anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa iti faci o prietena la 13 ani daca ti-e rusine

Răspuns Câştigător
| octavian a răspuns:

Cine nu incearca, nu bea sampanie!

130 răspunsuri:
| 1234567_8513 a răspuns:

Unu in primurand trebuie sa ai putin de curaj trebuie sa o inviti la un suc la prajitura trebuie mereu sa fi respectos cu ia si a incepand sa stie ca esti respectos frumos si destem ia va incepe sa te placa dar un sfat nu o saruta la prima intalnire k si sa nu te pierzi cand vb cuia.

| norbert_9360 a răspuns:

Daca nu incerci ramai singur.

| pirjol a răspuns:

E indiferend daca iti pl de ea sa zicem u? stai cu ea doar de ozi si u? stai departe de ea vede un baiat mai frumos si sa da pe linga el si gata asta e si tu incerci sa
o suni ca nebunu si nu iti raspunde sau zice ca are tr sau nu o lasa maikasa

| emmanuel_5560 a răspuns:

Totul tine de intuitie de fapt eu acum chiar sunt despartit de o fata si nu stiu cum sa imi fac alta am nevoie de voi urgent

| flavius15 a răspuns:

O cunosc, vad daca avem ceva incomun si daca vad ca nu ne intelegem ma despart cu griza de ea

| Iancu_Ionadi_1994 a răspuns:

Nu
mi-e rusine

| Raicu_Madalin_2000 a răspuns:

Nu stiu

| rudi_2084 a răspuns:

Pai... si mie mi s-a intamplat, am fost timid si mi-a luat-o altcineva eu zic sa iei curaj su sa-i spui in fata. Fetelor le place simceritatea si uite o sa ai o prietena

| Tepes_Adinel_1990 a răspuns:

Pai incearca sa o gasesti intr-un moment cand e bine dispusa si spune-i toto ce simti pentru ea.Si daca-o iubesti cu adevrat ia iti va raspunde asteptarilor. bafta!

| GaBySc a răspuns:

Pff...mi sa intampalt si mie, am 13, iar anul trecut aveam o colega de caremi placea.ea a aflat de la un but din clasa care credeami ca mie prieten iar intro zi cand veneam de la scoala impreuna mi-a spus ca nu ma place...iar acum is tot in clasa cu ea si de cand a inceput scoala tot imi place de ea din ce in ce mai tare, insa nu stiu ce sa fac, credeti ca dupa ce m-a refuzat anul trecut acum va accepta?

Întrebări similare