Deci, eu am experienta cu asta sa stii! anul trecut cand aveam 13 ani eram ffff timid, dar acum cand am 14 ma dau la toate fetele din scoala, chiar si la cele mai mari secretu este: nu fii inchis in tine si in niciun caz nu ii spune pe mess caci ea va crede ca iti e frica sa ii spui in fata : Metoda mea: Merg la ea si ii spun sincer TE IUBESC! Desigur mai intai ma imprietenesc cu ea! Scapa de rusine si spune-i in fata Succes!
Surse:Experienta [am fost cu peste 10 fete pana acum]
Deci chestia aia cum sa ii spui unei fete ca o iubestisau ca iti place de ea este o prostie (daca ii vei spune va crede ca esti disperat)Vorbeste calm relaxat(pentru cei ce nu stiu fate ca esti mai adormit vb incet si cu incredere) scapa de rusine si intreab-o cat mai multe despre viata de ex: cat de mult iti place sa stai cu un baiat, ce fel de baieti iti plac etc. Apoi spune-i sa te intrebe si ea pe tine poate va incepe cu aceleasi lucruri daca nu ghinion dar poate le lasa la sfarsit.La prima si a doua intalnire trebuie sa faci o impresie buna orike fata le spune prietenelor sa vezi cu ce baiat dulce, atent si foarte amuzant am fost ieri in oras>a treia intalnire duo intr-un loc in care sa ascultatzi muzica si unde este mai intunecat fetele cand simt negrul acela se pierd si spun absolut orike pune-i mana pe dupa gat si intreab-o in shoapta la ureche daca as vrea sa te sarut mai lasa? de obicei daca ii emotionata va zice nu stiu, daca are prieten va zice nu, daca ii place de tine va spune da logik in caz ca spune nu ii spui:Eu ma risc si te apleci si o sarutzi si daca ai sarutato ai o prietena frate bv
Frate lasati'l cu sucu si astea spune'i in fata chiar daca iti e rusine si nu insista prea mult. daca insisti prea tare o sa isi dea seama ca esti disperat din ala si iti da flit imediat... cel mai bine e sa fi sincer sau daca chiar iti e rusine spune'i pe mess auzi mie imi place de tine nu vrei sa fi cu mine...atat si nimic mai mult enjoy
Sal. Eu am 13 ani, sunt nascut in mai iar fata de care imi place are 13 ani si e nascuta in februarie. Ea tocmai s-a despartit de un baiat de vreo 14 ani si acum e suparata ca baiatul ala e cu alta fata.Eu am incercat sa o consolez iar pe mess i-am dat ft multe indicii ca o plac dar tot nu s-a prins. Si eu am frica aia, mama daca zice nu, sau daca imi va rade in fata. Ce ar trebui sa fac? id:katalin_dica_steaua2007. Va multumesc de pe acum.
Ma frate am 15 (21.mai.2010; 1:50PM) si iti pot spune ca pe fete le poti cuceri numai daca le stii punctele slabe, si "sa le ataci"[nu ma intelege gresit] acolo! pentru asta trebuie sa iti cunosti f bine tinta{viitoare prietena, da nu chiar asa de bine[sa o cunosti]}. sa iti zic un secret:unei fete ii place la un baiat doar 20% fizicul si 80% partea emotionala!, deci nu conteaza daca ai bani sau esti sarac, sau urat, ci conteaza ce scoti pe gura!
-si sa-ti mai zic unul: atunci cand o persoana este doborata psihic, adica este dispretzuita de toti, nu o\il baga nimeni in seama, primeste ignoruri, atunci cu siguranta e o prada usoara,
si aici ai o cheie la indemana:
-du-te langa el\ea intr-un loc fara oameni[ex.:colegi] si spune-i, ca o sa fie bine, sa fie tare, totul o sa treaca, si ca nu trebuie sa puna asa mult suflet in nimicurile astea, nu lua in seama, o sa vina ei la mana ta, etc etc; si in timp ce ii spui vorbele astea pune-i mana pe umar, si dupa ce ai terminat de vbt bate-l\o pe umar si ii zici"-Hai,. totul o sa fie bine, daca ai ceva nelamuriri sunt dispus sa ma intrebi., Hai!, te pup, papa![asta numai daca ai de gand sa pleci si daca ii fata]"
-ee, persoana aia atunci realizeaza ca exista cineva caruia totusi ii pasa, si va castiga incredere in tine! Nu rata ocazia;[daca e fata], in urmatoarele 3-4 zile spune-i numai vorbe bune, acorda-i mai multa atentie! si ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba radical!
