| JustMeFlory a întrebat:

Vreau sa imi bag piercing in buric si as vrea sa stiu daca este dureros! M-am interesat daca ma pot infecta de la acest lucru etc etc. Vreau doar sa stiu daca este dureros pentru ca eu suport destul de greu durerea! Mai ales daca vad un ac, ma fac galbena la fata!

Răspuns Câştigător
| iulia18 a răspuns:

Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!

164 răspunsuri:
| alexandra_6877 a răspuns:

Eu mi-am facut in limba si nu m-a durut deloc radeam si inainte si dupa laughing)deci in buric nu cred ca e mai dureros ca in limba ...si eu vreau sa-mi fac in buricwinkingsucces

| bibilica14 a răspuns:

Eu am piercing in buric de vreo 1 luna si o saptamana. M-a durut foarte tare cand mi l-a facut asta pentru ca am avut pielea destul de tare :-ss l-am facut cu branula grii cu niste spirt si cam atat. In prezent o parte s-a vindecat mai astept vreo 1 luna sa il pot schimbablushing

| ramy104 a răspuns:

Buna! eu mi-am bagat aseara pierce in buric singura nu m-a durut. totul tine de psihic trebuie sa nu te gandesti la el.

| Ionela_9992 a răspuns:

Da eu zic sati baji chiar merita:8 si eu am unulhappy

| sweetysimy a răspuns:

Buna Flory.sunt Simona. Vreau sa iti spun k si eu mi-am dat gaur in buric si din fericire chiar nu a durut.am simtit putin ca o ciupitura...Inainte sa imi dau si eu ma temeam ca va durea, dar sincer chiar nu doare fa-ti cu increderewinking.

| deyya a răspuns:

Si eu as`dori sa`mi fac`. dar nu stiu:-s.Sunt in dubiu`straight face...ai mei nu prea sunt de acord` cu chestia asta. spun ca e periculos.etc etc sad. dar o sa`mi fac totuși`laughing.este chiar Nicelove struck

| valentina_7819 a răspuns:

Am si eu un piercing in buric mi l-am pus ieri...pe mine nu m-a durut si nu mi-a facut anestezie. daca iti doresti cu adevarat nu ezita...bafta

| botoShell a răspuns:

Eu mi-am bagat ieri pierce in buric la un salon din ctza.Se lucreaza foarte bine dar doare putin ce-i drept. Dar stii cum e, daca vrei neaparat, merita sa induri durerea.asa ca... gor 4 it; x

| Maria12_6626 a răspuns:

Si eu mi.am singura pierc'ul in buric... fara anestezic si sincer o simpla intepatura am simtit pe moment! Insa trebuie sa ai mare grija cu el si mai ales cam 2 luni nu ai voie sa mergi la solar, se poate infecta! Merita sa faci chestiile astea.pentru ca arata superbig grin

| blabla923 a răspuns:

Normal ca doare -_-,dar e o durere suportabila. eu am piercing in nas,si mai tare doare-n nas dect in buric sau in alta parte! nu trebuie sa-ti fie frica, nu o sa mori n-a murit nimeni de la asta. si trebuie sa te dai cu apa oxigenata, ca sa se formeze gaura e.e!

| jesica a răspuns:

Nu doare chiar deloc eu mi l-am bagat singura cu o branula

| lory_4015 a răspuns:

Daca iti faci anestezie(cu xilina)nu simti nimic, doar cand se dezamorteste te doare un pic...e o durere suportabila!

| Esteryka a răspuns:

Skumpo.important e sa ai incredere in sine si sa stii ca nu doare...eu chiar in nas mi-am pus singura si sa stii ca a fost bine nu m-a durut si acum vreau si eu in burik dar tot singura sa-mi pun, ca nu am incredere in nimeni, nici in medici...

| bebe_4512 a răspuns:

Eu mi-am facut azi si nu m-am uitat la ac...si mai am si in limba...si de obicei nu suport acele dar in buric m'a durut mai putin decat in limba!