| aannoonniimm a întrebat:

A murit phoebe tonkin?

Răspuns Câştigător
| georgianacas a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU ai nebunit doamne fereste

471 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am murit doamne fereste cum nu mai spune asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Km sa moare bei... daca ar fi murit in 2008 km spuneti voi nu se mai faceau filmari pentru h2o 3, nuupstraight face...si am vazut niste poze deale ei si chiar st groaznice...straight facestraight facestraight face...multe dintre ele st cu sticla de bautura in mana, sau altele cu tigara, sau una cu niste fete in cada dezbracata (dar nu o aratalaughing))...deci faptul ca are o viata mizerabila o pot crede si eu si de fapt este reala... dar totusi v-ati uitat si la restul, adica claire holt si cariba heine...straight facestraight facestraight face... fara cuvinte si la emma, adica claire...zau asa...in film le adoram:X:X:X:X:X:X:X... dar cand am vazut pozele :-o:-o:-o (no comentstraight facestraight facestraight face)...deci sincera sa fiu nici nu stiu daca o sa ma mai uit la h2o 3, caci aceste fete, cel putin 2 dintre ele mau dezamagit complet, si sincera sa fiu preferatele mele erau Emma:X:X:X:X:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*:*si Cleo:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*... dar straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citi pe un site ca a murit pe 14 martie 2009 pot sa jur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit! intrati pe twitter-ul ei sau pe myspace si vedeti k nu a muritwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUUUU! doar o sa apara sezonul 3 la h2o am vazut eu pe net, si toate astea cu accidentul de masina, cu drogurile si cu umatul a aparut de la unul si acum au luat-o toti razna! DC va spun ca a murit andreea balan ma credeti? sau ca a inviat michael jackson?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit nimeni inca e vie chestia asta e o porcarie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit sa stiti ca pe wikipedia se poate modifica iar unul a dat un zvon ca,, a murit''dar nu e adevarat daca murea se anunta la stiri si nu mai continua h20 seria 3 cu filmarile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pheobe tonkin a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da amurit anul trecut in 6 octombrie...credeti-ma...a aratat la australia'news.crying. ce veste reaaaaaaaa~~~~

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai...deci voi credeti ca tot ce zboara se mananca.Am sa va informez eu ca ea nu e moasrta, ba chiar a si filmat seria a treia a serialului h2o. Dar ce sa facem cu presa romana care scrie pe site-uri de Internat tot ce se aude.Ar trebui sa nu mai fiti asa de creduli pentru ca voi veti avea de pierdur.Si pentru ultima datatonguehoebe Tonkin nu a murit, ci traieste.Si daca tot pretindeti ca sunteti fani, credeti ca ea s-ar bucura daca ar afla ca fanii ei din Romania o cred moarta? Pai sa ne gandim putin.In primul rand, ar fi mai multe date pe internet despre cauza "decesului" ei.Asa ca este sigur ca nu a murit pentru ca a filmat si h2o 3.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, nu a murit... ea traieste si credeti-ma ca nu s-ar bucura sa vada ca fanii ei cred ca e moarta. a filmat h2o 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nus am auzit ca a murit am auzit ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca a murit unii zic ca se droga si ca bea si fuma altii ca avea cancer la sanul drept altii ca a murit intr-un accident de masina spre un concert dar nu stiu pe care sa o cred imi place phobe este draguta sper sa nu fi murit dar nu cred daca ar fi murit arata la stiri ca ati vazut ca arata multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. ll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am vazut o poza care e in 2009 si ea n-a murit are cont pe youtube si s-a dat drept ea care i-a spart parola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce s-a intamplat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratilor... aberati! Phoebe Tonkin nu e moarta! TRAIESTE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt regizorul din romani a filmului just add water phoobe tonkin nu a murit a fost un zvon care nu e de folosi un zvon stupid cariba heine, phoobe tonkin si claire holt sunt in viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu stii nu il cheama cleo sertori ca il cheama pohebe toking! numai sa stiti am vazut episodul trei pe you tube

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prostia romaneasca.In america nu zic nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuphee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit intr-un accident

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da a muriit intr-un accident de masina groasnic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU, NU CERD a jucat si in seria a treia h2o si nu cred ca a murit doar au terminat filmarile recent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu a murit... e o gluma proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuu cum mai putea ea sa filmeze sezonul 3 din h2o moarta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No

Întrebări similare