-[asta daca ii fata]: cere-i nr, de telefon, iar daca nu vrea, inventeaza ca de aia esti baiat, ex:"-hai ma Andreeia[un ex] da' si mie nr tau ca nu il dau la nimeni, in caz ca te temi de asta,... ce naiba suntem si noi colegi, asa ii traditia, sa ne dam numarul intre noi, poate am nevoie sa ma invoiesti si pa mine.haide.[si te uiti in ochii ei sincer ca daca nu, crede ca o minti!]"
-si sigur va spune "-Ma mai gandesc! ok?
-si tie ce iti mai ramane de spus decat="-Oke!"
-si dupa o zi te interesezi despre parintii ei, adica daca ii umbla in telefon sau ii citesc mesajele etc.
-si in functie de ce iti spune, inventezi: exemplul meu:daca iti spune ca nu ii umbla in tel si nu au nici o treaba, o intrebi daca se supara daca ii dai niste mesaje mai spre seara., si ea zice nu, atunci tu iti iei telefonul, frumos,'compui' un mesaj cu noapte buna luat de pe google sau chiar compus, da in care sa nu pari disperarat de ea![ff important], si il trimitzi si castigi un punct! din ala mare;
-si pe timp ce trec zilele tu continui sa ii dai mesaje de noapte buna timp de vreo 5-7 zile, dar care la ziua a 4-a sa se termine cu :"Te pup!, ai grija de tine", dar nu toate la fel cu expresia asta, intelegi? [atentie:mesaje diferite!] si sa te dai cu zaharelul pe langa ea si atunci cand crezi va veni momentul sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine procedezi asa:
-sa zicem ca ai ora de sport si e prin sala cu toti colegii, te duci, ii faci semn sa vina, fara sa te vada majoritatea, si o chemi afara de ex sau alt undeva[vestiare], oricum vezi tu, si ii spui relaxat fara sa iti bata inima la un piston de mustang gt, ii iei mainile cu mainile tale, te apropii cam la vreo 30-40 cm de ea, si te uiti in ochii, si ii spui:"-Andreeia,. uite,:, esti o fata frumoasa, inteligenta, imi place de tine si tin sa te intreb\ma gandeam daca vrei sa fii prietena mea, ce zici accepti?[continuund sa te uiti in ochii ei si ii strangi incet mainile ]
-ea o sa incremeneasca de emotie si o sa ramana muta sau se uita in jos, tu atunci ii spui:''-Nu te grebesc, mai gandeste-te. te iubesc[te iubesc zici si tu la pararama sa creada, chiar daca nu o iubesti]",
-saau varianta a doua:iti spune ca da!, si daca da o saruti[daca sti, daca nu o pupi pe buze si nu rapid! macar atta sa stii frate]
-a treia varianta: Iti zice ca NU! si tu ii zici :bine,. macar am incercat.si zambesti sa nu te vada "ranit"! [f important]sau sa ii ranesti sentimentele ca ti-a rasp negativ.SI ASTA SA DATORAT NEPRICEPERII tale si atentiei de 97%acordate planului!
si chiar daca ti-a raspuns negativ treci la URMATOAREA! pai nu?!
succes! ca m-am plictiss de scris
-aaa si daca mai sunt greseli de ortografie m-i cer scuze, ca ma grabeam
id mess:iba_always_boss
-Omu' din greseli invata!
-nu uita treci la urmatoarea, nu sta pe loc, descopera, invata, iubeste[nu recomand]...
Cum sa-ti spun dar tie iti este rusine(cel mai des)din cauza ca tie frica sa nu fi refuzat! sa nu iti fie frica ca daca te refuza cei asa mare lucru(adica na tia sfaramat inima...stiu cum e)...hai ca acum toti iubim si toti suntem refuzati! nu -ti fie rusine si daca tie rusine sa-i spui in fata spune-i-o pe mess sau dai buzz si te intreba"cei?"spui ca buzz inseamna ca o iubesti! sper sa te descurci! SUCCES! si sa nu uiti sa nu-ti fie frica
Eu am 13 ani si fata aia are 12...si e foarte frumoasa. e de la mine din clasa, dar cand m am mai imprietenit cat de cat cu ea dupa a fost din ce in ce mai bine, a vrut sa ne plimbam pana la scoala, etc. si dupa am intrebat o daca vrea sa fie cu mine si a zis ca nu, si am mai stat si dupa a zis ca arat urat dar. mie nu mi se pare si nici altora
sorinaa0 întreabă: