De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official
Cred ca stiu eu cum a devenit miley hannah montana 1 este doar in fil si in filmul acesta ea a vrut sa isi pastreze viata de o fata obisnuita si a mai vrut sa mai inceapa o viata de popstar s-a dus la magazinul de peruci si a cautat... a incercat 3 peruci cred dar pe cea de hannah montana a aleso chiar badigardul ei de hannah montana roxi era superba si ea a fost de acord cu peruca aleasa de roxi acesta este finalul intrebarii tale
Cf hannah sunt un mare fan suntem andra stefi si mada toate te placem foarte mult si credem ca tu chiar meriti sa fi hannah montana pentru ca ti se potriveste acest rol si te iubim foarte mult. sora mea stefi o place la nebunie pe lili pentru ca e ofata super si se da cu scheitul te iubim multa hannah montana
Cf hannah sunt un mare fan suntem andra stefi si mada toate te placem foarte mult si credem ca tu chiar meriti sa fi hannah montana pentru ca ti se potriveste acest rol si te iubim foarte mult. sora mea stefi o place la nebunie pe lili pentru ca e ofata super si se da cu scheitul te iubim multa hannah montana
De cand era Miley mica isi dorea sa cante ca tatal sau Robie Ray Cyrus si primele cantece lea cantat cu tatal sau cand avea 12-13 ani si cand sa facut mai mare a vrut sa faca un film in care sa joace doua vieti duble si a ales Hannah Montana. Atat stiu daca e mai uitati-va pe net
Hai cam obs ceva majoritatea de aici sunteti fraieri * pentru ca a muncit foarte mult...pentru ca si-a pus o peruca blonda pentru ca ii place * va uitati si voi la niste desene si credeti ca stiti tot hannah nu e asa de draguta 2 nu o sa va dee niciodata id ei fraierilor si 3 sunteti fraieri
Raspunsul e simplu:tatal ei a fost un mare cantaret de succes si ca orice vedeta si-a adus fica pe la televizor alaturi de el. Apoi, cand Miley avea 12 ani a mers sa dea auditie pentru. rolul lui Hannah Montaa dintr-un film de succes de la Disney si cei de la film au ramas surprinsi e talentele lui Miley, dar, au spus ca e prea mica asa ca Miley a revenit peste 2 ani si a luat rolul.Cam asta e povestea dar, eu spun ca a avut noroc ca are un tata cantaret si asa a reusit in cariera.Aaaa...si sa stiti ca numele ei real e Destiny Hope Cyrus, Miley vine de la SMILEY care in engleza inseamna ZAMBARET (asa cum era Miley mereu zambea) si asa parintii ei i-au dat porecla MILEY
Mesaj treimis de Marya(11 ani)
AlanaGlowey întreabă: