| aannoonniimm a întrebat:

A murit phoebe tonkin?

Răspuns Câştigător
| georgianacas a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU ai nebunit doamne fereste

471 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Nu

| andreutz a răspuns:

A murit, pentru ca nu mai avea apa sad

| covexrobu a răspuns:

Sincer sa innebunesc daca stiu cine este. Dar pe cate site-uri am cautat pe toate inca traieste. Acele site-uri sunt ro.wikipedia.org, en.wikipedia.org, imdb.com, wiki.answer.com. Ce am gasit este un rahat de prezentare care zice ca in memoria lui phoebe tonkin. dar in rest nimic care sa arate ca a murit si ce este curios ca de curand a aparut in reclama la Vauxhall(Opel) zafira si meriva. Asa ca nu cred ca a murit. si sincer cum ar putea sa moara cand nu are nici 20 de ani? in accident de masina eventual dar nici in ala nu prea cred. Dar cum au zis altii ca din cauza bauturii si a fumatului. Eu am 20 de ani beau de la 14 ani de fumat nu fumez dar nu am nici pe naiba. Asa ca informatiiva inainte sa dati raspunsuri aiurea.

| covexrobu a răspuns:

Died 2008 – Christie Allen, British-Australian pop singer (b. 1954). Uite cine a murit in 12 august 2008 nicidecum Phoebe tonkin. SI de unde ati mai scos si asta nu stiu. Pana la urma cred ca saraca fata a murit din cauza ca era prea batrana. Ca pana acum ati zis ca a murit beata drogata si in accident de masina. Deci a murit de 3 ori in 3 feluri diferite. Informati-va si pe urma posta-ti.

| bxyismylife a răspuns:

Nu a murit. Azi a aparut the secret circle episodul 10. Ea joaca in acest serial! D-ne nu mai crede toate tampeniile =]]]]]

| sabina a răspuns:

Nu a murit.

| ICanLoveYou a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu doamne fereste

| just4you a răspuns:

Am vorbit si eu cu Cariba pe messenger tot pe id-ul acela cary_justme si mi-a spus ca intr-adevar Phoebe fumeaza si bea, dar nu se drogheaza si nici nu am murit, ele abia au terminat filmarile la h2o 3 in octombrie 2009!tongue

| AdrianaBacescu a răspuns:

Nu a murit, traieste Phoebe Tonkin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am murit, daca va uitati pe pag. personala cu phoebe... a murit si dupa in album va asigur ca nu a murit...mama si tata platesc abonament la net...am dreptate? informati'va ma ce mai stati sa ascultati pe la uji. daca va zic ca a murit fratii jonas ma credeti? va asigur ca nici astia nu au murit...hai daca a murit sa ne imbracamin doliu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur am auzit si eu astazi fetele la scoala cum ca ar fi murit dar nu le-am crezut, trebuie sa ma mai documentez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit phoebe tonkin am aflat sa cautati pe net si sa scrieti asa: videoclipul lui phoebe tonkin cand a murit sa vedeti a murit ca ea bea si fuma mult si de aia a murit:-(

| Syssissy a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum naiba sa moara daca joaca in the secret circle? nu e adevarat si ar trebui sa afle toti pentru ca multi stiu ca ea a murit si nu e adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca traieste, dar are o viata mizerabila.Se imbata prin cluburi, face streaptease fara nici jena si se prostitueaza. Deja a avut o relatie sexuala cu unul dintre actorii din H2O, si anume "zein". Credeti-ma sunt o cunoscuta de a ei o cunosc foarte bine si imi pare rau pentru ea si pentru ce a ajuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phoebe nu a murit
sunt sigura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu! cum sa moara e prea tanara si am vazut documentare cu ea si la tv acum 1 saptamana aratav ca si-a lansat un nou album cu o trupa.nu mai mintiti! asta nu e un subiect bun.nu a murit si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA SAU NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA A MURIT IN ANUL 2008 ASA SE ZICE

Nu are cum! pentru. ca in 2009 s-a facut al 4-lea sezon cu indiana evans(bella)

Nu are cum! pentru. ca in 2010 s-a facut al 4-lea sezon cu indiana evans(bella)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asta a fost intr-un accident in drum spre un concert dupa aia au duso la spital si peste 2 ore a murit crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde scrie sigur k a murit... daca mureas toata lumea stia ce naibii, doar e vedeta da asa... a spus candva porcaria asta si de aici fiecare a lansat cate o ipotenuza...mai lasati`ma cu abureli d`astea...oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, a murit cititi pe wikipedia si o sa vedeti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-a raspuns chiar ieri pe mes si mam si vazut cuea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phoebe tonkin a murit.am si o dovada.pe un site este o poza cu charlotte plangand si jos scria cleo sertori.deci ea a murit.totul este in ceata o jumatate de copii cred ca nu a murit o jumatate nu stiu si unii cred ca a murit.deci e adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...cred ca ai luat-o razna!?!?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a muryt e doar o gluma de prost gust ca sa-i faca pe fani sa sufere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred. unii zic k bea si fuma mult.altii k a facut accident. iar altii k avea cancer la sanul drept.pe care s`o cred?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si nu cred ca am murit. Unii zic ca a murit in accident de masina, altii ca se droga, si ea chiar se droga|se drogeaza bea fuma/fumeaza. Sper sa nu fi murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

Întrebări similare