De cand Miley a avut 12 ani a vrut sa joace in rolul Hannah Montana dintr-un film Disney. Nu a reusit atunci si a incercat 2 ani mai tarziu. In sfarsit a reusit si in noiembrie 2006 a aparut primul album "Hannah Montana". In acesta primele 8 cantece erau cantate ca si Hannah Montana si ultimele pe numele Miley...
Nu stiu daca ti-am raspuns. Vezi mai multe despre Miley la adresa
http://www.mileycyrus.com/official
Sall prieteni! eu sunt bianca si vreau sa va zic ceva.de cand era mica myley cirus a vrut sa fie o vedeta. matusa ei cand a aflat a dato l a muzica si avea talent.gardianul ei care era roxy(cred)ia adus o peruca ca nu vroia sa i se cunoasca identitatea ca nu va mai fii o fata normala.atunci impresarul ei a fost tatal.matusaei dolly(cred)ia pus numele hannah montana si asa i-a facut sidiuri albume si a devenit vedeta cunoscuta pe tot globul pamantesc. sf,
Eu cred ca a devenit hanah montana asa si-a dorit de mica sa fie canatreata si actrita a muncit foarte mult sa ajunga aici a fost la multe concursuri de mica cei de la acel film au vazut ca are talent si a bagat-o drept hannah montana '' fata cu doua fete'' o peruca haine noi si increderea in sine sa nu vorbesc de talent ma cheama deea si sunt cea si cea mai mare fana a ei!
Miley a devenit hannah prin serialul "Hannah Montana" ea nu e si hannah in vita ei reala de zi cu zi
Miley avea o voce extraodinara si vroia sa cante si ea pe scena dar din pacate ii era frica ca oameni nu o sa se comporte lua fel cuasa ca s-a deghizat fiind hannah montana.
AlanaGlowey întreabă: