anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani, sunt la o varsta la care majoritatea fetelor viseaza la clipa intalniri mari iubiri insa eu am alte planuri si anume realizarea pe plan profesional. E visul meu si tot o data si al parintilor mei care nu au avut posibilitati materiale sa-si continue studiile, ramanand simpli oameni d la tara...acum insa eu termin liceul iar ei nu au suficienti bani pentru a ma tine la facultate...acest lucru m-a facut sa fiu nehotarata in privinta viitoarei mele cariere... ce sa fac pentru a le fi si lor bine dar si mie?! ma simt ca o povara pe umerii lor si mi-e teama d ziua cand imi voi traii cosmarul...la ce facultate, cu bursa as putea sa merg tinand cont ca-mi place f mult mate si chimia?! cateva sfaturi mi-ar fi d mare ajutor

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Sincer ma bucur ca mai exista si persoane de astea.Seriosbig grin
Pregateste-te bine pentru admiterea la facultate, ocupa un loc la fara plata, invata bine, ia bursa, ia-ti un job si astfel ii poti ajuta si pe ai taihappy

188 răspunsuri:
| xxxSecretDiscretxxx a răspuns:

Ai timp

| Carol77 a răspuns:

Sunt multe cazuri de absolventi de facultate someri si sunt destui doar cu liceu care reusec sa se bucure de bunastare... cu sau fara facultate, cel mai mult depinde de tine... mult succes

| JustLiv a răspuns:

Realizeaza-ti planurile! Toti si toate vor incerca sa te opreasca, insa tu sfideaza-i pe toti si vei reusi!

| AlexTeYubeste315 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic. sad

| CrazyGirlAmy a răspuns:

Te poti angaja la ceva ce iti place, inveti din greu sa obtii o bursa, etc. Bafta.

| alle1107 a răspuns:

| DiamondShine a răspuns:

Angajeaza-te

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, sincera iti urez sa mergi inainte, nu da inapoi. Mereu am sa te pomenesc on rugaciunile mele speciale in fiecare seara, ca Dumnezeu sa aiba greija asupa ta si a familiei tale, sa ai ocazia sa mergi inainte. Doamne, ai mil de acesta fata! Succes pe mai departe!