si nu am nicio problema cu el. in prima zi m-a durut putin, dar seara am dormit normal si a doua zi ma jucam cu el si nu mai simteam aproape nimic. nu am avut parte de nicio infectie sau dureri ingrozitoare cum spun alte fete. so tu decizi.
Eu am piercingul de la 14 ani si vreau sa spun ca intr-o zi m-am decis sa-l fac, m-am dus la salon si in 3 minute s-a rezolvat problema nu am avut nici un fel de durere si nici dupa aceea, mii s-a spus sa ma spal cu sapun antibacterian in zona respctiva iar pentru vindecare mai rapida sa ma dau cu tetraciclina unguent, deci crede-ma nu ai de ce sa-ti fie frica eventual niste mici emotii dar iti recomandat sa-l faci la un salon specializat...Succes