Km sa moare bei... daca ar fi murit in 2008 km spuneti voi nu se mai faceau filmari pentru h2o 3, nuup...si am vazut niste poze deale ei si chiar st groaznice......multe dintre ele st cu sticla de bautura in mana, sau altele cu tigara, sau una cu niste fete in cada dezbracata (dar nu o arata))...deci faptul ca are o viata mizerabila o pot crede si eu si de fapt este reala... dar totusi v-ati uitat si la restul, adica claire holt si cariba heine...... fara cuvinte si la emma, adica claire...zau asa...in film le adoram:X:X:X:X:X:X:X... dar cand am vazut pozele :-o:-o:-o (no coment)...deci sincera sa fiu nici nu stiu daca o sa ma mai uit la h2o 3, caci aceste fete, cel putin 2 dintre ele mau dezamagit complet, si sincera sa fiu preferatele mele erau Emma:X:X:X:X:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*:*si Cleo:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*... dar
Mai...deci voi credeti ca tot ce zboara se mananca.Am sa va informez eu ca ea nu e moasrta, ba chiar a si filmat seria a treia a serialului h2o. Dar ce sa facem cu presa romana care scrie pe site-uri de Internat tot ce se aude.Ar trebui sa nu mai fiti asa de creduli pentru ca voi veti avea de pierdur.Si pentru ultima datahoebe Tonkin nu a murit, ci traieste.Si daca tot pretindeti ca sunteti fani, credeti ca ea s-ar bucura daca ar afla ca fanii ei din Romania o cred moarta? Pai sa ne gandim putin.In primul rand, ar fi mai multe date pe internet despre cauza "decesului" ei.Asa ca este sigur ca nu a murit pentru ca a filmat si h2o 3.
Nu stiu daca a murit unii zic ca se droga si ca bea si fuma altii ca avea cancer la sanul drept altii ca a murit intr-un accident de masina spre un concert dar nu stiu pe care sa o cred imi place phobe este draguta sper sa nu fi murit dar nu cred daca ar fi murit arata la stiri ca ati vazut ca arata multe