Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!
Flory eu am cercel in buric de 3 ani, nu te doare deloc, nici nu mi l'am faqut la salon. mi la faqut o prietena si vr sa iti zic ca nu te doare deloc de 4 ori mi-am dat gaura. o data cu xilina si dupa aia pe viu...si vr sa iti zic ca nu te doare deloc, doar ca ai mare grija sa nu te infectezi si nici sa nu il dai jos timp de 6 luni ca ti se astupa gaura.eu iti zic sa iti dai.bafta multa.
Singurul meu anestezic a fost o punga cu putina gheata.pe langa asta mai ai nevoie de un ac si de putin spirt! m-a durut putin dar nu o durere deia sa te i-a cu lesin, adica pe mine nu m-a luat cu lesin tinand cont ca mi-am dat si singura gaura!asa ca bafta si nu te gandi ca o sa te doara de mori pentru ca nu e deloc asa! app am citit pe un site ca se vindeca gaura intre 3-12 lunisi asta cam asa e! eu il am de vre 2 luni si ceva si nu s-a vindecat complet
Buna. vreau sa iti spun ca nu ai dc sa iti fie teamaadica daca u doresti mult sa iti faci pai atunci fati.eu am pierce-ul din vara anului trecut si crede`ma ca ma mandresc cu el:Xmi mi l-a facut un prieten cu perfuzorul si nu m`a durut.am simtit un pic atunci cand a bagat acul dar e ceva normal:Xsfatul meu e sa iti iei un cercel din argint sau mult mai bine din aur.asa eviti riscul de a se invecta.eu ma dadeam de 3 ori pe zi cu spirt acolo si apoi cu creme de galbenele pentru a se putea cicatriza:Xsi un ultim sfta nu trebuie sa stai cu gandul acolo.gandeste`te in alta parte si ai sa vezi c usor e.eu iti urez bafta si sper sa trec peste frica. pupici
Iti spun eu sigur sigur nu doare.
Eu mi l am facut la salon si nu am simtit nimic. in plus tipu si a batut joc de mine spunandu mi ca nu poate sa mi dea ca am pielea tare si trebuie sa stau ceva timp cu crema. da de unde cercelul era deja pus bine mersi.deci iti dai seama ce dureros e daca eu nici nu stiam ca il am!
Eu am piercing in buric si chiar astazi l-am facut si stai linistita ca nu te doare ...si eu am avut aceea problema cu durerea dar am vazut ca nu doare si acum am regretat ca nu l-am facut mai devreme
Eu mi-am facut in limba si nu m-a durut deloc radeam si inainte si dupa )deci in buric nu cred ca e mai dureros ca in limba ...si eu vreau sa-mi fac in buricsucces
Buna! Cred ca doare. Uite eu ma duc maine(sambata) si o sa-ti zic cum a fost.Mi-e frica dar sper sa fie bine.Doare cand iti baga acul dar na dupa aia trebuie sa ai grija sa nu se infecteze.Citesc de cateva zile pe net sa vad cum va fi etc.Din cate cred nu e atat de rau