Eu mi-am facut singura piercing in buric cu anestezic local si pot spne ca nu m-a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa si am avut mare grija la igiena locala. Cam atat! Pur si simplu nu te uita si gandeste-te la altceva in timp ce ti se face si ai sa vezi ca nici nu stii cand s-a terminat.Bafta!
Deci uite. Am fost si nu vreau sa te mint sau altceva. Ma durut foarte tare cand a bagat acul. Mi-a spus sa inspir adanc si dupa aia mi l-a bagat, iar apoi mi-a zis sa expir. Dupaia am respirat normal si ma durea destul de tare. Si mi-a spus ca mai trebuie sa bage piercing'ul adica na imi lasase acul acolo si mi-a bagat piercing'ul pe o parte a acului si a trans pana a intrat piercing'ul. A durut destul de tare si na dupa aia mi l-a strans sa nu iasa si cam atat(daca ai curaj uitete pe youtube sa vezi cum se face ). Dupaia era rosu timp de 1 ora aproximativ si dupa aia nu mai era(depinde de piele la mine asa a fost). Si na acum o sa vad daca se va infecta etc. Mi-a dat si o foaie pentru igiena(cum sa fac zilnic etc). Si cam atat in rest imi place foarte mult e fain
Şi eu aceeaşi întrebare vroiam să o pun E dureros? . Acum depinde de piele cum îl acceptă. Şi eu vreau să.mi fac. Dar
Si eu mi.am singura pierc'ul in buric... fara anestezic si sincer o simpla intepatura am simtit pe moment! Insa trebuie sa ai mare grija cu el si mai ales cam 2 luni nu ai voie sa mergi la solar, se poate infecta! Merita sa faci chestiile astea.pentru ca arata super
Si eu mi-am facut! in ziua aia bausem o bere si dupa aceea eu si prietena mea-care de asemenea isi facuse singura pircing in buric-am mers in spatele blocului ne-am asezat pe o banca si o dezinfectat acul si locul acela, apoi a bagat acul.Nu m-a durut deloc.Doar putin cand ma aplecam! Vorbesc ff serios.Dar e adevarat ca am ametit un pic dar mi-am revenit dupa 2 minute.E foarte sic sa ai pircing in buric.Ai incredere in mine...Nuuu te oare deloc.Bineintles daca persoana respectiva are habar de facut gauri! Il am de 3 saptamani si parca nici nu-l simt! JURR!
Daca iti faci anestezie(cu xilina)nu simti nimic, doar cand se dezamorteste te doare un pic...e o durere suportabila!
Cand mi l-am facut eu nu a durut. Cu anestezic nu doare deloc. Dupa procedura cand durerea trece poate sa doara putin. Dar nu cum spun unii mai jos "ingrozitor". Trebuie doar sa il speli zilnic de cateva ori pana cand e videcat, dupa aceea poti uita ca il ai Cel putin la mine asa e
Ma.eu mi.am facut ieri. Mi.a dat o prietena.jur ca a fost o durere suportabila.adica depinde si de persoana care o fce.fata aceasta vba cu mine. dadea usor... dabia daca simteam.m.a avertizat ca o sa fie roshu ctva zile.sh o sa curga ceva de acolo multe luni.mie roshu acela mi.a trecut d cand am plecat de la ea.sh de curs pana acum nu mi.a curs nimic, daca il vezy spui ca il am de mult timp.Bafta! idul meu daca vrei sa.ti arat poze chiar imediat dupa ce am facut si in timpul. you_and_me_together2
Eu am piercing in buric de vreo 1 luna si o saptamana. M-a durut foarte tare cand mi l-a facut asta pentru ca am avut pielea destul de tare :-ss l-am facut cu branula grii cu niste spirt si cam atat. In prezent o parte s-a vindecat mai astept vreo 1 luna sa il pot schimba
Normal ca doare -_-,dar e o durere suportabila. eu am piercing in nas,si mai tare doare-n nas dect in buric sau in alta parte! nu trebuie sa-ti fie frica, nu o sa mori n-a murit nimeni de la asta. si trebuie sa te dai cu apa oxigenata, ca sa se formeze gaura e.e!
Skumpo.important e sa ai incredere in sine si sa stii ca nu doare...eu chiar in nas mi-am pus singura si sa stii ca a fost bine nu m-a durut si acum vreau si eu in burik dar tot singura sa-mi pun, ca nu am incredere in nimeni, nici in medici...
Eu mi-am facut in mall la un salona unde facea si tatuaje, FARA ANESTEZIE, si nu a fost chiar atata de durerso decat putin cand a bagat acul, si foarteee putin dupa.In rest e ok.Dar ai grija cu igiena ca e o zona foarte sensibila